|
![]() |
#301 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Monte Carlo - 1:16.9 Istanbul - 1:26.4 Postignuto u carrer modu sa Williams bolidom. Logitech DFP, hard bez pomagala. Singapore - 1:43.5, time trial, bez pomagala Zadnje izmijenjeno od: TheBEaST. 26.09.2010. u 10:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Malo vozio danas, sve bez pomagala naravno Singapore, ništa posebno 1:41.536 |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
koje sranje od igre.Evo slucaja Imam pole position u Istanbulu.Vodim utrku 4 kruga,ulazim u box,vettel je 2. iza mene i prestigne me kroz box.Kroz sljedeca 2 kruga ga prestignem i 2. sam.Cijelu utrku cekam da Hamilton udje u box i nije usao.Ostao sam 2. sa zaostatkom 6sek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Premium
|
Možda je bil ranije u boxu. Ili si izgubio dosta vremena u boxu zbog onog buga, pa nisi skužil da je bil. Treba hitno jedan patch da sredi puno tih sitnica koje smetaju u igri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#308 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#309 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Bas bi na toj stazi volio detaljni setup, narocito za kocnice. Da o tastaturi ne pricam. Bas su jadni jer nisu stavili opcije za podesavanje upravljanja tasraturom i gamepadom. Ne znam bas da je igra vrijedna kupovanja volana, koji bi btw trebal bit dobar jer i sa ovakvom tastaturom se mogu delat solidna vremena i odvozit sve bez vecih problema, osim starta. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 25.09.2010. u 23:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#311 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja sam jucer igrao Brazil sa volanom. Igrica je tezi ocaj po meni, nemoguce izletit, nemoguce izvrtit se..prava arkada. Uz to kontrole za gas / kocnicu su samo ili gas/kocnica do kraja ili bez gasa/ kocnice... Necu ju niti skinut na komp a kamoli instalirati
![]() |
#313 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
ja igram sa tipkovnicom na najmanjoj težini i par puta sam se znao izvrtit ako uhvati pijesak ili travu osjećaj vožnje je stvarno odličan i realan,prava simulacija neznam šta netko očekuje? odi pa vozi pravu formulu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() ja cekam volan da odigram,meni se cini na tipkovnici ok,nisam nikada igrao rFactor i ostale simulacije,vidjeti cu kada dodje volan btw.kako se rijesiti onoga iritantnoga zvuka prebacivanje iz 1. u 2.brzinu,takodjer i u 3. Zvuk je ko da na Fergusonu prebacuje iz nize u visu ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Dobro je, nek srede u patchu probleme s performansama... Ja na svojoj konfi nemogu igrat ugodno, fps mi jedva koji puta do 35 dodje. Igra mi po defaultu stavila 8xmsaa, sve high na 1440x900. Znam, overkill no svejedno radila je na oko 25 fps-a. Smanjim ja AA, detalje na medium - dobitak možda 2-3fpsa. Stavio sve na ultra low, maknuo motion blur i AA, rezolucija 1280x720 i fps mi je oko 30. Čudno, jer komp nije baš tako slab a Dirt2 sam vrtio mislim čak na max settings.
![]() |
#318 | |
Premium
|
Citiraj:
A pogotovo izjave kak se nemoguće izvrtiti i kak se bez problema pobjeđuje sa HRT-om, Virgin-om i sl. se samo nasmijem. Naravno dok je AI na najslabije ili intermediate i sve pomoći on da nije problem pobijediti. A da se izvrtiti i dok je TC na full, a kamoli dok je isključen. Stavite na expert + legend, bez flashbackova, pa onda rasturite sve, baš da vas vidim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Premium
|
Ma ja se ni ne obazirem na takve komentare, rekla kazala. Igra na expert ili legend pruža itekako dosta izazova kao takva na volanu, a nije da nema iskustva sa simulacijama i vožnjama. Recimo ja se znam po par puta okreniti na stazi tokom kruga kad se pretjera sa limitom. Uvatiš malo pasicu na ulasku u zavoj i evo te izvan staze ili izlazak iz zavoja malo prerano daš gas i hop evo te kak se okrećeš po stazi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
okej je meni.
