|
![]() |
#5432 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
@Beo Molim te da prestanes pisat neistine.Mi smo igrali friendly 4v4 SR war.Igrali smo po ESL pravilima.Tim sastavljen od 4 medica je dozvoljen i nebrojeno puta sam igrao protiv tima sa 4 medica i sa timom od 4 medica.Igrao sam cca 30 gathera i svaki gather je bio 4 medica protiv 4 medica.Da ne kazete da samo pricam evo vam link , tu lijepo mezete procitati sva pravila vezana za 4v4 warove i nigdje necete naci da se sa 4 medica ne moze igrati.Ne znam odakle si izvukao ta "svoja" pravila,ali tu su ti pravila konkretno za ovaj tip warova koji smo mi igrali.Ovo sto si rekao da je MG36 zabranjen je presmjesno,sto se mene tice zasluzujes ban iz ove teme zbog sirenja ovako ogromne lazi i ocrnjivanja korisnika na ovaj nacin ! @Mansky Slusaj stari,spawn killovi su dozvoljeni i tvoje je pravo da mislis o njima sto god hoces,ali samo hocu da shvatis da ce vam to na cupu napravit i budi spreman na to.Jako dobro sam upoznat sa ESL pravilima i ovo sto je on napisao je totalna glupost.Igranje sa 4 medica u squadu je realnost,to se tebi ocito ne svidja,iskreno ni ja ne volim igrat sa medicom,ali jednostavno ako nemas 4 medica u velikom si zaostatku.Toplo ti preporucam da poslusas moje savjete ako zelis igrat competitivno,ne zelim pametovat samo hocu da shvatis kakvo je stanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5433 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi uopće naglasio da se igra po ESL pravilima prije početka? Sa kim si uopće dogovorio match? Ako si već toliko upoznat sa pravilima mogao si početnicima objasnit o čemu se radi, gdje se dođe do pravila (link), omogućiti im jedam freerun po mapi da se mogu snaći. Ako se već radilo o prijateljskoj rundi, pravila su mogla biti customizirana |
![]() |
![]() |
![]() |
#5434 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#5435 | |
Registered User
|
Citiraj:
Dogovorio sam match s Mansky-em Prije matcha sam ukratko objasnio pravila,a ovo dalje sto si rekao nisam smatrao potrebnim jer sam mislio da su vec upoznati s mapama ,a i radi se o prijateljskom waru tako da nije bitno pobjedio ili izgubio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5436 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Njoka razguli. Mogo si lijepo ljudima objasnit o cemu se radi I tebi za informaciju SR Ladder i SR nemaju ista pravila. Ja sam naveo pravila SR-a, po cemu sam ja mogo znat sta se vi igrali. Ajde ucini mi uslugu i ne obracaj mi se, hvala. BTW ovisno o ladderu pravila se mijenaju. Nakon sljedeceg updatea ce biti vjerovatno drugacija ladder pravila. Igram za "Paranoia" od pocetka svih laddera i znak kako stvari stoje. Najbolje da nemam pametnijeg posla nego da "tu pisem neistine i da me treba banat" ... EDIT: Summer cup i ladder atm imam totalno drugacija pravila. Ja sam mozda posto ona po kojima sam igro prije 2-3 dana tako da plz googlaj ili bar baci pogled na ESL prije nego me napadnes Zadnje izmijenjeno od: Beo. 14.09.2010. u 00:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5437 | |
Registered User
|
Citiraj:
To sto se ti pokusavas napravit pametan tvoja je stvar,ali molim te kad sam ja u pitanju zaobidi razgovor u sirokom luku i prestani pronalazit probleme tamo gdje ih nema.Ova pravila koja sam ja naveo su vec nekoliko tjedana na snazi,znaci nisu se promjenila jucer ili prekjucer ! Zasto bi ja trebao progooglat i bacit pogled na ESL? Ti si taj koji je iznio neistine i ti si taj koji je trebao malo vise googlat jer su mozda kako ti kazes pravila bila outdated.Ja sam i vise nego dovoljno googlao i prilozio link koji podupire moje tvrdnje direktno sa ESL-a. Da napomenem,ti si taj koji je mene prvi nazvao prevarantom tako da je moj odgovor mogao biti ocekivan.Bezobrazno je drugom rec da ti se ne obraca,ako ti njemu napises poruku na koju treba odgovorit... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5440 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
