|
![]() |
#901 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
da bar....... ovo je fejsbuk generacija, nesto slicno kao ovo. ne toliko, ali je ista shema.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Preswatko. Kaj se tiče Zaramotha, mislim da je on ipak prestar (32) da bude svrstan u u Hoću Internet generaciju. ![]() Da je anoying, je, definitivno je. ONT: Čisto da prenesem svoja iskustva, imao sam prilike u par navrata kupovati i reklamirati stvari u HGSpotu i uvijek je bilo sve fer i korketno i po tome su i bili poznati. Drago mi je da je tako i dalje ostalo, ako ne i bolje. Još malo marže smanjiti ili da se počne zakonski regulirati web (shop) konkurencija po nekim pitanjima i na konju su. Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 16.10.2010. u 23:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
...evo da se i ja prikljucim sa svojim iskustvom! Inace, prijatelj mi je davno radio u HG Spotu i uvijek smo pricali kako je servis HG Spotov za klasu iznad od svih ostalih, samo kad se sjetim neugodnih iskustava sa Linksom HG je mila majko! |
![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Samo ne ako predas u rijeci na belvederu... A ni vemulj rijeka nije bio bas najbolji... Doneses printer koji printa nahero duplex, a on mene uputi doma i da zovem njihov ovlasteni servis. Sve sto je trebalo je povuci neki klinac koji je iskocio iz lezista, ali sta to mamlaz nije mogao tamo na licu mjesta napraviti... Ustvari, nekako nakraju krajeva i bolje. vise vjerujem svojim rukama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#909 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() Ajde, bas super da imaju poslovnicu - bar za stare reklamacije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#911 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Nekada davno kada su još imali aukciju za proizvode koje su testirali kupio sam jedan uređaj u 40% cijene koji je u biti odmah bio pokvaren, tj. nije se mogao pojačati ton. (Dali su na uređaj 6 mj. garancije) Došao doma kada vidio da nije ispravan. Odfurao u servis (Silnica), nakon nekog vremena oni javili da se uređaj nemože popraviti i dali mi papir kojim tražim u HG-spotu novi isti takav urađaj. Došao u HG i oni kažu da to više nemaju u asortimanu i dali mi 100% cijene da kupim što god želim iz asortimana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#912 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Usporedbe radi, u Linksu sam kupio 6gb ddr3 na aukciji za nekih 250kn ispod tadasnje cijene. Taj je kit riknul pa sam ga reklamirao i dobio nazad novce koliko sam ga platio da nebi oni slucajno meni dali novi kit pa popusili tu razliku. Nema vise vracanja novaca u HG spotu cemu se svi mozemo zahvalit odredenoj "gospodi" sa ovog foruma koji nisu imali granice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#913 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Za davno kupljeni Seagate 250GB sam dobio WD Green 640GB. Iako bi mi lova bila draža (cca 500kn), nije ni Green za bacit ![]()
![]() |
![]() |
#914 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Evo moje iskustvo: Gledam ja na njihovoj stranici Digitalni prijemnik DVB-T SMARTVISION DVBT-06PVR, USB recording i lijepo pise da je dostupno u utrinama i dubravi, dodjem ja iz kutine i ovaj u dubravi kaze da ima samo neki sugavi vivax al kaze da ima u utrinama jos 9 komada, ja odem dolje i naiđem na penis... Imaju cijelu paletu vivax smeca izlozenih i kao pitam ja decka sta tamo radi i on meni kaze: Imamo samo taj vivax. Yeah right... ![]() E da i da samo pohvalim za uslugu... Usluzni su bili nula! |
![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
o jebemu, pa ako si isao iz kutine za zagreb samo zbog prijamnika - mogao si i do siska u hg. ali sto htjedoh reci - telefon u ruke, i rezervirati jedan sa strane, i mirna bosna. ako te opet ne doceka, stjeras lika koji se tamo nade i zbogom.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
Too much busy
|
Pa koliko god neki shop održavao stranicu, ne možeš bit tako **** i doć iz drugog grada po nešto samo na osnovi stanja na webu... Živim u Dubravi i da mi nešto treba, sigurno bih nazvao HG Dubrava i provjerio ![]()
![]() |
#917 |
low_rider
Datum registracije: Mar 2007
|
evo i od mene nešto...prije 21 dan odfurao proc (athlon x2) u hg spot servis...u pocetku se rusio komp...pa se samo jedan dan nije htio ni upalit...ja panj nabavio drugu ploču, a kad ono štanga...proc isporban na tri brand new mbo i na svima štanga (naravno isprobane i ostale komponente, ram,psu i naravno drugi proc i opet ništa...danas nakon 21 dan još uvijek proc kod dobavljalča tj. u MR servisu...nije baš nešto extra brzo! no pretpostavljam da nije do hg-a...
