|
![]() |
#271 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Za CrossfireX je dovoljan taj jedan konektor a nedostatak dva znaci da nista od 3 grafe ili 4 zajedno. 6850/70 nisu high end grafe isto kao i gtx460 koja isto ne podrzava 3sli pa je je ocito da je i AMD to isto napravil Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 20.10.2010. u 18:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Banned
Datum registracije: Jun 2009
|
Jel nije CrossfireX kada se koriste tri ili vise kartica, a Crossfire samo dvije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
A to je u biti njihovo rješenje (tehnologija) za multi GPU, dva, tri ili četiri,...
![]() |
![]() |
#275 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#280 | ||
Banned
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
Ja bih ipak rekao da je razlika u povezivanju samo dvije (crossfire) i povezivanju dvije i vise (crossfireX) Inace pojavile su se i prve cijene na Amazon.com. HD6870 kosta 280$, a 6850 215$ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Ovo je OT isto, al kolko se ja sječam, a moj kolega bivši precednik je reko, a to da su uveli crossfireX naziv od 790FX čipseta, jer ako se malo bolje prisjetite prije tog čipseta nije niti postojao neki čipset koji bi podržavao više od dvije grafe u crossfireu. A mater/slave priča je bila aktuelna za vrijeme x800 i x1xxx. |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Pa kud ovo ide, oped budu cijene GTX 460 morale pasti, bar malo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Znači 600$ za 6850 ![]() Super... Ovo je sad zanimljivo, mada evo nekako mi se cini da nebude toliko velika razlika između 68XX i 58XX kao što je bila između 48XX i 58XX.
![]() |
#286 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Oko 190-200 eura je 6850 vani..vec ih ima po cjenicima. Mislim da bu bila izmedu 460 i 5850 a 6870 izmedu 5850 i gtx470, kod nas. Mislim da to i nece bit velika razlika, ono recimo 1600 i 2000kn, dao bog da bude manje i da one zvijerine kaj dolaze kasnije budu ispod 2500kn da opet imam radeonku. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 20.10.2010. u 18:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Čovječe koji kaos su napravili s ovim nazivima grafa, tu se ne zna tko pije tko plaća. Ne znam što im je trebala ta promjena, samo bezveze zbunjuju potencijalne kupce.
![]() |
#289 |
Guest
|
Yep. Imalo bi puno više logike kad bi ekvivalent naziva bio jači od prethodnog. Tad se lijepo zna 4850<5850<6850 , 4870<5870<6870 nikaj zbunjujuće, sve oke. |
![]() |
![]() |
#290 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa sad ćeš lijepo, kao i uvijek, prije kupovine informirat se o proizvodu, pročitat koju recenziju i odlučiti se što kupiti. Nešto što je svakoj normalnoj osobi posve logično i razumljivo. Lijene guzice koje samo odu i daju pare za nešto o čemu se nisu udostojili pokupit ni osnovne informacije ionako nisu ni zaslužili ništa bolje.
![]() |
#291 | |
|
Citiraj:
![]() Ja se osobno uvijek informiram o komponenti koju namjeravam kupiti kako će se uklopiti sa ostatkom konfiguracije tako da... kad je riječ o trošenju pozamašne svote onda se ništa ne prepušta slučaju. Ali da su ovim potezom zbunili ljude koji sad nisu sigurni koja grafa iz HD 6xxx serije pripada kojem segmentu to sigurno jesu. A lijenih guzica i maminih maza će uvijek biti ![]()
![]() |
![]() |
#292 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne nego odgovor na post di kažeš da se sad ne zna ko pije a ko plaća. Onaj koga stvarno zanimaju performanse taj će se informirat. Onaj kojeg to ne ferma kupil bu onu na kojoj je veći broj. Da citiram jednog kolegu od pred 5 godina. -Koju grafu imaš? -GF7800GTX -Ja imam 9800Pro, moja je jača!
![]() |
#293 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
A ostatku ne bi trebalo biti bitno koji su brojevi u pitanju.
![]() |
![]() |
#294 |
|
Sve napisano u dva posta gore stoji ali jednostavno mi nije jasno čemu takva promjena, meni se neće biti teško snaći jer koliko toliko pratim situaciju ali lijene guzice će se lako zeznuti ![]()
![]() |
#295 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() |
#296 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Ko peep show,gledaš kako to drugi rade ![]() http://www.youtube.com/watch?v=9BcOn...layer_embedded Inače hladnjak mi djeluje moćno.
![]() |
#297 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Cijela grafa djeluje kompaktno i mocno. Bit ce to lijep broj krznenih zivotijica kad se pojavi kod nas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Cca 2 tjedna od globalnog izlaska.
![]() |
|
|