|
![]() |
#6241 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6242 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
BTW ima tko dobro sta za preporuciti za gledanje na temu oceanovih 11-12-13 ili opcenito nekog lopovluka ![]()
![]() |
![]() |
#6243 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6244 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pred par dana pogledao Ghost writera, ne loš film, iako u nekim segmentima dosadnjikav i spor. No vrijedi pogledati. Jučer po valjda sedmi puta pogledao Zeitgeist i Zeitgeist: Addendum. E to je odličan dokumentarac za bacit pogled na svijet iz drugog kuta i ubit se u pojam.
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 11.09.2010. u 23:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6245 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ajd da i ja jednom predložim neki film. Pogledajte Pink Floyd The Wall. Film snimljen prema istoimenom konceptualnom albumu. Nije klasični glazbeni film, odnosno prilično je neobičan film. Već postoji tema u kojoj sam preporučio isti kao pripremu za predstojeći koncert.
![]() |
#6247 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() A baci onda oko na The Bank Job Sve ostalo je po meni ispod razine ta dva... Ili mi trenutno ne pada na pamet ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 12.09.2010. u 16:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6249 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
The Expendables, Iron Man 2 i Robin Hood bili na ovotjednom repertoaru. Nisam se ni u jednom razočarao, samo sam od Iron Mana očekivao nešto više akcije. Sve u svemu zadovoljan.
![]() |
#6250 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() gledo sam the bank job i to je dobro, sutra na repertoaru inside man :P ![]()
![]() |
![]() |
#6251 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6252 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
bank job je odličan i još je po true story napravljen. razlog mog javljanja je iron man 2 ![]() film je trešina i to žešća... kao prvo da prođemo neke ground rulez: - akcijski film u kojem glavni glumac je u oba nastavka bolesniji od malezijske qurve? - mickey rourke koji osim što groteskno izgleda (klasika), priča nekim jezikom kojeg nitko ne razumije i generalno djeluje ko poluispravni kreten - kompove i sučelja neću ni spominjat, makar izgledaju kul - 3 akcijske scene (formula, party i kraj) - kraj... i to kakav usrani i očajan krajnji fajt koji je maltene skalpelom odrezan od ostatka trake i prekinut sa nekom us-of-a-teen-flick romansom aaaaaaaaaaaaa čovječe koi qrac to još radi na mom kompu??? uglavnom žena i ja završili gledanje duboko razočarani i taman xman 2 na telki ide... gle nitko bolestan, događaju se čuda po ekranu, akcije svake sekunde, jedan ima led, drugi ima vatru, treći/a stvara oluje itd... uglavnom zabava za osjetila zbog koje i postoji taj žanr. iron man 2 nije zabavan i predstavlja osnovu za povrat poreza zbog vremena utrošenog na gledanje tog dreka. p.s. prije gledanja sam spomenuo tim rotha u toj ulozi, a sad sam 110% siguran da bi zamjenom downeya isti isčeznuo skupa sa retardiranim raspletom koji je uvreda za zdrav razum gledatelja. ajmo sad genijalne filmove - network od kojeg su dijelovi prikazani u zeitgeistu... nema se šta reći na to, odlična priča iz doba kad je priča ta koja je nosila film, vrlo upečatljive "propovjedi" glavnog protagonista koje (koliko god vjerovali u njih) padaju u vodu kad i sam dobije prodiku od vlasnika "networka", ljubavna priča koja se vješto integrirala u kompletan ton filma... sve u svemu odlično i nakon 35 godina starosti pravo osvježenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6254 |
Premium
|
editiran je post BTW gledo "The losers" ok filmic za gledati dosta napucavanja i di koja humoristicna scena (6.5/10)
![]() |
#6255 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
Preporuka: Ghostwriter. Tip piše memoare britanskog premijera, i onda se uvali u razno razna sranja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6256 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Pogledah Resident Evil: Afterlife - fora koljačina, Mila&Ali su zakon, mozak na pašu 1:30h, par vrlo cool scena, jedino glupi Cinestar ne prikazuje 3D verziju, a to se vrlo vidi nažalost (film je sniman s 3D-om na umu).
