|
![]() |
#61 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
fala ![]() igro sam mp i da, samo 4 igraca. cak je i to dosta ali su skaliranje protivnika malo cudno rjesili: health i snaga protivnika x broj igraca. malo cudno. ali ono sto mi ustvari smeta je da lag udara na neke kontrole kao jump (igra prihvati jump tek nakon pinga). |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
da, ja frend smo koristili trainer za health da ne poginemo svako malo na prejakom crvu svi ostali protivnici nisu nešto posebno jaki, ali taj crv... ![]() ne vidim način kako ubiti tog crva bez da koristiš onu foru sa skrivanjem gdje te ne može dohvatiti ![]() ja sam se bar specijalizirao za revolvere, iako sam na početku koristio snipere, koji su se pokazali kao najbolja oružja u igri te sad koristim 4 revolvera (fire, lightning, corode i običan sa 352x7 dmg)
![]() |
#63 |
Ultrapiretik
|
iako sam soldier (sve 50 osim eridiana), revolveri (koristim isti setup ko i ti samo sto imam 357x7 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
http://img411.imageshack.us/img411/7238/29744454.jpg http://img832.imageshack.us/img832/8849/28320240.jpg http://img209.imageshack.us/img209/4582/76685764.jpg http://img230.imageshack.us/img230/6569/86369363.jpg moji pištoljčići ![]() kao što vidiš svaki ima optiku makar bilo 1x, jer bez toga ne želim revolver ili sniper a imao sam Volcano sniper, ali kad sam dobio ovaj Pestilent Defiler je volcano odjednom postao prespor, posebno na reload-u ![]() hehe, ti si igrao puno više nego ja, meni je samo revolver do kraja, i sniper na 40 i nešto dok su svi ostali ispod 10 ![]()
![]() |
#65 |
Ultrapiretik
|
zanimljivo je sto taj pestilent defiler pada od crawmeraxa ko blato, pogotovo oni modeli od 1k+ dmg. ostale ako nakupis da svi imaju po 800+ cmg si jako dobro prosao. cak je i ovog mashera (7x XYZ dmg) dost lako dobiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
recite , jel bi dali recimo 40 € za GOTY edition ,ako STEAM bude imao popust ? Vrijedi tu lovu? Kakav je MP? |
![]() |
![]() |
#67 | |
Ultrapiretik
|
mp je oke ali nista da bi nekog dulje zadrzalo za igrom. ko sp samo s vise ljudi i nijansicu teze. po mom se ne isplati pogotovo zato jer se i pirat moze igrati na netu bez problema (pod tim mislim na online, a ne na hamachi, garenu i ostale bedastoce). Citiraj:
Moja trgovanja: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Picoin invite: bass999 // minepi.com/bass999 ![]() Zadnje izmijenjeno od: Charmander. 10.12.2010. u 16:27. Razlog: tri handerd!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
...evo danas se dokopao igre. Solidna igra, mogu izjavit bez pardona da onaj Brink pokraj ove igre nema što raditi, makar ova bila starija i djetinjastija ili neznam što sve ne. Fora izgled, fora grafika, kak bi se reklo, za odigrati si malčice ![]() Što je najbolje moja grafa vrti sve koliko ide prosiječno 50ak fps-a, što je odlično po meni.
![]() |
#69 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
igra je zanimljiva,u coopu sa frendovima uz neki voip programcic je jos puno zanimljivije ali i teze,zao mi je sto nema regulacija tezine igre,sp solo igranje je prelagano... |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Bila akcija na steamu pa sam uzeo ovo, -75%. Fora mi je al bi baš htio mp, veći je gušt a nemam s kim, ako je neko za, nek me doda na Steamu - Zakpu |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Počeo ga sad igrat.....pa mi za sad nije jedna stvar samo jasna.... Ja sam onaj što prvenstveno puca sa snajperom i gunom....sad mi svijetli ona ptičurda u donjem lijevom kutu pa me zanima što je to i kako (u kojem slučaju to aktivirat).... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
F = Use skill Izvor:http://www.scribd.com/doc/21990492/B...ands-PC-Manual Iako mi je zbog ekspanzija još uvik instalirana lin sam je pokrenit i potvrdit ti 100% ![]() BTW Ja sam soldier klasa pa mi taj skill nije isti ko tebi, ali bez obzira - tipka bi tribala bit ista sve klase
![]() |
#73 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
F je da aktiviras skill. Mordecai ti ima onu pticu. Aktiviras ju kad imas hrpu neprijatelja pa Bloodwing to malo prorijedi. Ili recimo kad su neprijatelji iza zaklona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
5€ opet na Steamu Ako je neko za co-op nek se javi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Borderlands problem!
Hoj hoj! Evo imam problem sa igrom Borderlands. Kada napravim svoj weapon u WillowTree-u,save-am i kada uđem u igru weapon nestane.Moze pomoc? Meni se cini da je problem u igri a ne u programu. Ima li netko kome se to dešava? MOLIM POMOĆ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Ima rjesenja? |
![]() |
![]() |
![]() |
|