po ovome izgleda da su warovi MEDIC ONLY. sada mi je drago jer nisam zavrsio medicisnku pa nisam mogo sudjelovat ![]() uglavnom ak se tak warovi igraju onda ne znam koja je poanta drugih klasa u igri. jbs skill kada samo sprejas sa LMGom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5441 |
Guest
|
poanta je da nema poante. mozda da se uvede tenk pa nek doje onda ![]() |
![]() |
![]() |
#5442 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Nit sam napado ljude niti sam tebe nazvao prevarantom. To sto ti sada potezes do beskraja su ocito neke frustracije koje, sry neces lijecit na meni. Ti si reko svoje, ja svoje i eto. Igrat ce se jos warova cit se smjeha bit ce suza i tako je to.... Samo sam ti reko da razgulis i da me se klonis u sirokom liku. ![]() *zasto forum nema "ignore lstu"* |
![]() |
![]() |
![]() |
#5443 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5445 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5447 |
Addicted to music.
|
****** MEDIC WAR FTW ****** uzmeš care M60/MG3/MG36 sa ammo upgradeom i body armorom. hihihihiihhhhih. Spray 'n' pray time bitcheeeeeeezzzzzzz! EDiT: treba uvesti da medic ima i Carl Gustav sa explosive upgrade perkom, da ima šest komada C4 za uništavanje zgrada i vozila, te da ima AN-94 sa magnum ammom, kutiju sa municijom, motion sensore, mortar.
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 14.09.2010. u 15:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5449 | |
Registered User
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: njoka.. 14.09.2010. u 18:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5450 |
Guest
|
danas sam isao skupit broncu za m14. nevjerojatno koliko ova igra ima beskorisnih oruzja... |
![]() |
![]() |
#5451 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5452 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Gdje sad uopće igrate... Nabavio key i moram priznat online mi je pomalo kaotičan..totalno se ne snalazim. Dajte barem ime nekog dobrog servera gdje se na miru mogu uvježbat..za sad sam topovsko meso..he,he. I da,gdje ukucati ip adresu nekog određenog servera,nigdje nemogu naći tu opciju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5454 |
Addicted to music.
|
Većina igrača BFBC2 je opako retardirana, a spawnkilling je izgleda sve zanimljiviji. Sad me jedan te isti lik (neki kreten Kangman) ubio na spawnu barem pet puta. Jebo te DICE i Bad Company 2.Svaka čast, to je igrač! ![]()
![]() |
![]() |
#5455 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
Spawnkilling na ESL matchevima je standard, tamo ne postoji neko uživanje u matchu, primarni cilj je pobjediti, ako je to moguće uz spawncamp zašto ne? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5456 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Sinoć prvi puta zaigrao online,našao neki poljski server i ekipa bilo skroz OK. Malo se teško prešaltat sa CoD2 na BBC2 al kad sam skužio igru RPG i drop jaooo... Reecon mi je isto hebeno zanimljiv al da nađem dobru assault ekipu koja će surađivati. Malo me živcira kad istresem 20 metaka s 3 metra u lika i ono niš, on se okrene i skrši me sa shotgunom..jaooo!! I da,please jedan info-kako dati ammo ili medic kit?? Par puta me ekipa tražila ammo il medic kit a ja niš,nemogu naći tipku..nooobb..sramote! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5458 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
A bacaš normalno- lijevim klikom. |
|
![]() |
![]() |