|
![]() |
#1 |
Buy now, cry later
Datum registracije: Nov 2007
|
Nokia N85 - dojmovi i problemi
N85 Phone start-up failed. Contact the retailer. U čemu bi bio ovaj problem, da li je hadverska ili softverska greška? ![]() ako bi mi netko mogao pomoć |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Izglednije da je greska softverske prirode, ali moze biti i hardverske, pogotovo kad nisi dao opis što se dogodilo sa mobitelom prije nego si dobio tu poruku. Inace, dobio sam istu stvar na jednom starijem symbianu, n73 mislim, i flash softvera je ozivio telefon. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Jesi probao hard reset? *+zelena tipka+3 i onda palis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Buy now, cry later
|
probao sam sve mogoće kombinacije reseta, ali bezuspješno. Mobitel je bio spojen na komp kad je recimo zaglavio. Prebacivao sam pjesme na mobitel kad se prilikom sinkronizacije smrznuo .Iskopčao usb kabel te sam morao bateriju izvadit iz mobitela jer nije reagirao, nakon ponovnog paljenja me dočekala poruka "Phone fail start-up" Trenutačno je u mobisu na dijagnostici, pa ćemo vidit, mobitel je još uvijek pod garancijom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
![]() Pozdrav imam problem kad ukljućim FMTransmitter i podesim na mobu i na radiu istu frekvenciju pokaže mi se ona gore ikonica da odašilje zvuk ali se na radiu ništa ne čuje.Ako netko ima kakvo riješenje neka kaže.Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Buy now, cry later
|
ja sam imao isti problem kao i ti, riješenje je bilo u vraćanje na tvorničke postavke |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Koliko je udaljena antena radia od mobitela kada pokusavas? Inace mora biti dosta blizu, ne mozes sad npr kroz zid ili sa neke velike udaljenosti, ne "uhvati" bas kako treba onda. Znam po svojoj N97.
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Riješio sam problem sa FM Transmitter-om greška je bila u anteni za odašiljanje koja je na stražnjem poklopcu bila je na jednom dijelu oštečena. Zadnje izmijenjeno od: Router. 08.10.2010. u 10:58. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|