|
![]() |
#242 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne carini se ali se placa pdv.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Imam ujedno pitanje , imam LG plazmu i kucno kino , sad narucio MaxTV , usput big kupio WDTV da mogu gledati i filmove bolje kvalitete. Moje pitanje , kako mogu sve to najbolje iskombinirati ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
A što bi ti kombinirao? Maxtv će ti biti spojen na TV i moći ćeš gledati sve kanale koje dobiješ s njim. WDTV je HD media player koji se uglavnom koristi za gledanje hd ripova (bluray ripovi ripani u .x264 i spakirani u, najčešće, .mkv), divixa, xvida, mp4 itd itd. I to samo preko externog harda. Externi hard je preko USB kabla spojen na WDTV. WDTV se na tvoj LG televizor spaja preko HDMI kabla. Koja ti je reza LG plazme? Pitam zato da te uputim za postavke u WDTV uređaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Sad pogledao kutiju od svojeg live-a, jamstvo M-san. |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
iskljućivo samo preko HDDa? ili moze i usb stick? qveščn2 Reza plasme bi bila 1024x768 nisam ga još kupio al bi se htio uvjerit da bu sve oke prije. help |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
1. može i stick (koristio 3 komada različitog kapaciteta i porizvođača) 2. gledam na Panasonic 37" (94cm) HD Ready plazmi. Na većini filmova imam gornji i doljnji crni rub.
![]() |
#251 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
37'' Panasonic plazme imaju rezoluciju 1024×720, a 42'' plazme 1024×768 (vrijedi za HD ready modele). Mnogi filmovi su snimani u formatu "širem" od 16:9, pa iako su nazivno 720p, njihova rezolucija bude npr. 1280×544.
![]() |
#254 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
mene zanima kakva je kvaliteta slike iz WDTV uređaja. jel ista ko i naprimjer da spojim komp na tv preko hdmi-a pa preko njega gledam? pitam iz razloga jer npr. kad spojim vanjski hard na usb od tv-a i preko njega pokrenem film, tv ga procesira pa su mi uključeni 100Hz i HD natural motion na filmu kaj izgleda impresivno i vrhunsko. međutim, kad slika ide preko hdmi-a tv dobiva sliku kakva je i nema prije spomenutog procesiranja. pa me zanima dal WDTV kvalitetnije obradi sliku nego pc? tj. dal je moguće dobiti vrhunsku sliku ko da ide preko tv-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Pitanjce: Da li WDTV isporucuje dovoljno struje preko usb-a za externi 2,5ˇ" hdd da ne moram koristiti ispravljac? Unaprijed za(h)valjujem!
![]() |
#258 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
To ne ovisi o wdtv-u vec vise o samom kucistu/vanjskom disku. Ja sam stavljao Transcendov externi 2,5" od 500gb koji nema vanjsko napajanje i normalno radi. Inace, ako fali, stavis y kabel pa spojis na dva usb-a na wdtv-u.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
ne treba brinuti o takvim stvarima...dovoljo je bez brige.imam stick 4GB i vanjski hard od 250GB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
dovoljno za 5400 o/min 2.5" diskove, ali imao sam 7200 o/min 2.5" i oni znaju zezati s različitim konfiguracijama. Neki kompovi ih prepoznaju, a neki niti preko Y kabla. Ne znam kakav je wdtv po tom pitanju jer mi je taj disk krepao, ali u svakom slučaju 5400 2.5" rade bez problema.
![]() |
![]() |
#262 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
thnx, skinuo sam i popodne cu ga staviti na wdtv. Nego zanima me koji usb wireless stick bi radio na uredjaju, a da je nabavljiv kod nas u maloprodajnim ducanima? ima li netko da je to upogonio da radi? spajalo bi se na Siemensa SX763. Thnx! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vjerojatno oni sa istim ili sličnim čipsetom kao kod podržanih stickova. Isto tako, pokazalo se na wlan mreža nije dovoljna za streaming 1080p materijala, ali sve ispod toga ide bez štekanja.
![]() |
#267 | |
Premium
|
Citiraj:
Sto se mreze tice, meni treba za streamanje div-x filmova, znaci to bi trebalo raditi ok. Thnx! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |