|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
GTX 460 ne radi s nVidia driverima, samo Windowsovim
Konfa mi je sljedeca Core 2 quad q8200, 4gb ddr3, GTX N460 1gb, seasonic 520W, asus p5qc, wd 1 tb, 22.4 incha widescren Jucer nakon automatske windows update instalacije drivera za graficku, mi se komp smrznuo na welcome screenu. Pokusao sam izbrisati trenutne drivere i instalirati najnovije i opet isto... pristupiti racunalu mogu jedino preko safe moda ili kad izbrisem trenutno drivere za graficku... prije mi je grafulja radila na starim driverima (koje sam dobio kupnjom), no sad sam pokusao reinstalirati windowse i instalirati te iste stare (mada ovaj put na 64 bitnom windows 7) a kasnije i nove drivere i opet isto u oba slucaja... na komp mogu uci jedino kad potpuno izbrisem drivere, inace mi se smrzne na welcome screenu... ima li ko rjesenje? ovo je poruka na event propertisu The following boot-start or system-start driver(s) failed to load: discache spldr Wanarpv6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Zasto preko windows updatea, instaliras drajvere od grafike (mislim zasto to prepustas win.)? Izbrisi kompletno sve drajvere od grafike (u safe mode pocisti driver clenaerom), i zatim instaliraj zadnje sa stranice proizvodjaca.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
jučer sam ponovno reinstalirao windowse i probao s najnovijim gigabytovim driverima i ušlo je u windows... ali svako malo se dogodi da mi se komp jednostavno smrzne za vrijeme igre i tad pomaže jedino restart... temperature su ok... danas mi je opet jednom zablokiralo na welcome ali kad sam u safe modu izbrisao drivere i ponovno instalirao radi ok... ali kad surfam ili igram igru dogodi se da se komp jednostavno smrzne... ponekad kad restartam nema slike na zaslonu pa moram opet ponovo restartati (ili nema slike 5-10 sec pa moram čekati da se uopče pojavi (ako se ne pojavi - opet restart) i počne podizati bios) nekad radi ok a nekad ne... jel znate u čemu bi bio problem? da nosim grafičku na servis? strah me da ne kažu tamo da je sve ok, a znam da nije ok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
covjece,onda je to razlog svemu,ja sam danas otvorio novu temu sto se tice blue screena,znaci svaki puta kada mi dode do loganja u windowse,komp izbaci blue screen isto valjda zbog tih drivera,imam od MSI GTX 460 1GB OC cyclone,sada sam upravo bacio na komp windows xp 32bit i skinuo drivere i sada sve radi bez frke,pitanje do kada lol
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|