|
![]() |
#151 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Čitao sam da steam isporučuje kad ih je volja, pogledaj direkt download linkove na www.medalofhonor.com/pcopenbeta bigdownload je full speed koliko sam uspio vidjeti. I mene svako toliko "Connection to EA failed" |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Guest
|
ovako, My Documents\EA Games\Medal of Honor MP Open Beta\settings.ini ista shema kao s bc2(isti engine), bloom na false staviti, dxversion=9 (tko nema jaku graf), fov isto promijeniti ovisno o preferencama... |
![]() |
![]() |
#155 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
![]() |
#157 |
Guest
|
da, bas je slicna ![]() smece je zadnje, nije ni bc2 top igra, al ovo je bas lose. |
![]() |
![]() |
#159 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Odigrao 10 partija, bio 10 puta prvi, dosadilo mi ko da igram basket sa osmogodisnjakom koji pati od cerebralna paralize. Pros: Grafika (Sve sivo i smedje sto mi se cak svidjelo, daje dojam pravog rata) Explozije i ostali eye candys su mi se stvarno svidjeli Zvuk (Iako sam neprijatelja koji je udaljen 50 metara od mene cuo kao da stoji ispred mene) Optimiziranost (Dobre performanse na C2D procesorima) Cons: RECOIL 0 Prejednostavno GUI (stvarno uzasan i nepregledan) Osjecaj kretanja kao u pudingu Sve puske imaju isti feeling I jos jednom: RECOIL NE POSTOJI!!! Igra ima potencijala ali ta jednostavnost totalno odbija, na puskama fali bar 50% recoila |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Guest
|
najveci CON: timska igra bez imalo teamplaya. epic fail. |
![]() |
![]() |
#161 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Danas sam isprobao igru i požalio sam tih 1.5 gb koje sam skinuo. Za mene je igra totalno smeće, zvuk u igri mi se uopće ne sviđa, jedino dobro je to što je igra super optimizirana, grafika je dobra, ali kretnje u igri su bezveze, netko je u prijašnjem postu napisao:"kao u pudingu" |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
ja isto probo. prvo dojam - sranje nemilo ![]() jedino sto je dobro je to sto mi se vrti u 60fps uvijek, ostalo nevalja ni kurca ![]()
![]() |
#166 |
Addicted to music.
|
Medal of Horror. ![]()
![]() |
![]() |
#167 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Zvuk je barem eonima ispred BF-a, puške zvuče stvarno močno. Čak je i recoil malo povečan u odnosu na prošlu betu, bar mi se tako čini. HC je bar donekle, kao i u BF-u igriv, za razliku od retard-infested SC-a Uglavnom... bolje od BFa, lošije od CODa, ali opet... igra ni-po-čemu za pamčenje, bar ne u beti.
![]() |
#169 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#170 |
|
![]() |
#172 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
uh da beta je a igra izlazi za par dana, sve će rješit do tada ![]() a tebi hammer of thor nemam što za reć, igraj tu arkadicu, nemoraš čak nikog ni ubit i iskakat će ti medaljice po ekrančiću, pa da imaš osjećaj da rulaš
![]() |
#173 |
Addicted to music.
|
Naravno, Hammeru rulaju mape veličine tri metra. ![]() Exploit? Zar nije ljepše kada možeš birati načine kako doći do objektiva? Ah, zaboravio sam...to nije važno, važno je trčati i pobiti što više ljudi. U COD-u i MoH-u postanem klaustrofobičan, jer su mape oooogromne.
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 05.10.2010. u 18:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Ovaj MoH je takav fail, mape su, pa mislim da najgore od svih igara koje sam do sada igrao u MP, grafika je shit, jebem ti ja taj next gen kad oni zabluraju sve, napucavanje je najgori dio igre, a zanr je FPS ![]() Jedino sto mi se svidjelo je zvuk u nekim segmentima i optimiziranost, ali ne bi ni to naveo pod plus jer je ionak sve u bluru |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Probao napokon BETA-u i mislim da je igra prilično loša. Od hit detectiona, izgleda mapa, zvuka, grafike... Nije to 1 od 10, ali ukupna ocjena svega toga je "neigrivo". Dešavalo mi se da sam trenutno padao mrtav od assault puške, a opet nekada su pucali po meni jedno 2 sek i tek onda padam. I pokazuje mi da me pogađa od drito naprijed, dođem u zaklon i svejedno crknem (dakle isto kao u BC2 ![]() Sve oružije zvuči jako slično i sa puno basa. Rpg je ko iz 1.svj rata ![]() Mapa su užasno linearne i male kod objective orijented moda kojeg sam probao. Nakon prvog spajanja izbacilo me nakon kojih 30 sek, i onda me ubrzo obradovala ova poruka ![]() U igri mi se jedino svidio interface, main menu, pronalaženje server, prijatelja i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ma i BC2 i MOH meni su sranje. BC2 ponajvise zbog toga jer iako imam dobar dual proc i nelosu graficku, trza ko ludo da je ne igrivo. I 345323 metaka sta moram ispalit u osobu da umre... Sa druge strane MOH mi je nekako lega, mozda zato sta jos nemam sa kime igrat, pa nije team play toliko bitan, jer ga u mohu nema. Ne znam, imam zamjerki, ali bolje mi je od BC2 sigurno.
![]() |
#179 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Sad sam odigrao 10 min i igra je totalni šit! Nema niti jednog jedinog faktora koji bi me mogao privuć da igram tu igru!!! Jedino dobro je grafika koje je sad optimizirana za razliku od BC2 gdje je to moglo bit mrvicu bolje izvedeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
|
Citiraj:
Radije ću igrati ovo i trčkarat na manjoj mapi pa da mi iskaču medaljice nego BF u kojem svako pokušava exploitat neku klasu na jedan ili drugi način po svim tim [sarkazam on] ogromnim prostranstvima BF-a [/sarkazam off] Asti vel'ke igre tog BF-a, etape na mapi su 20% duže i 40ak % šire od ovoga. Mislim, dont get me wrong, ova igra je loša, ali sa obzirom tko ju je napravio, i ne može biti dobra.
![]() |
![]() |
|
|