|
![]() |
#5491 |
Guest
|
vijetnamci posalju kurve s gonorejom i sifilisom. |
![]() |
![]() |
#5494 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
![]() |
#5496 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 17.09.2010. u 12:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5498 |
Addicted to music.
|
BFBC2 Vietnam kao DLC Ne seri da će biti besplatan! Dejm, hvala Bogu, skužili su da su PC gameri to zaslužili apsolutno, nakon svih propusta i nereda koje su nam priuštili. Sudim da će biti besplatan, pošto je DICE rekao da nikad neće naplaćivati DLC pakete PC gamerima.
![]() |
![]() |
#5499 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
LOL opet prvi i jedini komentar na članak je tvoj ![]() Inače... Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5500 |
Guest
|
bez narodnog radija nista ![]() |
![]() |
![]() |
#5501 |
Addicted to music.
|
Bilo bi jebeno da možeš slušat Cecu u T-90, napiješ se i uletiš rushat u protivničku bazu. ![]()
![]() |
![]() |
#5502 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Kako vam izgledaju statsi od ovog lika? (k/d, a pogotovo udio headshotova u killovima) http://bfbcs.com/stats_pc/Spartaner_[Ger] jucer igarli protiv njega sqr na XII serveru, lik lupa headshotove ko lud...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#5503 |
Guest
|
da, ima dosta headshotove, ali acc mu je normalan, 20-30% s eng i assault puskama, 30-40% sa snajperima...ali recimo s M9 pistoljem ima malo headshotova npr. mozda je samo prokleta kempercina ![]() |
![]() |
![]() |
#5505 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5506 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Malo zajevancije od jucer ![]() http://www.youtube.com/watch?v=pj4jDS9nxtM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5508 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#5510 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
muahahahahahaahahah!!! u made my day dude! ![]() nisam odavle, ali da metnem ovo jer nije bilo lose (steta sto su neki ipak pucali pa malo remetili igru) i zapravo to mi je najbolji combat score ikad ![]() Uploaded with ImageShack.us |
![]() |
![]() |
![]() |
#5511 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
zapravo su 2 runde, ali prva nije bila nozem pa je bilo tipa mozda 5-6 nozeva (neznam koliko).. u drugoj se igralo samo nozem, osim bar partibrejkera.. pa sam imao 81 kill, skoro sve s nozem par s defibrilatorom.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5513 |
LateralusX
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5514 |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
imam problem nikako nemogu namjestiti da xfire prepozna servere od bbc2,mogu pokrenut igru iz x firea ali kad idem dodat ip servera nema podrzan bbc2,samo vidim cod4?stavio sam i manual detect i sve,ali nece |
![]() |
![]() |
![]() |
#5515 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5516 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
evo da se i ja predstavim pošto trazim ekipu sa kojom bi mogao igrat http://bfbcs.com/stats_pc/stazmania Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5517 | |
LateralusX
|
Citiraj:
kako si uspio u 28h 12m napraviti samo 38 / 100 # of Motion Mine Spot Assists? ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 20.09.2010. u 13:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5518 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
[QUOTE=DeadMan+;1734729] Citiraj:
kao i svi snajperisti trazim neku uzvisinu da imam sto bolji pregled a ujedno da me sta manje ometaju tj.idem tamo di nema puno borbe tako da nemam potrebe toliko to koristit,a i to sto koristim to je u vecini slucajeva za svoju obranu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5519 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() u igri ne postoji sniper nego RECON, a recon znaci da sa motion mine otkrivas svojim suborcima di je neprijatelj, sa c4 unistavas tenkove, mortarom kljucne tocke na mapi i spotas neprijatelje, a ne da kampiras negdje u donjoj spickovini di se pece rostilj |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5520 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Pošto ima dosta novih igrača BFBC-a 2, mislim da je dobro vrijeme da se opet stavi ovaj video. Molim moderatora da ne briše ovo ![]() Video je za konzole, ali je primjenjiv i na PC-u jer daje savjete koji se odnose na oba svijeta. Inače odmah u startu "spot the enemy" se inače radi sa tipkom Q na PC-u... Mod: neće ti mod brisati ovo ali glupave slike "cool story, bro" i ostalo izd***** brišem. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|