|
![]() |
#6211 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Pogledao: Robin Hood Od 2 i po sata filma, 20 minuta akcije. Monotona prica, al opet audio/vizualno zadovoljavajuce za povjesni "spektakl". 6/10 Prince of Persia: The Sands of Time Meni odlican film. Audio/vizualni dojam; mada obiluje cgi-em, cista 10-ka ![]() Surround fantastican. 8/10
![]() |
#6212 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Crank 2 stvarno bolesno urnebesan film |
![]() |
![]() |
![]() |
#6216 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Pogledao i ja Iron Mana 2 (konačno) i jedva sam ga čekao. Robert Downing Jr.mi je uz neprežaljenog Heath Ledgera jedan od najboljih glumaca današnjice, stvarno mu predobro pristaje uloga. Meni odličan film, dobar i zanimljiv zaplet, jedino eto ta zadnja borba je malo prekratka. Oh well, sad se od blockbustera čekaju samo epski Transformersi - part 3 ![]()
![]() |
#6218 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6219 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ja sam jučer kupio kruške, a ti reci šta hoćeš sa svojim jabukama. ajde još jednom pročitaj moj quote. p.s. teško glumiti granično-ekscentričnog bogatog superheroja... uzmi tim rotha i zaboravit ćeš da je downey ikad postojao recimo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6220 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
E thor...SMRDIŠ! ![]() Robert Downing Jr. meni isto super paše u ulogu Iron man-a, a film je sve što sam očekivao...skoro samo da je završni fajt bio malo bolji. Pogledo i Salt, jedini razlog za poigledat ovo je da se vidi Angelina u akciji apsolutno ništa drugo IMO |
![]() |
![]() |
![]() |
#6221 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
kao sta sys kaze ima dosta glumaca koja bi odradila tu ulugu isto kao i on, ako ne i bolje(nhf meni je downey zakon- pogotovo kad kaze What do you mean, "you people?" ) ja bi ubacio cliwe owena da glumi americkog bogatog superheroja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6222 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6223 | ||
|
Citiraj:
![]() Dont care much za DiCapria i slične mamas-boyeve ![]() Sherlocka je maestralno odglumio Ima touch za te ekscentrike. ![]() Naravno tu uopče ne upličem staru školu, oni su klasa za sebe, ali od današnjih zvijezda, nekako njega najviše volim pogledati. Citiraj:
![]() ![]() ![]() Pa odavno se zna da su novi TF na ljeto Jedinica - ljeto 2007, dvojka - ljeto 2009, trojka ljeto 2011 ![]()
![]() |
![]() |
#6224 |
Moderator
|
rekao si eksplicitno da je on među najboljim glumcima današnjice, što nikako nije točno. dicaprio je recimo u krvavom dijamantu, body of lies ili shutter otoku baš prava mamina maza... ah taj matori scorsese koji ne zna odabrat glumce. prosipaš se bezveze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6225 |
|
današnjice ==> meni ![]() Na kraju krajeva, dugo nisam vidio Pacina, Hackmana i ostalu ekipu da glumi, upravo zato - meni je među najboljim i najdražim glumcima. Heath mi je i bolji, ali nažalost on više nikad neće snimiti film ![]() Što se tiće DiCapria, nisam mislio samo na njega, nego eto zbog 5 sati zna u zadnjih 36 sati i danas cijeli dan na poslu - nisam se mogao sjetiti još koje mamine maze, prvo što mi je palo na pamet su cry-me-a-river Žal, Titanic i sl. ![]()
![]() |
#6227 |
|
Znam, ali je čak i viteza OK odglumio ![]() Što se tiće Batmana, da nije Heatha, IMHO film bi dobio oho-ho lošiju ocjenu. Kad smo kod Fetmena i ajmo-reć' novije ekipe, Bale koliko god bio dobar glumac meni je tak odvratan da ga ne mogu smisliti. Baš ima tu bahatu facu za bahate likove, doduše tu je Betmen i iznimka, ali ostali njegovi filmovi - ja ih ne mogu gledati zbog njega.
![]() |
#6228 |
Moderator
|
što se tiče betmena ja sam konkretno dark knighta gledao u 3 spavanja, tj. dijela dok me je batman begins zalijepio za sjedalo... neeson mi je inače genijalan, a bale ko bale - nema greške, analitički hladan sa lažnim osmijehom ko čednost noćne dame ![]() recimo machinist pa i sa druge strane bliskijim žanru equilibrium su kao filmovi po meni debelo iznad ovih blockbusera, a bale ih je odglumio savršeno... naravno jezgra likova se ponavlja i jako dobro pristaju baleu. nhf ali klasificiranje po rangu "taj lik me fakat živcira" ne vodi nikakvom ozbiljnijem pogledu na film kao neku (u zadnje vrijeme graničnu) umjetnost. inače ne da mi se sad linkat, ali u zadnje vrijeme dobri filmovi koji su me zadesili redom - green zone, the departed, body of lies, invictus, the joneses, brooklyn finest, infidel, four lions (obavezno gledati) i možda još koji. za podsjetnik prošlosti sam neki dan pogledao goodfellas i šindlerovu listu... prvi je odličan, a drugi je remek djelo koje uvlači ko sauger sa pitalicama po putu do motora koji te samelje ![]() nade polažem u mr. nobody i ghost writer kojima se iskreno veselim da pogledam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6229 |
|
Batman Begins je i mene zaljepio za kauč, također mi je Liam genijalan glumac. Ne osporavam ja da Bale nije vrhunski glumac, ali ta bahata proračunatost me jednostavno odbija... još kad znaš da lik pretuče mamu i sestru IRL... pa ga onda vidiš u filmu sa takvim izrazom lica... meni užasno.
