|
![]() |
#1141 | |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() isti problem sam imao i ja, a sada mi se cini da se stvar sama od sebe poboljsala, iako jos nisam siguran da je problem potpuno nestao. Tako da, stvar je iskljucivo do bneta izgleda, jer sam ja isprobao sve moguce i nemoguce. Podrsku nisam zvao jer mislim da bi me odmah odje... kad bi culi da nemam njihov router, vec samo njihov modem, ali mozes ih probat zvat, ako budes, javi molim te sto su rekli, jer bas me zanima kako objasnjavaju taj problem. meni brzina danas isto ne prelazi pola megabita, a ping ne mogu ni izmjeriti ![]() jel moguce da je to stvarno do kise?? jer ja do sada nisam primijetio neke probleme kad je padala kisa... Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 30.08.2010. u 21:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1143 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
pao je neki server kolko sam čuo,možda nije do kiše,ja neznam nemam b.net pa bi volio stvarno znat jel i inače kad kiša pada vam se to događa ili samo danas jel bi kao što sam reko ga uzeo ovih dana,a nisam siguran jel sve ok s tim stvarima da nebi kasnije bio razočaran btw meni na iskonu dobro radi na t-comu isto šteka i na amisu također. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1145 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
E sad polako pocinjem gubit zivce, ni jedna stranica osim foruma i nethr-a mi ne radi , jutub ni ne pomisljam otvorit, pa sto se dogada :S ?
![]() |
#1146 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Krivite nekvalificirane radnike na bagerima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1147 |
1
|
znači ovo nije točno da kad kiša pada je loša veza il? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne znam koji vrag se događa zadnjih mjesec-dva jer ovo je odvratno... Pinging google.com [74.125.39.99] with 32 bytes of data:SpeedTest napucava download u nebesa, a ovako ne mogu skidati preko 500 kB/s, a niti normalno pogledati bilo kakav video streaming. Mislio sam da će se do kraja godišnjih odmora smiriti, ali ovo je sad već pretjerano. Sad bez problema mogu reći da bolju vezu imam preko T-Mobilea i Nokie 5800 nego preko B.neta.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
1
|
Pričo sam sa prijateljom koji ima b.net i ima cisco router i kaže da mu se zna nekad desit da se sve zblesira i telefon i internet inače da je sve ok što se tiče veze interneta i ostalo nikad nije imo problema, pa neznam jel ovo što se tiče smrzavanja do njegove veze telefonske možda prevelike oscilacije ima ili je do routera. Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 31.08.2010. u 12:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1150 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
U svakom sluchaju puno hvala na info!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
Swagged Up
Datum registracije: Jun 2009
|
Ponovno padovi, isti problemi, brzina na torrentima prepolovljena, stranice nemoguće otvorit.
![]() |
#1155 |
1
|
jel ima ko ikakvih problema sa onim cisco routerom da mu je na primjer znao zaštekat ili nešto slično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
1
|
aha,ma baš me zanima imam iskustvo jednog korisnika pa eto reko da pitam kakvo ostali imaju za taj cisco.btw hvala na slici i trudu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1158 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#1159 | |
Banned
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1160 |
1
|
danas sam zvao info. telefon i reko mi je tip da il cisco router dobim u 3d paketu il motorolu neki šit očito ako netko zna koji je model nek napiše da ga vidim ja neću tu motorolu pa ću si još razmislit,a jel zna ko možda kad se ukine ovaj analogni signal to ne obuhvaća korisnike kabelske televizije i dal u 3d paketu televizija ide puta IPTV-a il i dalje preko kabla ? Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 02.09.2010. u 10:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
THG540 - Voice Over IP Cable Modem
Na 22. stranici manuala za THG540 - Voice Over IP Cable Modem objašnjeno je kako na ovaj modem spojiti više PC-a upotrebom switch-a: http://www.quickline.com/Support/Anl...son_THG540.pdf '' Chapter 1: Connections and Setup Connecting More Than Two Computers to the Cable Modem If you need to connect more than two computers or if you need to connect two computers, but USB is not available, you’ll need the following additional equipment: - Crossover-wired, or “null,” category 5 Ethernet cable for the cable modem to be connected to the hub - 10BaseT or 100BaseT Hub or Switch - Straight through, or standard, category 5 Ethernet cable (one for each computer to be connected) If you have a hub with an uplink port*, a straight through cable can be used in combination with that port in lieu of the crossover cable. *An uplink port has a small switch on it to change the polarity of the connection. It can accept either a crossover or a straight cable, depending on the setting. Note: You may need to check with your service provider in order to connect multiple computers.'' Dali je netko ovo probao na b.netu i jeli se uspio spojiti sa više PC-a ???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1162 | |
Yes yes
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
U 3D paketu ide preko kabela, preko analogije, jedino ako se uzima prošireni paket ili neki tematski onda dobiš digitalni receiver.
![]() |
![]() |
#1163 |
1
|
e to me zanimalo da mi netko potvrdi mislio sam i sam da je tako,al sam se htjeo uvjerit,hvala,dali netko zna koji je to model motorole koji dijele ? Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 02.09.2010. u 23:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1164 |
Lalalallalaaaaaa
Datum registracije: Mar 2009
|
motorole se ne dijele više. dijele se thomsoni i atlante, i prestani kenjarit po njima jer su dobri uređaji, daleko bolji od bilo kojih speedtouchova, d-linkova, i inih sranja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1166 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
1
|
meni je čovjek reko ako uzmem 3d paket dobim cisco i n mailu kad sam poslao isto su mi rekli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
Lalalallalaaaaaa
Datum registracije: Mar 2009
|
zavisi koje uređaje imaju taj tren na lageru, i ne nećeš dobit "ganc novi" uređaj. također nijedan uređaj koji oni zovu Cisco nije Cisco, sve su Scientific Atlanta Webstar serija. To što je Cisco kupio Scientific Atlantu je druga stvar. Generalno najviše se dijele atlante svih vrsta, u jednom periodu su se dijelili masovno Thomsoni, koji su također jako dobri uređaji. @xulos, da možeš zamoliti, ali nemoj se nadat preveć. donjet će ti ono kaj ide za tvoj paket. ono što možeš zatražit je dal oćeš wireless il ne. također, ako je uređaj Cable Modem, a ne Router, može se zaboravit o spajanju switcha na njega direkt. Prvi uređaj koji se upali će i dobit ip adresu. Ja doma imam Scientific Atlanta Webstar EPC2203, aka Cable Modem/VoIP gateway, sa jednim lan/usb izlazom i 2 za telefon, na njega je spojen komp koji služi ko ruter, i onda na to switch. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
1
|
ne jer taj modem nema Coaxialni izlaz. |
![]() |
![]() |
![]() |
|