|
![]() |
#242 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Evo kako izgleda i radi F1 volan... http://www.jamesallenonf1.com/2010/0...teering-wheel/
![]() |
![]() |
#243 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() Amater, intermediate, proffesional, legend su težine AI-a. Tolko o tvom proučavanju opcija. Stavi sve na hard i na legend, pa ti nebu prelagano. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
a gdje se mjenja tezina igra? instalirao sam igru usao u nju pita me koliki challenge ocu izaberem drugu opciju misleci da to mogu sve kasnije sam mjenjati po volji upisem ime i sve te ostale gluposti odem na trial lap igra prelagana (igram sa logitech chillstream) bolid ko po tracnicama odmah odem u settings pogasit sve assistove (koji su mi ponudjeni u tim opcijama) i dalje se bolid ponasa kao na tracnicama izgubit kontrolu mos jedino ako das maximalni gas izvan staze najjace mi je kad prebacim u cockpit view lik okrece volan kao da je robot brzo okrene i vrati ga u srednji polozaj bolid se ne zanosi ni nista ne vidim nigdje u opcijama gdje se namjesta sensitivity.. sad ti meni kazi kako da ja podesim da to bude realnije? jel moram pravit novi account i kad me na pocetku pita koju tezinu hocu odmah na najteze ili sta? ovo je predebilno btw grafika je lijepa (ali sa onim tipicnim codemasters silovanjem blooma i sakrivanjem low res textura zbog konzola..) i igra ide bez stekanja na 3870 512mb, 4gb rama i 2.6ghz dual core - full detalji |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Premium
|
Imaš opcije za to dok ideš na sljedeću utrku unutra u onoj prikolici....pa tam imaš i za assists i za tezinu AI...a za kontrolere i ostalo imaš izvan prikolice pod "my F1" mislim da pise, a moreš mjenjati i ak pauziras igru, pa u onom izborniku. A to što veliš da formula ide ko po tračnicama, i da tip skreće ko lud je upravo zato jer sa tipkama na gamepadu nebreš analogno upravljati sa skretanjem i gasom onak postepeno (kak možeš na volanu, ili ako imaš one gljive na gamepadu). Ista stvar je i na tastauri i na svemu di se koriste klasične tipke. Znači tipku stisneš ili ne stineš (ili je max ili min), a nemaš sve ono između tih vrijednosti kao kod volana. Zato i velikoj većini to sve skupa bezveze djeluje. I znam da je bezvezni osjećaj jer sam probal sa svojim gamepadom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 | ||
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
a za gamepad nigdje nemos podesit sensitivity u my F1 mos samo mjenjat kontrole Citiraj:
trebao bih moci postepeno skretati kao ti sa volanom |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Evo da kažem koji dojam o F1 2010. Igram preko gamepada, probo malo i na volanu kod buraza no nemogu se naviknuti jer sam već 2-3h s svojim Chillstream-om igro te da napomenem kako je ovo prva racing igra di jednostavno nisam ni krug izdržao na tipkovnici. Prije izlaska igre svi su kukali kako će igra biti prelagana i čista arkada. E pa kad se isključe svi pomagači, bolid nije lako držati na putanji, a da ne spominjem kočenje koje zna biti ponekad teško izvedivo. Za vrlo dobru vožnju i odličan krug treba napraviti i pokoji krug više za vježbu jer inače ništa od toga što recimo nije bio slučaj s DiRT-om. AI protivnika je dobar i nema laganini s njima. Grafika je na visokoj razini, a vremenski efekti (uglavnom kiša) su vrhunski napravljeni. Zadnje izmijenjeno od: trancer. 22.09.2010. u 23:50. |
![]() |
![]() |
Ovo što sad pišem se odnosi samo na ctdp 06 rfactoraše što znaći da je vrlo subjektivna ocjena koja bi neke mogla uznemiriti.
