|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
(riješeno) Blokiranje igara nakon 5-10 min u Windows 7 Ultimate x64
Nakon 5-10 minuta igranja kompjuter zabloka na sekundu i ponovo nastavi raditi, pritom se grafička vrati na defaultne postavke ako je overclockana, ako nije ostane na svojim postavkama. Prije sam imao ati 4830 i računao sam da je do nje tj. ati drivera. Probao sam ih deinstalirat i napravit clean install, ali nije riješilo problem. Kad bi stavio furmark da 2h gazi karticu sve bi bilo ok, temperature ispod 70, ali kad igram npr. BFBC2 ili MOH, bloka. Jučer sam kupio novu graf. nvidia 460oc, i ista stvar. U furmarku sve ok, gpu-z pokazuje temperature ispod 50, ništa OC, ali problem i dalje postoji. Našao sam na netu da se pisalo o tome, ali nisam našao rješenje. Mislio da je do napajanja, li nije. Probao s compatibility, ali bez pomoci. http://www.tomshardware.com/forum/29...h-windows-7100 Tu ekipa piše da su radili reinstall windowsa i da nije pomoglo, a ne bi to radio ako ne treba. Ima li tko sličan problem i ako zna kako ga rješti bio bi mu neizmjerno zahvalan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...frendu BC2 blokaje na win 7 64bit, kad je stavio 32 bitnu verziju kaze da sve radi kako treba,on ima GIGABYTE P35-DS4 plocu i nvidia grafu ali mozda je problem u windowsima tj nekom od drivera...probaj ako imas mogucnost preci na 32 bit windows cisto da probas ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Da, izgleda da ću morat, iako sam to htio izbjeć. Primjetio sam da većina ekipe s tim problemom ima plocu identičnu mojoj, ali ima i onih s drugim mbo pa nije do toga, takodjer ni do nvidije jer se dogadja i ekipa s atijem, cak i s netaknutim 5870.. smeće. ![]() Update: flashao sam bios ploče i sad djeluje sve ok, igrao 2h bez problema, ali još se ne nadam da sam rješio problem..nažalost iskustvo, taman kad se obradujem problem se ponovi. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Cartmann. 23.10.2010. u 14:34. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|