|
![]() |
#211 | |||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() A šta reći, a da se nije vidjelo na silnim youtube filmićima? Izabrao sam 3-year karijeru, počeo voziti za Williams, da malo osvetim Stig-a kojem je Rubens Barrichello public enemy no.1, pa nek bude i meni ![]() Vozio malo pratice session za Bahrein, malo time trial na drugim stazama da vidim kako su njih rješili i tako. S grafičke strane je sve odrađeno super i igra je optimizirana jako dobro. Volani su ok, vidiš pregledno brzinu i lampice za mjenjanje...sad dal su baš sve tipke i raspored tipki ko i u stvarnosti, nisam baš obraćal toliko pažnju, niti uspoređival sa onima u stvarnosti. Niti neznam kak izgleda onaj koji koristi Williams team. Postavke koje odabereš imaju znatni utjecaj na vrijeme po krugu, imaš taj quick setup i onaj detaljniji, koji isprobavaš na practice sessionu za neki najbolji balans na stazi. Zvuk motora je ok, tipični F1 ![]() Lako se izvrtiti ako previše forsiraš preko rubnika u nekim zavojima, a onda treba i malo vremena da se vrati onaj pravi grip. Vozio sam sa Logitech DFP i osjećaj je fenomenalan, još ću se malo poigrati sa postavkama. Kasnije sam i probal sa gamepadom, nije to više to, a niti nemaš takvu preciznost, a niti doziranje gasa. Dobro, moj gamepad nema gljive, al ono, s volanom je to ipak druga priča. Gamepad bude recimo super za NFS Hot Pursuit i igre tog tipa, i na takve igre sigurno neću trošiti DFP, nego ću gamepad. Zadovoljan sam zasad, mislim da nitko nebi trebal biti razočaran igrom (čak ni najveće picajzle, kojih ima ohoho na ovom forumu ![]() Zadnje izmijenjeno od: TheBEaST. 22.09.2010. u 08:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Na zalost, ali se moram slozit sa ovime. Mozda i je prednost sta nemas toliko opcija za minjat na bolidu kao u rFactoru, ali kad sam izasa na stazu, bez ikakvih pomoci, osim TC (mislim na low). Dakako, i automatsko prebacivanje brzina, sto me jako neugodno iznenadilo, a k tome ima neki iritantni i glupi zvuk. Zbilja godinaam prebacuje tu brzinu...
![]() |
#218 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Premium
|
Citiraj:
k vragu kad moram radit do 2... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Premium
|
Ko i svaki drugi u poluarkadnoj voznji. Nema ti kruha za fanove simulacija, Igra je lagana cak i bez svih elektronickih pomagala. Mislim da se boje napravit pravu simulaciju, kako nebi slucajno pobrali manji dio trzista jer je nekome igra ne bude preteska. Ovo meni nije nista bolje od Grida ili Shifta i mislim da moze bit samo dosadnija. Bilo bi dobro kad bi se mogli otkljucat neki stariji bolidi i staze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() a najgluplja stvar! Ako dovoljno dugo kocite, pocet cete ic u rikverc ![]() Ono, toliko o simulaciji ![]()
![]() |
![]() |
#223 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
![]() Sigurno da večinu zabavlja plug and play sistem igre a ne da moram potrošit prije svake igre 5 min samo za poštelavanje prijenosa,guma i aerodinamike. To neznači da dobra simulacija nema svoje fanove i ljude kojima su arkade prelagane i za djecu ali prvenstveno igre služe za zabavu i zato večinom i izlaze arkade ili pak miks arkade i simulacije. A da igra ima mod čiste arkade i čiste simulacije, moš mislit, kolko je meni poznato ni jedna u tome nije uspjela što je još jedan razlog kakva se igra mogla očekivati od ovog proizvodača. Trebali bi se svi ionako veselit što je netko uopće izdao ovakav tip igre, pošto je na ovom tipu utrka veliko zatišje, barem što se tiče pc igara. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Premium
|
Ma mos namistit koliko ces krugova vozit.. 20%, 30% itd..
![]() |
#229 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
da mos bit konj i stavi 48krugova da vozis ma meni se ruke jebeno uznoje nad volanom nakon tih 10 krugova... niko nije rekao da je lagano vozit 10krugova posto kreces ko seljak u 5najlosijih momcadi ja sam izabrao toro rosso. Bit prvi mi je jos tesko jer nemam dobar bolid. Da objasnim sto sam htio reci gore sa time da je lagano tesko je bolid isprovocirat da se izvrti i nemas toliko problema sa upravljanjem kao npr kod shifta i grida gdje sam znao imat frke sa volanom da sam morao vrsit korekcije putanje i ostalo |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Premium
|
makni TC, pa cemo vidit kako nemas muke ![]()
![]() |
#231 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ja imam onaj običam gamepad s gljivicama i na to igram i pokrenem bezveze time trial i kad skrećem onak skrene ko sotona užasno jako i sudarim se u zid da vidim oštećenja i onak preloše izgleda, arkadno..nikakvo ![]()
![]() |
#232 |
Premium
|
Ja san sad odvozija trku, cijelu.. 10 krugova. Ima san jedan sudar di su se zaletili u mene 2 ![]()
![]() |
#233 |
Premium
|
Tek na Barceloni trka postaje malo zanimljivija i teza. Ranije staze su pljuga i najradje ih nebi vise ni vozio. Probao sam na gamepadu ali mi je bolje, brze na tastaturi. Male su sanse da bu zadnji kraj otisao u k.. pa je jednostavno sve u brzini prstiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Premium
|
![]() |
#238 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali je zato stvarno gušt voziti na volan. Tastatura i gamepad je ok, ali nije to to. Zato valjda i neki kažu da im je igra dosadna ili bezveze, jer ne dobe taj osjećaj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Loše i loše... Najveća mana je osjećaj vožnje, kao da se vozim u kartonskoj kutiji koja ima kotače. Nema nikakvog naginjanja bolida prema naprijed dok koči, nema proklizavanja makar daš pun gas na pasicama, skretanje je skroz bezosjećajno izvedeno, kao da tenkom skrećem....AI je priglup, nisam probao na hard ali na medium ih bez problema našamaraš što nije ni čudno pošto je prelagano za vozit. Zvuk stvarno postane nakon nekog vremena iritantan, to prebacivanje brzina je slično zvuku parenja mačaka u veljači. Jedina pozitivna stvar je optimiziranost, mislio sam da će mi kašljucati na 3870 ali ide i više nego pristojno sa high detaljima. Doduše nije ni grafika u igri nešto ekstra. Sve u svemu nisam iznenađen, nisam ni očekivao da ću biti očaran igrom ali da sam ipak očekivao mrvicu više, jesam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Premium
|
ja ne znam, meni svakih ~10 sec zabloka na pola sekunde... Nekako mi je cudno to. Nije do graficke, 4870 je, proc je 7600, tako da nema nekih problema sa time.. 4gb rama :S nemam pojma sta je, samo u toj igri je to...
![]() |
|
|