![]() |
#323 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ova grafika i kisa + sve ostalo iz rfactora tko nije probao rfactor (naravno s svim isključenim pomoćima) nema što govorit da je ovo odlična slimulacija... naravno nastranu grafika koja je u rfactoru slabiji dio, no modove rade ljudi koji nisu plaćeni za to kao ovi iz codemastersa.... Ako ćemo realno nitko (tj debela većina) nije nikad vozila pravu formulu i ne zna 100% kakav je osjećaj vožnje no rfactor mi je puno teže vozit i ovdje se moram stvarno potrudit da mi bolid prokliže ili da se okrenem, što mi u rfactoru polazi za rukom svako malo.. Npr. utrkivam se s prijateljem u LAN-u i on s 280 u zid i razbije se samo pol prednjeg krila i opet vozi po zavojima brže od mene .. ono prvo WTF pa LOL pa onda još jedan LOL kad vidim da pišete o nekoj simulaciji koju vozite na tipkovnici... |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
To ti nije simulacija več arkada i samim time sve što si rekao pada u vodu. rFactor je simulacija i to je druga priča. Ja sam ipak više očekivao od igre, no kaj je tu je. Grafika mi je super i trebao bi kupit volan da mogu više iskustva prenjet, na tipkovnici je puno lošije vozit nego recimo grid ili shift. |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
F1 2010 je igra koju radi možda par tisuća ljudi iz Codemastersa i napravili su i više nego dobar posao. F1 2010 možda nije vrhunska simulacija, ali je definitivno vrhunska IGRA. Osobno mi je puno zabavnija i imam više osjećaja kod kontrole bolida nego kod rFactora. F1 2010 ima razrađenu priču i to je ono što rFactoru fali pa to dvoje ne možeš uspoređivati. Igra je jednostavno kompletnija. rFactor je samo za nadobudne
![]() |
![]() |
#326 | |
Premium
|
Citiraj:
Pogledaj ovdje: http://www.youtube.com/watch?v=x0EA9...layer_embedded ovaj prvi krug je kvalifikacijski i odvezeno je najbrže vrijeme kvalifikacija a opet mu u par zavoja bolid bježi... Ne možeš pritisnuti puni gas na startu s bolidom ccc 600kg i 750+ HP i da ide ravno ko iz puške... Druga stvar što je tebi i x ljudi lakše vozit ovaj F1 bez puno muke i bez ikakvih težih problema ga održavat na stazi i onda pričat o nekom osjećaju i pravoj simulaciji.... Da se razumijemo, meni se igra sviđa jer kako si i sam rekao ima priču... no kad se idem utrkivat pokrećem rfactor a zaj.....t onda ovaj F1 i da... promijeni osjećaj jer ti taj ne valja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Pričaš kao da igra ima jednu razinu "realnosti" i težine. Malo se igraj s postavkama pa ćeš vidjeti da i nije tako kako pišeš. Nemam volan, ali igram na Sonyevom gamepadu od PS1 analog gljivama i još nisam uspio savršeno startati jer mi uvijek kod prebacivanja u višu brzinu malo kotači proklize i izgubim koje mjesto. A da ne pričam o izlazima iz zavoja, često pogledam iza sebe i vidim trag gume koja je opterećenija u tom zavoju. No dok sam došao do toga, izvrtio sam se dosta puta. Tvrdnje ti ne drže vodu. Igru se ispod "hard" postavki ne isplati igrati, ako se traži kakva takva realnost.
![]() |
#328 | |
Premium
|
Citiraj:
tako sam vozio... vozim na volanu tako da je tu možda razlika... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
U Career modu sa Fors Indijancima, sinoć sam vozio Hockenheim. Budući da sam zasrao kvalifikacije do jaja, startao sam sa 12. mjesta na gridu. Gume sam stavio tvrde. vozilo se 13 krugova i sada nakon 3. kruga, ekipa me zove u boks. rekoh, WTF, pa imam tvrde gume... i pile me iz kruga u krug. i sada uletavam u boks 3 kruga prije kraja... i na bolid mi ponovno nakaže tvrde... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |