|
![]() |
#61 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ako igru uspoređujete sa CMRom onda je to fenomenalno... DIRT je meni smeće samo takvo, tamo valja jedino grafika, igrivost je nula, pogotovo u DIRT II gdje su baš reli natjecanja sveli na 2,3 etape i to je to... Taj dirt mi pari igra za degenerične amere, puno dinamike, malo logike, auti kao na ledu i vozi ![]() Probam kad se izguštiram sa F1 s kojom san malo kasno startao pa će potrajat...
![]() |
#62 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
![]() Sviđa mi se što ima group B i naravno 205t16. Već dugo vremena nisam igrao neki rally, osim dirt2, ali to nemogu nazvat rally, jedva čekam da isprobam igru |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zule
|
Igrao sam je 20 minuta i ugasio od muke. Izgleda da je Richard Burns i dalje najjači rally, žalosno je da nitko ne može iskopirati taj recept nakon 6 godina. Činjenica da sam morao ugasit 80% detalja da mi igra izgleda ljepše i "realnije" je žalosna, engine nije gladak, u zavojima osjetim nekakvo usporavanje iako imam više nego dovoljno jak komp da to tjeram, upravljanje totalno čudno, unresponsive, sve u svemu nedovršeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
po meni je upravljanje jedna od stvari koja valja u ovoj igri jedna gljiva za gas, druga za skretanje, left trigger kocnica, desni shoulder button downshift i upravljanje je milina (ako vozis prave WRC aute, ne one pocetne JWRC koji su dosadni za vozit) najvece su zamjerke na dizajn stageova i zvuk auta stageovi relativno dosadni (nisu zahtjevni), zvukovi auta totalno promaseni |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Eto, kupio bih novu graficku, pojacao jos nesto na kompu, ali cemu? Za ovakve ispod prosjecne naslove nema smisla kupovati hardver noviji od 2006-2007... Da ne kazem koliko ova igra kosta (original) - too much! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Evo napokon jučer uhvatio malo vremena da isprobam i ovo i moram reć da sam totalno razočaran. Fizika je koma, auti su ko na ledu, samo odjednom počnu proklizavat, koji god brake bias stavio auto oversteer-a, kočnice fantomski odjednom uhvate ko lude, neuništivo pol okoline uz cestu.... Meni je koma, ne sviđa mi se ni malo, bit će brzi erase sa diska.
![]() |
#70 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
najjace mi je sto igra doslovno nema exit nego moram izlazit sa alt+f4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zule
|
Ali što je najsmješnije, jeste skužili onaj meni gdje su creditsi... This fine piece of software i te sheme, prestrašno ![]() Ništa, možda do 2015.-e izađe rally simulacija s dobrom grafikom fizikom i gameplayem. Ili bar neka netko složi neki brutalan grafički mod za RBR, druge nema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
probao sam jucer igricu, igrao 10 min, i deinstalirao je, igrica je vise nego katastrofa, grafika je ljepsa u nfs undergorundu koji je star 5 godina, kad vidim okolis sa strane cesto onak ko zbluran il kakav vec smuci mi se pred ocima, fizika mi je takodjer u kurcu, al zvuk auta je koda vozim autice na baterije, svaki auto ima isti zvuk, uglavnom -10 od mene |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Probao sam jucer u algoritmu jedno 5-10min ,na PS3. Moram priznat da mi se nije dopala,al nisam dovoljno dugo igro da mogu dat realnu ocjenu |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Stigla je prva zakrpa - WRC – PC Patch 1.01 v1.0.1 Patch Changelog: Code:
-Escape from main menu -Dbox Support -Arrows always visible in the keyboard menu -Focus on the selected joypad in keyboard menu -Fix Ghost color online -Fix anticipated pacenotes -Fix wrong ghost upload/download -Fanatec Wheel support -Fix Online / Leaderboards – Loading not timed out when there is no connection -Fix crash after pressing start on warning message -Fix Leaderboards view corruption –Fix Launcher PC list all Resolutions -After finishing and restarting a race ‘Damage Indicator’ shows incorrect information -”Stage Victory Best Steak” and “No Damage Stage Streak” statistics malfunction with championship ![]()
![]() |
#77 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
Nažalost sam tek nedavno učinio upgrade pa-a, nabavio playseat i mogu reći da je igrica baš za zafrkanciju odlična a fizika daleko bolja nego dirt ali najviše mi fali potpuno promašeni zvuk motora.. Vidim da dosta ekipe uspoređuje RBR sa ostalim igricama tog tipa, a mislim da dirt i Fia wrc i ostali uopće nisu napravljeni kao konkurencija za RBR, nego točno je igrica napravljena da se klinci guštaju i odrasli zabavljaju(tko može), a RBR i dalje ostaje jedina i najbolja simulacija wrc-a |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|