Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.09.2010., 19:20   #1
s3t hooligan
Banned
Moj komp

Datum registracije: Dec 2009
Corsair tx 650.

Dakle kupujem novu konfu i trebao sam stavit xfx 650w ali nije vise dobavljivo pa sam se odlucio za njega , konfa je phenom 955 , gskill ripjaws , hd 4670 , 1 hdd , medutim u buducnosti ce mozda morati gurati cak i neki crossfire , vidit cu jos, zasad ostaje hd 4670 iz starog kompa , dakle zanima me kakva su vasa iskustva s napajanjem , u vezi modularnosti , snac cu se s kabelima jer mi cm 690 2 ima dobar menegment.
s3t hooligan je offline   Reply With Quote
Staro 08.09.2010., 19:47   #2
sodom
Premium
Moj komp

sodom's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
moja iskustva su vrlo pozitivna, bez problema je guralo sve što sam na njega nakačio i još ima nešto snage u rezervi ...siguran si i sa CFX setupom, tih rad ventilatora jedino što nije modularno, meni osobno to ne smeta no ako ideš na to kod corsaira ćeš i dodatno platiti.
sodom je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.09.2010., 20:00   #3
s3t hooligan
Banned
Moj komp

oke super , ma steta sto nije modularno ali hx serija mi je preskupa bila , nema veze , ovaj cm 690 2 advanced ima stvarno savrsen cable menegment i moze se sredit kabele kao da ih nema bez obzira na nemodularnost psu-a , btw da te pitam , jel ti se grije napajanje , ima li senzor za temp i koliko vruc zrak izbacuje , procitao sam u jednom testu da je u malo vecem loadu temperatura zraka koji izlazi bila 70c , za toliko vruc zrak komponente mu moraju bit preko 100 , nije da mi je to vazno ali me zanima samo.
Staro 08.09.2010., 20:44   #4
sodom
Premium
Moj komp

sodom's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
nisam mjerio nikakvom provjerenom metodom, no kako mi sve komponente trenutno stoje izvan kućišta kad stavim ruku na napajanje rekao bi da je izmedu 30-40 stupnjeva po slobodnoj procjeni nakon pristojnog gaminga (s time da je zlak koji dolazi iz ventilatora "mlak" ). nema ni naznaka temperatura koje si spomenuo
sodom je offline   Reply With Quote
Staro 08.09.2010., 21:01   #5
s3t hooligan
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor sodom Pregled postova
nisam mjerio nikakvom provjerenom metodom, no kako mi sve komponente trenutno stoje izvan kućišta kad stavim ruku na napajanje rekao bi da je izmedu 30-40 stupnjeva po slobodnoj procjeni nakon pristojnog gaminga (s time da je zlak koji dolazi iz ventilatora "mlak" ). nema ni naznaka temperatura koje si spomenuo
ma oke onda , 70c je ipak previse , takav zrak te moze opeć , doc ce mi sve u petak pa cu sastavljat.
Staro 14.09.2010., 14:57   #6
P@nj@bi!!!
Premium
Moj komp

P@nj@bi!!!'s Avatar

Datum registracije: Jan 2008
To napajanje se neće ni oznojit s tvojom konfom tako da nema šanse da izbacuje tako vruć zrak.
P@nj@bi!!! je offline   Reply With Quote
Staro 14.09.2010., 15:03   #7
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Tu konfu bi gurao i CX400. Za tu lovu nađeš i drugih modularnih napajanja npr. Scythe Kamariki 550W, Scythe Stronger 500W, Enermax Modu82+ 425W,...
Staro 14.09.2010., 15:14   #8
P@nj@bi!!!
Premium
Moj komp

P@nj@bi!!!'s Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Kao što je coconut rekao imaš ti veliki izbor ako baš želiš modularno napajanje ne moraš se samo ograničavati na corsair koji već poslovično svuda preporučuju. Naravno da su to odlična napajanja ali u svakom slučaju imaš hrpu alternativa. Enermax mu ne bi preporučio jer sam vidio da ih links ima sada ali cijene su vrlo velike u odnosu na one vani dok za ova druga te malo manje opljačkaju naši trgovci
P@nj@bi!!! je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno