|
![]() |
#602 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Imaš na tržnici, kolega Sarkast prodaje. Ti trebaš samo vidjeti da li ti širina paše. I kupuj dok ima jer ja sam 2 mjeseca bezuspješno tražio kod nas sli bridge...
![]() |
![]() |
#603 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
imam ploču p43 od gigabyta i gtx275 koju karticu da stavim da mi radi u sli varijanti ,a da je nova i da ne košta puno ( da li bi ova kartica radila svoj posao ok? - Asus GeForce G210 ili Gainward GeForce GT220 ili neka druga).Uvjet je da ne budu skupe. Normalno da bih tržio novu ili polovnu ploču koja podržava sli varijantu ako se na ovoj ne može nešto iskemijati da radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
A ti bi vrtio SLI sa 2 različite serije kartica? Neće ići. Za SLI ti je potrebna kartica iz serije koju već posjeduješ, dakle još jedna GTX275. Ukoliko želiš PhysX onda je izbor ok. Stavio si pod PhysX temu a pričaš o SLIu pa te, vjerujem, nitko ne razumije što želiš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#607 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
S tom pločom zaboravi na SLI. Nit ga podržava a ne znam ni gdje si naumio uštekat drugu grafu. EP43-S3L btw. za SLi trebaš još jednu GTX275 jer su potrebne dvije iste graf. kartice.
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 15.09.2010. u 12:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Druga GTX260 je stigla,Corsair AX850W je krenija iz Protisa drža sam se one koliko para toliko muzike a šta se tiče XFX 850W jednostavno nisam mogao čekat da im dođe u skladiše a ni oni sami nisu znali kada će doć...... Pitanje....da li treba napravit unnistall drivera grafičke ili će SLI radit bez toga ok....i da li možda imate koji savjet vezan za SLI? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Moderator
|
![]() |
#611 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Sory moj zajeb mislio sam da druga kartica radi physx , a ne sli varijantu.Gledao sam na drugom forumu nešto u svezi sli varijante pa sam se malo zeznio .Koliki bih bio porast performansi u igrama ako bi išao na gtx275 + gt220 u postotku ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Moderator
|
Prvo ako te zanima PhysX to pitaj u za to predviđenoj temi. Drugo ti ionako ne možeš stavit još jednu grafu na Gigabyte EP43-S3L jer ta ploča nema dva PCIe x16 utora.
![]() |
#615 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Samo tebi.
![]() |
#616 |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
asus p5q deluxe sli?
Moze li se i kako na ovoj ploci pokrenuti sli? Izludio sam sa ovom svojom plocom,a mogu jeftino dobiti asus p5q deluxe.Imam q 6600 i nemogu ga dignut preko 3 gh bez 1,5 v.Na 3 gh radi stabilno tek sa 1,43 volta.Ploca je smece,ili bas moj quad ne zeli da se klokne.Dva tjedna se mucim s clockom ,proucio sam evga forum vecini radi na 3,6 gh sa 1,5 v............... sve sam odradio kvalitetno i jednostavno nece... |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Premium
|
GTX260 SLI sam "blago" overclockirao i sad ga treba testirat.....skinia sam s neta OCCT koji doduše nikad nisam koristio....u biti pitanje je kojim softwareom je najbolje testirat overclockani SLI i kako ću vidit da li sam kartice previše overclockao....hoće li program izbacit neke errore ili po nekim vizualnim anomalijama koje ekipa na netu zovu artifacts a ja ni ne znam kako izgledaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Moderator
|
Artefakti su anomalije prilikom prikaza slika. Trganje tekstura i nepravilan, nepotpun prikaz. Ako te više zanima -> google ![]() Pokreni OCCT test, ATI tool ili jednostavno pokreni neku igru koju igraš.
![]() |
#620 | |
Premium
|
Citiraj:
Meni najbolje rade sa driverima 196,21 ,xp 64 sp2,clock graficke 741,1836,1120,clock proca 333x 9- 3gh,ram 1000-5 5 5 12 ,to se odnosi na mw1 i mw2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#621 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Potraži na netu SLIPatch. Evo link za početi: http://www.nforcershq.com/nvidia-sli...y-motherboard/ Testirano, radi savršeno. Ako imate problema, ATIFreak ima iskustva s tim.
![]() |
![]() |
#622 |
Premium
|
Savjet za furmark....stavio sam na stability test i rezoluciju na kojoj mi je monitor i krenio testirat kartice...Zanima me jel treba još uključit Xtreme burning mode i log gpu temperature i koliko dugo treba pustit program da radi? CORE\SHADER\MEMORY su redom 680\1466\1100 i max temperature su 72 nakon 10 minuta testa...riječ je o GTX260SLI..jesu li temperature ok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#623 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#624 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() @ rocko Drzi se ti 7 ice i to je to ![]()
![]() |
![]() |
#625 |
Premium
|
Ma da....postoji caka da instaliram xp na windows 7 home edition ali ne da mi se puno oko toga....a GTX260 SLI sam napravio jel ova 400 serija mi nije napeta jel puno troši i previše se zagrijava stoga recimo nadogradnja na GTX480 i poslije na SLI ne dolazi u obzir,ne volim tolike temperature u pc-u.....jednostavno ču čekat nešto ekonomičnije....ali Nvidije se držim i točka. Šta se tiče x8/x8 naspram x16/x16 brzine po kojima PCI-E slotovi rade u SLI modu koliko se tu gubi....moji na ASUS-ovoj rade na x8/x8 u SLI....jel se radi toga isplati minjat matičnu ili gubitak nije prevelik??? BTW ja sam ID software freak a čitam okolo da je razlika velika od igre do igre?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 | |
Moderator
|
Citiraj:
btw ne vjerujem da je netko sa svojih 28g ovako piše. ![]()
![]() |
![]() |
#627 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Čisto da pitam informativno, i prije ovog threada sam naletia OPET na onaj SLI patch, jer sam vec prije cita o tome... i sad sljedece pitanje je.. iman 8800GTX i EP35-DS4 rev2.1, kad bi stavia drugu 8800GTX, dali bi moga iskoristit pune performanse, odnosno dali je ova matična u oba utora X16 (ka šta piše na stranici i everest mi piše ovako : Broj utora za nadogradnju 2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16 ) , ili je drugi utor x4/x8 ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Ovako piše u specifikacijama: 2 x PCI Express x16 slots (The PCIE_16_1 slot supports x16; the PCIE_16_2 supports x4.). Bili su na forumu već postani linkovi u vezi x4/x8/x16 propusnosti. Gubici x4 i x8 u odnosu na x16 su bili mali u većini igara, ali sve jedno potraži rezultate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Drzim komp u ladici.
Datum registracije: Jan 2010
|
Ljudi. Imam pitanje. Jeli mogu 2x GTX460 u SLI-ju imat sa Slijedecom maticnom: Asrock 870 Extreme3 ? Trenutna konfiguracija mi je -Asrock 870 Extreme3 Maticna -Amd Athlon 2 640 (4x.3.00Ghz, oc na 3.5Ghz) Procesor -POV GTX460 768Mb Graficka -DDR3 2Gb Ram -Corsair 400w Napajanje Naravno kupio bih jace napajanje, a to bi bio Corsair od 600w, i u budcnosti bih takoder dodao jos 2Gb rama i stavio phenom x6 1055t ili 1075t . Uglavno, jeli mog na toj maticnoj bilo kako sli? Ako mog, jel ima nedostataka i koji su i ima li nacina da ih manjim ili nesto. Hvala ako pomognete.. i ako pokusate ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|