|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
(riješeno) PC se restarta prilikom surfanja netom
Dakle imam slijedeći problem na jednoj konfiguraciji. Ponekad prilikom surfanja, kompjuter baci BSOD i zablokira. Prije sam koristio chrome, tamo se to događalo svako malo, a sad sa FF rijeđe. Isto tako prije je bio win7 na konfi a sad je xp i isto se sve događalo. Konfiguracija je: i5 760 2x2 gb ocz 1333 cl7 mem Gigabyte GA-P55M-UD2 fortron blue 500w Kod igra radi normalno, jedino kod surfanja je taj problem. Što bi to moglo biti? Zadnje izmijenjeno od: lajchi. 14.10.2010. u 15:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa sta kaze BSOD?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Moguće da si pobrao neko smetje s neta. Koji antivirus imaš instaliran? Skini si Malwarebytes' Anti Malware pa proskeniraj sistem.
![]() |
#5 |
PizzoZder
|
Nadji minidump file u C:\Windows\Minidump mapi pa ga digni ovdje.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ili te zayebava neki drajver, ili RAM. Za pocetak izvrti memtest (svaki keksic posebno).. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
PizzoZder
|
Uff ja zaboravio na ovaj topic. Kako splico kaze, testiraj ram i stavi novije drajvere. Nekako mi grafa isto smrdi ovdje.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Na ruter se spaja kabelom, na mrežnu karticu integriranu na ploči. Kartica je gigabyte gtx460 1gb oc Da li je moguće da je možda napajanje pre slabo? Budem isprobavao dalje pa javim rezultate, hvala. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Driver Sweeper, safe mode pa očisti sve display drivere koje nađeš, pogotovo ako si imao ATI grafu prije ove GTX-ice pa je moguće da je zaostalo ponešto od ''crvenih'' drivera.
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Imao sam slican problem na poslovnom kompu. Chrome (ili neki od pluginova unutar njega) ga je radio u kombinaciji sa zvucnom. Reinstalirao sam drivere od zvucne, prestao koristiti Chrome i od tada nikakvih problema... Zadnje izmijenjeno od: ukiy. 15.10.2010. u 16:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Isprobavao memtest i prvo je bacilo greške na 50%, pa sam skužio da si je bios sam postavio lude latencije, ispravio ih, izvrtio opet memtest 2 puta i sve prošlo ok, ali onda opet restart nakon nekog vremena. Bude probao s drugom memorijom sad javim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Eto u comp stavio corsair memoriju iz svojeg compa u taj, a ocz u moj comp i za sada radi... Javim još detalje kasnije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|