![]() |
#918 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#919 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#920 |
Registered User
|
dobro, realnija usporedba je sa linksom: Grafička kartica VTX3D VTX 3D ATI Radeon HD5870, 1 GB... 3.099,00 kn Grafička kartica PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD 5870, 1GB DDR5, HDMI, DP, DVI, HDTV Cijena: 2.899,00 kn0 gotovina, maestro, visa, mastercard, diners, amex Znaci 200 kn. S time da navodno za 2.908 imaju asus po narudzbi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#921 | |
|
Citiraj:
Niti imaju konkurentne cijene niti imaju neku posebno dobru ponudu. Ako bankrotiraju neće to ni na što utjecati, osim na jadne ljude koji rade tamo naravno :/
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 27.10.2010. u 15:33. Razlog: typos |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#922 | |
Too much busy
|
Citiraj:
Poznajem dosta dobrih ljudi tamo i bilo bi mi žao da se nađu "na ulici". Ajde, baš me zanima što će (ili koga) Zaba smjestiti u tu zgradurinu ![]()
![]() |
![]() |
#923 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ako imas 2000+ kn za karticu svaka ti cast, imas je za kupiti gdje god pa i vani ako zelis. Poanta je da ce dosta dobrih ljudi zavrsiti bez posla,a ne sto graficke kostaju skuplje...mislim ono... da im te navedene graficke kostaju i po 1900kn apsolutno je nebitno jer danas malo tko ima i toliko za jednu grafu..
![]() |
![]() |
#924 |
Too much busy
|
Nije pročitao tekst možda? ![]() Nije mi sigurno žao Prpića i Lončara koji se vozikaju u skupim autima, žive u vilama i putuju po svijetu. Žao mi je šljakera koji radi u HG-u 7 godina, kupio stan na kredu, nedavno dobio sina i sad mu prijeti otkaz po tko zna koji put... A takvih je još X tamo... Iza ovoga se krije tko zna koliko faktora, pogotovo na relaciji ZaBa-PBZ.
![]() |
#925 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Tako je, na te ljude sam i mislio, oni ce ostat i bez posla i bez novaca + kojekakva zaduzenja. Ovi prvi sto si ih spomenuo nece osjetiti na svojoj kozi sto znaci taj eventualni bankrot...oni su se za to pobrinuli.
![]() |
![]() |
#926 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
Da ali u doba krize, kada ljudi "nemaju" (pogledaj kolko i7/i5 konfi, high end grafi i maticnih ploca ima u kantama ljudi po forumima), oni su medju najskupljima u ponudi. ne mislim samo na graficke, mislim i na sve ostalo. Naravno da ce izgubiti te klijente kojima je jako stalo do tih parsto kuna, a mislim da ni onaj tko ima novaca nece bacit iste bezveze jer im se eto, svidja HGspot. I na osnovu cega bi onda trebali te kredite vratit? Naravno da mi je zao ljudi koji posteno rade da bi zaradili svoj kruh, njihovi nadlezni su ti koji sebi guraju lovu u djep.
![]() |
![]() |
#927 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
bome ima onih kojima je kriza došla do toga da nemaju za kruh i takvi neće ić po šopovima i gledat i7 konfe ili AM6 x10 proc! ali naravno da ima onih koji si to mogu priuštit i njih boli **** za sirotinju...dakle nije kriza za sve nego za one koji iovako ionako nemaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
http://danas.net.hr/novac/page/2010/...06.html?pos=n0 Šteta što su previše zaglibili pa se moraju odlučivat na ovakve poteze ![]()
![]() |
#929 | |
|
Citiraj:
Trebaju oni mijenjat politiku poslovanja, neće ih prodaja imovine spasiti, može im samo produžiti agoniju.
![]() |
![]() |
#930 |
Premium
|
Joj kad se sjetim te krame od shopa...istina je to je bilo prije nekih 7-8 godina kad sam kupio zadnju komponentu tam.Vise ne bih kupio ni usb kabel taman da je 3 put jeftiniji nego u drugim shopovima.Tipu je kad mi je donosio hard, pao mu je sa metar i pol visine valjda i uredno mi ga je dao.Naravno sa stavom kaj bi ja sad htio...naravno da je riknuo u sljedecih mjesec dana.Kad sam bio na reklamaciji na jednu ženu koja je reklamirala komp su se izderali jedno 3 puta da je glupača jer nezna instalirat windowse i da je komp u redu.Dok nije plačući pobjegla van.Uzeo sam samsungov ram ali su mi htjeli uvalit neko no name smece na kojem nije bilo ni S od samsunga.Mislim sve u svemu katastrofa. Veseli me svaki pokusaj ponovnog ozivljavanja te firme samo zato da se mogu veselit kako ponovno propada. U svakoj firmi ima ljudi koji posteno rade svoj posao ali u ono vrijeme su svi bili bezobrazni bahatai i primitivni, od prodavaca, ovog na izdavanju robe a o servisu da i ne pričam.Tako da definitvno zaslužuju propasti i nikad više ne otvoriti. Uostalom ko da je bitno ko stoji iza njih.Da ekipa prestane npr. kupovati u konzumu badava bi todoriću sva ova vlast bila iza njega..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|