|
![]() |
#1 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Prilikom pokretanja aplikacija javi poruku "...is not a valid win32 application"
Donijela frendica laptop, problem je slijedeći: koji god program pokrenem,aplikaciju javlja mi se poruka "is not a valid win32 application". Također se stvorio dodatni windows folder naziva "Windows.0". Također je slučajno obrisala dio dokumenata i htio sam s nekim od programa za recovery probati vratiti što se vratiti da,ali ni jedan ne mogu instalirati jer mi javlja stalno tu poruku kad probam nešto pokrenuti, čak i u safe modu. Sumnjam na virus,no ne želim niš prognozirati prerano. Probao sam čak podignuti live distribuciju linuxa,proskenirati za viruse preko toga te je našao par komada i pobrisao,ali nije niš pomoglo. Any ideas?
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Nudim uslugu 3D printa
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
@BaBaloo Imao sam sličnih situacija ali samo na XP, nesjećam se egzaktnog rješenja ali uzrok je bio maliciozan softver koji sam riješio baterijom skenova od Nod32/Malwarebytes/SpyBot te ComboFix. IIRC programe sam mogao startat ako sam upisao pun path u Run. Prije svega, napravi backup svih važnih podataka na disku, po mogućnosti kloniraj cijeli disk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Niš,instalirao sam windowse preko postojećih windowsa pošto je samo jedna particija. klonirati ne mogu jer moram s programom za recover podataka probat izvući što više toga je moguće. sad skeniram s avastom pa ću još kasnije superantispyware i drugu ergelu upregnuti
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|