|
![]() |
#182 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Za koji to video? Ovaj drugi video kaj lik vozi na porsche volanu igra bez ikakvih pomoci i kuzi se ak fulas putanju da gubis stotinke. Ovo ce biti igra, ak ju mogu sudit po svim materijalima koji se mogu nac na netu za koju cu si morat kupit volan ![]() I imam jedno pitanje za vas sa volanima. Kolko ti volani zuje/buce? |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ja ću je haklat na Rumblepadu kao i sve do sada. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ma ja bi upiknuo volan. ak ce biti tak dobra kak svi govore isplati se dat 500kn za polovnog DFP-a jedino me brine zvuk koji ispusta ![]() jer ak buci previse bi sve probudio navecer kada bi igro |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
kolko se vidi po snimkama nije da je bas arkada ak se iskljuci pomoc je dosta tesko vozit i pogodit apex zavoja i tocku kocenja od istog lika filmic na kojem se vidi da ak se kasno koci ima understerra, a na izlasku iz zavoja ka se da prerano gas ima oversterra kao sto se i vidi na filmicu, nakon jedno 6te min pocinje radit brze krugove i vide se greske. mislim da je jako tesko odvozit brze krugove konstantno. prvih 6min objasnjava menije u igri. Bumo vidli sutra kada igra izadje ![]() Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 20.09.2010. u 12:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Po po meni je volan dobar i za totalne arkade, tipa 4x4 Evolution ![]() ![]() Ja ovaj Logitech Driving Force Pro uzeo ima godinu dana za 250 kn, taman ![]()
![]() |
#194 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
nažalost još jedna u nizu od codemastersovih arkada ![]() na ovom videu u singapuru se to ocito vidi... zahvati rubnik sa gotovo pola bolida i ne zanese ga ni malo... ovo se ne isplati kupovati prije nego skinem pa probam |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Premium
|
Citiraj:
Tak da mi izjave o tome kak je to sve arkadno idu na živce. Isto kak i za brzine s kojima se ulazi u pojedine zavoje. Pa recimo kroz jedan Eau Rogue bolidi prolaze sa 260km/h, a svatko ko prati formulu 1 bi trebal znati kako izgleda taj zavoj. Ali hrpi ljudi bude valjda i to nerealistično, a veliki su poznavateji F1, kakti. A što se tiče vožnje s volanom ili gamepadom, tu se nema što diskutirati. Daleko bolji osjećaj će biti voziti sa volanom jer puno bolje moreš dozirati gas pri izlasku iz zavoja. Najbolje su mi izjave onih koje voze na gamepad, a furaju se na rfactor spiku i realizam. Za rfactor je volan must have, isto kak i ovdje dok se odabere najveća razina simulacije. Uglavnom, svatko će se snaći na svoj način. Najsigurnije jest i isprobati na kojigod način prije kupnje originala kad već nisu izdali demo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
F1 2010 Hockenheim Gameplay - Lotus voznja po kisi ![]() nekak mi je AI glup, krivuda po stazi lijevo desno kada se vrsi presing na njega. neznam kak ce biti iz t-cam vozit po kisi jer se iz ove kamere nista ne vidi evo i sudara Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 21.09.2010. u 08:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() uglavnom, koliko vidim, igra će se moći kupiti večeras diljem SAD-a i Kanade. Jel zna netko, oćel bit preko Steama? tražio sam, no nisam našao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
p.s. ogroman banner na Futured Items za preorder se vrti vec danima na steamu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Premium
|
gledajući ovaj i još par videa, uspio sam nać jednu veliku zamjerku koja će mi dosta smetat cijelo vrijeme. Neznam dal je tko od vas primjetio da šaltanje brzina nije u redu. Nije to ono instant šaltanje kao u formuli 1 nego ispada kao da ima obični H mjenjač. Šaltanje u pravoj F1 se mjeri u milisekundama, a ovo tu se može u desetinkama! To mi je jedan veliki minus za igru! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=HuiayfcpX30 http://www.youtube.com/watch?v=UZ8YGGtWghs slušaj šaltanje u višu brzinu! Dok šalta u igri u nižu čuje se kao da chiwawa laje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Taj zvuk je baš nekako iritantan, ali mislim da je problem samo u zvuku, šaltanje su valjda odradili kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|