|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Tražim tipkovnicu (IBM m model)
Sve piše u naslovu ![]() ![]() Thanx unaprijed. ![]()
![]() |
#2 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Povremeno se pojavljuju na nasim grupama kao poklon ili prodaja. Vise kao druga opcija. Odredjeni broj vlasnika je ipak podlegao buci i spremio ih trajno u ladice a viskove poklonio. Imaj samo na umu da je slika gornja varljiva i da se cesto moze pojaviti kao "olakšani buckling" koji je oznakom "M" serija, ali nema puni hod i puni klik onoga sto se narodski prozvalo kao prava Klikuša. Ako ju prvi put sreces, vrlo lako ce i olaksana zvucati kao takva pored danasnjih. No puna klikuša ima super duboki hod i pjevusi na tragu pisace masine ![]() Jedna od mojih darovanih, pa usporedi oznaku (42H1292) jer po ovoj mozes biti sigurniji da ce takvu dobiti : ![]() ![]() Donedavno je medju najboljim izvorima bila Clicky, ali u zadnje vrijeme previse gomila podatake od prodanih tipkovnica cime ostavlja krivi dojam da ima dovoljno novih ili ocuvanih. I kategorije su cudno pozicionirali, jer medju onima koje sad preporucuju upravo se znaju naci olaksani modeli. Ne znam razlog tome, ali ne svidja mi se. eBay ih stalno ima u manjim dozama ali stanja ima svakakvih. Negdje sam ovo vec napisao , ali jednostavno ne mogu naci taj post. Pa ce ovaj biti spremljen za ubuduce ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
|
Citiraj:
Naručivanje preko neta bih za sad izbjegao jer mi je to stvaranje dodatnih troškova, a možda bi i išao na Das Keyboard koji se pojavio u oglasima. Ugl, hunt is on, pa ako tko ima ili za koga da ima... ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Zar nisi vidio link od nine?
![]() |
#6 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
![]() |
#8 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kontaktiraj ovog clana. Prodaje par komada ovih tipkala sto trazis, pa mu se javi.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Ja sam sebi nedavno kupio Cherry G80-3000 tipkovnicu u Melcompu,radi se o klik tipkovnici sa HR znakovima,ima Mx switcheve, radi o ovoj tipkovnici: http://www.melcomp.hr/katalog/index.cgi?A=D&ID=TIP-1185 I jedan klip sa youtube: http://www.youtube.com/watch?v=hX125XQPpsQ Moja je bijela i sa velikim enterom,a zvuk kod tipkanja je nezamjenjiv ![]() Ja sam mislio bio isto uzeti Das keyboard ali ovo je prakticki ista tipkovnica i upola je jeftinija.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Evo da se ne otvara nova tema ako netko ima viska ibm klik mis (znaci onaj koji ide uz klik tipkovnicu) moze na pm posto nemam pristup oglasniku... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|