|
![]() |
#2131 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Ispusi dobro PCI-E port buduci da nije uopce koristen, prebrisi konektore s gumicom na grafickoj i onda probaj, ako ne upali isprobaj ju kod nekog frenda, a ako tam isto ne pali onda znas da je u banani ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2132 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
To napajanje je ne sasvim solidno nego i overkill za navedeno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2133 |
Guest
|
Btw, za PCI-E utor koristi kist, meni se to pokazalo kao najbolje rješenje za čišćenje, ispuhivanje može još dublje utjerati nečistoće pa ih se teže riješiti kasnije ![]() I ovo sa gumicom i konektorima grafe napravi isto. Još jedan savjet: bez obzira na to što je grafa "prvi krivac", provjeri sa multimetrom napone na tome 12V railu (za svaki slučaj)... |
![]() |
![]() |
#2134 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
ati 4850 manual fan control
pomoč u catalystu nemam opciju manual fan control gpu je force3d ati HD4850 256bit 512gddr3 single slot fan
![]() |
#2135 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#2137 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
pozz slozio sam novu konfu, ali grafa je iz prijasnje konfe na kojoj je uredno radila. sada kada igram igru svakih par sec mi trzne slika (pes2010 primjetno, mass effect 2 ne toliko primjetno). prvo sam imao 10.6 drivere instalirane. pa sam vratio na 10.3. pa zatim maknuo sve drivere i probao sam onim windows-ovima. trzanje je i dalje postojalo, ali ne toliko osjetno. stavio sam 9.12 drivere. i dalje isti prob. isntalirao sam driver sweeper i pocistio sve te opet stavio 10.3. i dalje je isto problem. mozda problem u windowsima? imam trenutno win7 x64. do sada na starijoj konfi sa windowsima 7, xp i xp64 nije bilo takvih problema... help! EDIT: problem je uzrokovao MSI Afterburner... Zadnje izmijenjeno od: Zagorhac. 06.07.2010. u 00:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2138 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
hm........ zaostalo na nekim policama, dosao sleper napokon iz kine? gainward cisti sve dokaze o ati-ju? ![]() - GAINWARD ATI RADEON HD 4850 GLH - cisto za one koji ne znaju, rijec je o jedinoj HD4850 sa gddr5, sve druge HD4850 od svih drugih proizvodaca su gddr3. i da, zato je gainward dobio nogu od ati-ja. nazalost ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2139 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
http://sobitza.com/portal/content/view/820/32/ hehe pa poslali ovamo na blakan da skriju dokaze... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2142 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Preporuka drivera za HD 4850
Jel mi možete reći koji driveri rade najbolje na ovoj kartici pošto su ovi novi više orijentiratni na 5xxx grafičke, pa time i igrice rade lošije. Jer su mi sad novo instalirani Windowsi pa bi volio odma pogoditi sa driverima da nebi bilo problema u igricama, rušenja isl. Zadnje izmijenjeno od: Iv@n_36. 22.07.2010. u 11:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2143 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Nešto više od godinu dana sam koristio 9.4 verziju i nije mi se dalo čistiti i stavljati nove.Sve radilo bez problema,sigurno bi ti netko mogao reći isto i za novije. U to vrijeme je išla samo jedna friška instlacija windowsa,ali opet sam ostao na 9.4. Da napomenem i 4870 mi je trenutno na tim driverima,sve bez problema.
![]() |
#2144 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2145 |
Guest
|
Složio bih se sa ovim što Sn4k3 kaže ukoliko je mislio na sintetiku. Ukratko: na dobrom si podforumu a teme o Catalyst-ima su ti na zadnjih par stranica, pola sata posla da pročitaš dojmove koji se odnose baš na ono što tebe zanima, i gotovo. Ako imaš dvojbi, najsigurnuije ti je naoružati se verzijama sa kojima su ljudi bili koliko-toliko zadovoljni pa kreni redom na testiranje uz instal./deinstal.; čarobne formule rješenja naprosto- nema (svaki komp/OS/user je drugačiji, previše je varijabli, ako me razumiješ). |
![]() |
![]() |
#2149 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2150 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
2900pro vs ....4850
Sad imam 2900pro, radi i grije se. Ne nalazim bas bencheve, koliko je 4850 brza od 2900pro. Npr, gdje sada imam 50ak fps, koliko bi to islo gore sa 4850, mozda 70-80fps? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2151 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
tvoje pitanje je pre generalno , zavisi od igre do igre ali se definitivno isplati . Frend je bas prije par dana preša sa 2600 na 4850....on je oduševljen ! Uzeo je dual-slot za 500 kn . Znam da 2600 i 2900 nije isto ali sigurno češ osjetit boost u igrama kad i ako pređeš na 4850 ( i sam je imam , Sapphire single-slot ) . Ako je nađeš za 500-ak kuna nemoj se mislit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2154 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
imam 4850 Toxic i na njoj je Zamaln vf300 cini mi se koji je bio cjelo vrjeme na max okretaja i pravio je uzasnu buku dok nisam na njega stavio fanmate i sad na pola manje okretaja nista se ne pregrijava, znaci mogli su to odma ogranicit nije mi jasno kak su mogli to izbacit na trziste radi buku valjda nekih 50dB |
![]() |
![]() |
![]() |
#2155 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Nisi ti cuo 2900 kad se razmase. Kao da susis kosu fenom, tako urla ![]() Performanse su sasvim ok, na to se ne bunim, al da bi volio koju 4850 sa hladjenjem da valja... bi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2156 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
pregrijavanje grafičke u windows 7
pozdrav svima. treba mi pomoć oko pregrijavnja grafičke,imam ati radeon 4850, svi ventilatori rade,nema prašine,sve čisto ali grafička mi se konstanto prigrijava,sad mi je otvoren samo ovaj forum a temperatura je na 75 c. nemogu igrat nikakvu igru duže od minute jer onda temperatura skoči na 120.sve je radilo ok u početku,čak i na novim win 7. čita sam po raznim stranim i našim forumima i nigdje nema konkretnog rješenja, uvijek se vraćaju na venilatore al meni to sve dobro radi. da li je možda do drivera od win 7 koji su updejtali ili nešto tako??molim vas ako ima neko nekakvo rješenje nek me spasi. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|