|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
hp 4515s problem
U zadnje vrijeme mi se laptop počeo ponašati čudno... Kada ga upalim uopće ne reagira tj upali se ali se windows ne diže kao da radi u leru, a kada ga ugasim držeći 5 sekundi power tipku te potom ponovno upalim lampica za hard disk bljeska narančasto i windowsi se ne dižu... Provjerio sam na hp- ovoj stranici i ispada da mi se pali 3d driveguard. Nakon oko 10-15 minuta windowsi se normalno dignu i sve radi normalno. Driveguard bi trebao štititi hard od udaraca i padova, ali laptop mi nikada nije ispao, uvijek stoji na stolu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Nazovi Integra servis u Osijeku, 031200614 i zamoli da te spoje sa serviserom pa njega pitaj, ured im je u onoj ulici između kina Uranija i HEP-a, jako su uslužni i brzi... Meni je na 4515s crkla matična, zamijenili su ju u roku 3 radna dana, čak sam laptop donio bez diska - nije bilo nikakvih problema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
laptop
evo da se i ja javim sa problemom , dakle imam isti model laptopa kupljen prije nepunih godinu dana i kod mene se javlja problem kada npr igram neku igricu kao danas Batmana Arkham Asylum i nakon sat vremena laptop se jednostavno ugasi , pustim ga neko vrijeme i normalno upalim dalje , ima tko kakav prijedlog ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ako se gasi onda se pregrijava. Treba ga otvorit i ocistit sistem hladjenja, usput i pastu promijenit.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, to je postala normalna stvar kod ProBook S modela. Hlađenje je loše izvedeno i hladnjak se vrlo brzo začepi što dovodi do isključivanja cijelog notebooka. Nema druge nego svakih par mjeseci propuhati hladnjak.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pošalji ga na servis, ako je još u jamstvu...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|