|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
preporuka napajanja
prvo da vam poželim SRETNU NOVU GODINU!!!! pa onda odmah na posao... treba mi hitno preporuka napajanja za konfu iz siga, izgleda da me moje antecovo napajanje izdalo, jos neznam sta ce bit s njim, u pon ga nosim na testiranje... dakle kupujem,bez obzira na sve, novo napajanje i to neko od recimo 400 - 700 kn e sad, jel mi treba zaista neko skupo napajanje od neznam recimo 400-500W ili mi je dovoljno i nekih 350W (kakvo mi je i ovo antecovo bilo)?? hvala dečki na svim savjetima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Zavisi kaj oces, ovo kaj ti imas bi bez problema tjeral maxpower 400w, dakle i skuplja napajanja 350 w na koji te to nacin izdalo napajanje koje sad imas?
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
e sad, dogodila se interesantna stvar... na staru godinu sam ostavio komp upaljen i otisao slaviti, a kad sam se vratio doma ujutro, komp se ugasio a monitor je ostao upaljen... dobro, ok, idem ja upaliti komp, kad ono nece...probam opet, nece...probam 3. put i upali se, sve ok, samo sto je za 30 sek počeo smrditi, ali radi...kaj sad???? otvorim ja kantu, ugasim ga i upalim opet i pogledam, nekakve iskre u napajanju, WTF!!!!! brzo ga ugasim i pustim pol sata da se smiri i ponovo ga upalim, sve radi, samo kaj opet smrdi...i radi komp oko 5 min i onda se sam ugasi...i tak par puta... sad sam ga rastavio i iščupo napajnje, fakat neznam sta je bilo... e, da, moze neka ideja kamo da odnesem napajanje na testiranje??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
Čim se je dimilo iz napajanja , nije dobro. U tom slučaju ja bi ga zamijenio.Nema tu baš neke pomoći od testiranja.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
evo, nakon par dana razmišljanja suzio sam izbor na 2 napajanja : enermax 350W tagan 380W sad bi mi dobro došao savjet od korisnika dotičnih napajanja... cijena je tu negdje, samo me zanima pouzdanost, tišina (odnosno glasnoća) i možda još neke sitnice... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() Za ubuduće, čim zaiskri, prismrdi ili zadimi ne probavaš više već tu postaš postignudu udaljenost prilikom upotrebe kao kladiva ![]() Frend je nako prvog dimljenja probao oper, pa je onda išo još jednom probat da se uvjeri pa sada ima novi komp i mali stari televizor ... (pare je šparao za neki novi dobar i velik TV). Ovak je mogao na prvom dimljenju javiti udaljenost i to je to ... chieftec enhance atx-1136h, 360w, dual fan, atx2 za 335 kn moj još jedan prijedlog ...
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
ok dečki, hvala... ![]() ![]() mislim da cu prvo otvoriti napajanje samo da pogledam kaj ima i ako ništa ne vidim(čisto sumnjam da ću nešto naći:confused: ), trk na livadu sa 2 suca i da vidimo koliko daleko Antec SmartPower 350W PSU leti... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Tek sam sad vidio ovaj thread Pa di si MASNI!!!???
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
malo sam zapostavio komp, ali bilo je pitanje trenutka kada cu se vratiti ![]() šta je sa tobom, di si ti??? čuo sam da si se spičko s motora prošlo ljeto ili tak nekak i da si slomio ruku??? ![]() jesi bio šta u zg-u, mogao bi se javit pa da odemo na neku ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|