|
![]() |
#1 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
acer dx900 jezicni problemi
pozdrav ! nabavio sam si jucer navedenog acera i imam muku sa jezikom u meniju tj. jezikom windowsa. system informations kaze ovako za software: Jezik: Njemacki Glavna verzija: 040 Podverzija: 0590 nakon prevrtanja po svim menijima sam zakljucio da se jezik ne moze promijeniti (wow, zakljucka li ![]() pa mene sad zanima sto mi sve treba, kako i na koji nacin promijeniti jezik (neki patch), ili staviti noviju verziju windowsa gore (koji su na engleškom). snalazim se ja u svapskom sa osnovnim funkcijama, ali recimo moram si wlan postelat i ostalo, pa nemam pojma sto trazi i sto znaci. ovo mi je prva ovakva zvijer i samim time se ne snalazim najbolje. ostalo me vuce po vulgaris windowsima i nekako bi se snasao, ali uz njemacki to je snalazenje ravno nuli ! dakle, da skratim ! sto, gdje, kako, na koji nacin ?!?! ili jos bolje, komu u okolici zagreba uz naknadu za izgubljene zivceke ![]() ![]() unaprijed hvala ! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
flashao rom, sve 5 ! radi sve super, ako netko treba software itd. nek se javi na PM. ![]() moze lock ! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|