![]() |
#6257 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Resident Evil: Afterlife-- Film je sranje dno dna, rađeno samo za zgrtanje para na brzaka. A završetak filma je očajan, što bi trebalo biti nastavaka katastrofe? Sramota za franšizu RE! Ocjena -0/10. Zadnje izmijenjeno od: hardflat. 13.09.2010. u 04:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6258 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Jučer pogledal The Island (2005), najbolji film koji sam odgledao u zadnje vrijeme, preporuka. Sve više mi se počinje sviđati Ewan McGregor kao glumac s svojim ulogama |
![]() |
![]() |
![]() |
#6259 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Upravo pogledao The Bank Job. Vrlo dobar film ali mi ipak nije 'sjeo' ne znam zašto, možda loš izbor glumaca. Inside Man još nisam ali planiram. Kad smo kod filmova sa temom pljačke banke, najbolji film koji sam gledao je definitivno 44 minute: Pucnjava u Hollywoodu. Rađen po istinitom događaju, film je prerealan. Link. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6260 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6261 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6263 |
Moderator
|
jučer maraton... teh ghost writer - pročitao koju stranicu prije da je wolvu bio dosadan, meni je bio totalno oke recimo, ali sam sucker za te političko/pravne/korumpirane filmove. još sam stao negdje nakon pol sata nešto obavljat i jedva čekao da nastavim dalje kasnije... priča je na mjestu, zaplet predvidljiv, rasplet malo manje predvidljiv i uglavnom sa guštom sam ga pogledao, glumci bez greške. teh experiment - prvo što mi je palo na pamet dok sam gledao day 1 je da moram provjeriti prave rezultate stanford experimenta jer mi se čini da radnja debelo brza i preagresivno oblikuje likove (bilo pozitivno ili negativno), no možda je bilo tako ko zna. whitaker mi u svakom filmu balansira na tankoj liniji glumačke (možda i irl) mentalne retardacije sa svojom facom koja mijena izraze 60fps (znači vsync za whitakera je obavezan, da se ne tearaju texture), a ovdje u suradnji sa rečenicom prije o likovima ispada nuklearni komad idiota i generalno je miljama od brodya koji je poslovično odličan. sve u svemu za jednom pogledat oke, pa onda možda se bacit na das experiment koji je malo siroviji koliko čitam ili zguglat stanfordski experiment i vidjet o čemu se radilo. death proof iliti još jedno tarantinovo govno za sve guba i feel-guba gledatelje radikalne poput njega - daklem gledao sam ga neki dan na telci 10 minuta, onda morao otić i stavio snimat, pa idući dan 20 minuta i jučer do kraja. film ima doslovno 4 scene... 3 traju svaka po 20 minuta i radi se o dozlaboga dosadnim maltene ženskim dijalozima + zadnja akcijska koja zamota taj cijeli film u nešto kao poklon kupljen na benzinskoj tip prije odlaska na svadbu i to još u bijeli papir od franckove kockice. klasične "radikalne" tarantinove stavke su i dalje prisutne, kamera iz bunkera, feet-fetiš (već je i bogu i narodu dosadan s tim - SHVAĆAMO da si "izuzetno nastran", eol je ta fora), njegova mala uloga (konobara) viđena već po ko zna koji put sa glumom takva kakva je, vivid-krvničke snimke i na kraju samo njemu i njegovom egu shvatljiva promjena boje u c/b i opet boja i na kraju onaj old-movie efekt koji je posebno vjeran prilikom tipkanja sms-a na nokiji... WOW čovječe kako kul!!! shvaćam da je to svojevrsni hommage b-filmu i feminizmu, ali je jednostavno dosadan, glup i besciljan. nakon njega sam imao potrebu stisnut delete i otić spavat. ne znam jel u njegovoj filmografiji ima smisla ići dalje od pulp fiction, reservoir dogs, jackie brown i eventualno four rooms. Zadnje izmijenjeno od: syss. 14.09.2010. u 14:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6264 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#6265 | |
Plebium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Preporucljivo gledanje DVD ili BR s 5.1 sroundsound-om, enjoy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6266 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Syss! Zaboravio si na From dusk till dawn i Natural born killers! (potonji being moj top 5 filmova evah pogledanih). Istina, lik si je malo zabrijo na taj pulp, al radije bih gledala tak neki Blaxploitation wannabe film, nego bilo koji od ovih CGI dickridera! Taj pulp nije novi, on ga je samo oživio jer je (carčina kakav jest) zaljubljenik u vintage filmove i zna kaj valja, sjeti se samo da radi remake filma "Faster pussycat! Kill! Kill! Kill!", iz 60ih godina, tresh filma ceste gdje tri kurve ubijaju kog god stignu ![]() Mene jako veseli to kaj Tarantino surađuje s azijskim redateljima, ko npr. u Sukiyaki Westernu Takashi Miikea. Japanci + Tarantino = intelektualno-scenski melem za filmofile svijeta. Osim na pulp, zabrijo je i na europske independent festivale na koje meće too much svog ameriken štiha. Btw. zadnji film od Tarantina koji sam gledala bio je ZOMG Down in the Mexicale Death Proof, tak da nije ko da s nekim kreditom hvalim ovo kaj radi zadnjih godina. ROFL come to think ov it, ovo gore je poprilično trollanje popraćeno 5 minutnim URL-anjem IMDB-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6267 |
Moderator
|
born killers su odlični, nema tu greške, ali predavno sam gledao da bi mogo pin-pointat da li je više tarantino ili stone, a dusk till dawn mi je onak... sa tvoje strane gledišta chick-flick, sa moje flick - ni više ni manje ![]() ne fascinira mene baš činjenica da se on izražava tak kak se izražava bili to trešovi iz davno zaboravljenog ormara, indie suradnici i ina vesela družina. njegovi izleti u te mrtve kurve i vampirske trijade su meni ništa manje ni više genijalni od prilično zabavnog zombielanda spravljenog od nekog (meni) potpunog anonimusa. znači ja gledam film kao film, a ne kao tarantina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6268 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Natural Born Killers nije Tarantinov film, njegova je samo ideja i prica. Reziju je ko sto vidite obavio Stone i to vrlo lose, cak sam negdje procitao da se otada bas ne vole Stone i Tarantino jer mu je upropastio ideju, i od tada Tarantino svoje ideje i price sam rezira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6269 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Op op a ja ladno hodam bijelim svijetom uvjerena da je to samo Tarantinovo djelce. Svašta samnom. Ma kužim te, Syss, nije da dijelimo isto mišljenje o tome kaj karakterizira dobar film, ali cijenim raspravu kao takvu! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6270 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
pogledao ga jučer - dva puta! Film je genialan. ideja 10/10 realizacija 9/10 Ima još nekaj na tu foru?
![]() |
![]() |
|
|