Drugi nemoraju ni čitat. |
![]() |
#251 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Evo da se javi i jedan sa skroz pozitivnim mišljenjem o igri ![]() Meni je igra sasvim ok, dapače, dobra mi je skroz. Moj Momo (Logitech volan) se odlično slaže s njom, kontroliranje bolida je vrlo dobro, meni je ponašanje bolida sasvim zadovoljavajuće, grafika je odlična (ja sa svojom konfom iz siga imam framerate od 40-45FPS-a konstantno bez dropova, što smatram odličnim rezultatom za HD3870 staru 2,5god. a igra je skroz nova), volan sam postavio kako meni paše za pol minute. Podešavanja bolida za jednu ovakvu wannabe simulaciju ima dovoljno, ja osobno ionako ne koristim ni pol toga, meni je bitna dobra upravljivost bolida, realna i ne prebolesno teška, a u ovoj igri je taman i dobra grafika. Ostale điđe miđe me manje više ne zanimaju. Po meni, ova igra je 4,5/5.
![]() |
#253 |
Premium
|
Neznam zašto onda u svim recenzijama dobiva ocjene 8, 8.5, 9 /10. I na ostalim forumima ju hvale, jedino tu ne. Al to nije ništ novo više. Tu se gotovo sve igre kritiziraju na sve strane. A najbolje od svega je kaj svi glume da kupuju legalni softver, a prava istina je da valjda 10% ljudi kupuje, a 90% ljudi kritizira i ništ im ne valja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
iako mi je igra na kompu loša (čak i grafika nije nešto posebno zadivljujuće) ipak sam je naručio za ps3, mislim da će na velikoj telki i s volanom biti ok doživljaj ovo se jednostavno nemre igrati sa tipkovnicom |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Premium
|
Moreš si promjeniti tipke, ako ti neće tamo pod keyboard, idi desno pod custom, pa si tamo posložiš kak ti odgovara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Odrađujem polako karijeru, za sada je sve na svom mjestu, za casual igrača kao što sam ja, nemam nikakve veće primjedbe, mada fali tu još nekoliko stvarčica (safety car npr.) Krenuo sa HRT-om i jedina stvar koja me nervira je lollipop man ![]() ![]()
![]() |
#258 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Evo i meni kao ljubitelju Formule 1, I velikom Fanu, ova igra je vrlo dobra.... Ja sam zadovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Prvi dojam s logitech momo...bljak!Arkada žešča,ni s od simulacije kao rfactor s modom 2006 i još nekim,neznam napamet.Najviše me smeta jer je razvikana kao simulacija,a kao da ni najmanje to nije.Također odaziv gasa mi malo kasni tj. gas nije direktan,kao da kasni 1 sec.Ako znate u čemu je stvar pomoglo bi,jer komp nije slab nikako a to se prije dešavalo na krntiji od komfe.Grafika je ok ali meni radije nek je grafika loša a upravljivost dobra.5/10 za dobar pokušaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Meni je igra super, nisam ni očekivao potpunu simulaciju al sam sretan što je izašo F1 nakon dugo godina, i lijepo izgleda i nije potpuno arkadna. Za simulaciju se igra rfactor. Ali ja neznam kako vi podešavate vožnju ali meni baca ajme, 1. 2. 3. proklizuje sa full gasom, u zavoju također mi proklizuje kad dam full gas a smotam "puni" i to u 2. nekad i u 3. Na početku nisam dobro namjestio volan i formula je išla ko po tračnicama jel nije primo pun gas, sad mi je zabavno ajme. Probajte sa tipkovnicom na ravnini full gas sa isključenim pomagalima pa ako vam ne prokliže onda ko zna šta ste instalirali ![]() Inače vozim na Logitech WingMan formula force gp i zadovoljan sam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
meni je gas kasnio jel nisam dobro kalibriro papučicu, tj. nisam ga do kraja kao stisnio i nije primo full gas! zato ti i ne može proklizat i zato ti je arkada. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Jako dobra igrica, ali ovaj bug sa cekanjem u boksu je zesci fail, nadam se da ce to sto prije iskorigirati....znam po 13-14s cucati u bolidu i cekati da me svi moguci u boksu produ, obavezno se vratim na zacelje i onda moram prestizat one koji jos uopce nisu ni bili u boksu i time gubim svjetlosnu godinu, samim time postaje uopce tesko ispunit cilj biti iznad 12. mjesta, cekam patch ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Probao i ja! Grafika je u redu, sve radi glatko na Moj komp konfi, max postavke, lagani AA. Sto se igrivosti tice mislim da je u redu, ni arkada ni simulacija, da se igrati, jos da rijese bug(ove) i biti ce to to! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|