|
|
Rezultati ankete: Kakve Su Nase Pizze? | |||
Da, zbilja su sve domace Pizze slicne ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 25.84% |
Ma ljudi, niste jeli Pizzu dok ne probate u kvartu kod mene! |
19 | 21.35% |
Jedem u premalo pizzerija da budem objektivan. |
28 | 31.46% |
Kakva pizza, ja sam radni covjek, za 50 kuna, kupim kantu hrane i kilu somuna! |
1 | 1.12% |
Godina je teska, jedva spavam zbog poskupljenja, pizze mi se cine kao prividjenja! |
1 | 1.12% |
Jedem samo zamrznutu iz ducana, alimentacija od zene, pojede mi sva primanja. |
1 | 1.12% |
Krasi me nepce sladokusca i kulinarskog snoba, Pizza u Italiji jedina je moda! |
3 | 3.37% |
Svaki dan maznem jednu, metabolizam od sporta izgara, ne pazim se, a imam i viska para! |
2 | 2.25% |
Pizzu jedem samo kad slavim rodjendan i castim ekipu doma. |
0 | 0% |
Narucim Pizzu kad padam s nogu, ili kad maljam stan od punice |
0 | 0% |
Samo domacu radim kod sebe doma, bolje pice nema. |
11 | 12.36% |
Glasači: 89. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#152 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
meni su totalno oke, ali nisam ja neka referenca za pizzu... uglavnom stalno od njih uzimam i pizze i tjestenine i mesa s roštilja, nikad zamjerke. porcije su velike, nekad nemrem pojest cijele lazanje ili njoke, jumbo pizzu cura i ja smažemo... ostane slice-dva za staru, teško da bi je solo mogli (makar skiny maže više od mene). nekad uzmemo onaj mega meni tipa 130-140kn... nutra njoke u gorgonzoli, bolonjeze, pizza, pohani sir sa pomf. i palačinke (ima još i "mesniji" meni)... traje jedno 2 dana za ručak i večeru za 2 do 3 osobe ![]() Citiraj:
![]() ako imam doma još njihov letak poslikam vam danas i okačim tu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | ||
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Ovo moj frend veli kaj živi kod murije na trešnji: Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Živim u novoj cesti (cijeli život). ![]() ![]() Znam da su imali onog Fiata Uno za dostavu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
@trouble ti si iz moga kvarta ![]() jesi kada jeo u djentlmenu? on je na uglu kloviceve i kraljeviceve, prek puta auto maximira Ja sam davno tam jeo neke sendvice iz krusne peci za nekih 12-15kn i svaki put bi dobio drugaciji ![]() jedno vrijeme sam svaki put kada bi htio picu narucivo od njih i onda presto, a pica im je bila super Sada ak jedem picu narucujem iz Kvatrica i stvarno mi je super, ovi moji u kvartu narucuju iz 6tice i kazu da je isto dobra Neko je spominjo neku piceriju kod krizaniceve, ona se zove canzona cak sam i jeo jednom al je to bilo davno pa se ne sjecam kakav je okus imala |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
Rijetko naručujem doma....al zato u birtijama po gotovčevoj se jede dosta.... naručivalo se do prije god dvije iz đentelmena no morao si prije pitat koji picmajstor radi i napomenut da je to za tu birtiju,jer je gazda znal gazdu pizzerije. Sada rokamo iz Kvatrića picante i stvarno je preukusna,samo kaj se nemre pohvalit veličinom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ja isto sam rokam po picante iz kvatrica, al mi je ipak malo preljuta ![]() jel gazda bil onak neki tamniji lik? ja sam vecinom bil tam rucao kada sam radio u blizini pa sam bil prije podne kod njih. I cul sam da pice u baskjeri na cosku subiceve i grabovceve ne valjaju nikaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
našikan pravim haos
|
Neznam koji je gazda bio stvarno,al znamo gazdu kvatrica,pa i gablamo tamo često... Pizze su po običaju,bilo OK,čak i više nego Ok kad su se otvorili.....bio dva puta i super bilo. Stara mi je rekla da je bila sa ženskama opet neki dan i da su ošli u qrc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Znao sam dosta cesto ic u staru savu i blo su mi pice predobre, ali vise nejdem jer im se valjda promijenio picmajstor i sada su koma. iz sestina sam jeo pice i isto su bile super, sam kaj sam svaki put dobio druge sastojke na pici, a narucivo istu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Premium
|
što se tiče pizze može se reći da je otprilike na tom potezu http://www.restoranpomodoro.com/ meni možda najbolja pizza iz dostave u zg...ne znam kakva su im mesna jela... mesna jela iz dostave su mi ok iz pivnice volovčica općemito nadraži restoran u zagrebu mi je bez konkurencija kapuciner... Zadnje izmijenjeno od: MixLix. 20.09.2010. u 19:35. Razlog: nadopuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
našikan pravim haos
|
Narucili sad kod bratica iz Napolija kod samobora,ono,debelo tjesto,masakr ali ne baš bogznašto ukusno..... Za ovaj pomodoro nikad čou,al sma juče dao šansu dvojci opet i 4 vrste sira me oduševila(čak je i brzo stigla,15min ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
@trouble: pomodoro ti je nekih 100 m istocno od zgrade zagrebackog plavog, u haustoro. Tamo je i tomato, u njih sam najvise i narucivao i ok su, ali imaju samo pizze i sendvice. Meso sam par puta narucivao u catering maximir, ali nikad mi nije bilo nesto. Na kraju narucio u Bonkasa puretina+lepinja+peceni krumpir=37kn. Bilo dosta dobro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Preporuke za pizzeriu u lučkom ''Roma'' prijašnji bela mi, velika pizza stvarno ogromna plus kaj stave pravi kulen na nju, je da je malo skuplje ali je na potezu od Jaske do zgb-a najbolja pizzeria. |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
ok,dacu im sansu.....Tomato 2? Ako mislimo ono u prolazu na maksimirskoj,tamo je bila odlična pizza i lazanje koje nažalost više nerade..... A ovdje pričamo o pizzama,ako imaš preporuku za mesinu,teraj u "žderonje" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Premium
|
mislim da pomodoro i ima veze s tomatom...jedna od boljih pizza im se zove tomato...a i na letku im uz naziv pomodoro pise i tomato pizza... pizze s im malo skuplje al su socne i ukusne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Čekam Visage-ov odgovor.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
U nedelju sam stukao 2 ovakve ![]() http://www.pohrani.com/f/1y/3X/dJekGxf/1/19092010.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
![]() I neznam za Baschieru,čim su se otvorili pizza je bila super no zadnje kaj znam da je stara s babama bila za rođendan i da je bila vidno razočarana....uglavnom,klasična fora piz(d)erija u ZG....počnemo s bum završimo s ključ ključ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|