![]() |
#6231 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
I BTW, Bale nije nikog pretukao, pogotovo ne mater i sestru.
![]() |
![]() |
#6233 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
I glavnog negativca Velimir Bata Zivojinovic. Country Girl - dobar klasik za koji je Grace Kelly dobila oscara za glavnu zensku ulogu. Kazalisni glumac (dobra uloga Binga Crosbya) dobija priliku vratiti karijeru na nekadasnji nivo, medjutim nece sve ici tako glatko... Cache - ne znam zasto, ali ocekivao sam neki brzopotezni triler, a dobio sam nesto sasvim drugacije. Film ima "otvoreni zavrsetak" pa mozda ne bi bilo lose preskociti ga ako vas frustriraju takvi filmovi i ako se osjecate prevarenim na kraju. Ako nemate problema sa tim vrijedan je gledanja. Memories of Murder - korejski krimic, vrlo dobar...podsjeca malo na Zodiac. Osim krimi zapleta, film kritizira prilike u Koreji sredinom osamdesetih. La Pianiste - odlican film, izvrsna rezija (Haneke ![]() Hombres armados - ok roadtrip movie sa dubljom porukom, ali ne mogu reci da mi je sad neko remek djelo. Waking Life - nije crtic, a nije ni film...ako je tko gledao Scanner Darkly - rađen je tom tehnikom, kao da su traceani zivi likovi. Prave radnje, pogotovo u pocetku ima poprilicno malo i dobar dio filma odlazi na filozofiranje raznih likova o raznim stvarima. Pri tome ne mislim pod filozofiranjem kao nesto nuzno lose jer ima dobrih ideja, o nekima sam i ja razmisljao, neke su nove, neke nisam bas najbolje povezao, a neke vjerojatno i nemaju pretjeranog smisla. Problem je sto mi je bilo dosta tesko pratiti film. Naime, nisam bas fan te tehnike animacije, a u filmu se cijelo vrijeme nesto ljulja, skace, mijenja, a kad ti na tako nesto dodje filozofiranje sa engleskim titlovima dosta je tesko to sve pratiti pogotovo jer nema neke prepovezane i smislene radnje. Mozda ga pogledam jos jednom da povezem sve, citam malo po komentarima na imdbu i ima zanimljivih razmisljanja. Imagine Me & You - odmah nakon waking lifea ulovio ovo na tv-u, nisam se ukljucio od pocetka, ali taman da mogu sve povezati. Moj omiljeni zanr - britanska romanticna komedija, jedino sto nema Hugh Granta ![]() Hadersfild - svidio mi se film, odlicna gluma Nebojse Glogovca (popularni simke iz rana) i Josifa Tatica, a ni Goran Susljik nije los u naslovnoj ulozi (njegova faca mi je jako poznata, ali ne znam od kuda jer niit jedan film u kojem je glumio nisam gledao ). Jedino mi Damjan Kecojevic nije dobro odglumio... Nefes / The Breath - turski ratni film, naglasak nije na akciji nego na dusevnom stanju vojnika, besmislu rata itd...radnja se odvija na planini u nekoj zabiti Turske. S jedne strane turski vojnici (od kojih su dio rocnici koliko sam skuzio), a sa druge PKK iliti Radnicka partija Kurdistana. Film varira od jako dobrih dijelova do nekih koji su losiji i nisu potpuno jasni. Vjerujem da potonjima doprinosi i to sto je vjerojatno dosta tesko adekvatno prevesti neka njihova filozofiranja, pjesme i slicne stvari. Inace gluma je cisto ok, na to nemam zamjerki. Ocjena na IMDBu mozda mrvicu nabrijana, ali razlog tome ne mora biti (iskljucivo) lokalpatriotizam nego cinjenica da je film razumljiviji onima koji razumiju turski. Donekle podsjeca na rusku 9 Rotu, ali je meni bitno bolji. Thank you for smoking - dobra komedija o beskrupuloznom tipu koji radi kao glasnogovornik pusacke industrije...dobra glumacka postava Przesluchanie/Interrogation - poljski film koji je navodno 8 godina bio zabranjen. Bavi se besmislom posljeratnog komunistickog rezima u Poljskoj pedesetih godina. Malo je tezak film, ali ako vas zanima tematika pogledati Do the right thing - klasik Spikea Leea, o rasizmu i tim stvarima...obavezno stivo Pazar - sasvim ok "mali" film, mislim da nece razocarati ako ocekivanja nisu prevelika. O turskom Delboyu koji se snalazi kako zna i umije kako bi prehranio obitelj, boreci se pri tome sa vlastitim slabostima. Da vas ne bi spomen Delboya prevario - nije komedija nego drama, radnja se odvija u Turskoj devedesetih godina. Silentium - jos jedan krimic iz trilogije filmova Wolfgang Murnbergera o detektivu Brenneru. Vrlo dobar, mozda za nijansu losiji od Knochenmanna. Josef Hader opet odlican u ulozi Brennera. Radnja se odvija u Salzburgu pije se Stiegl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6235 | ||||
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Od ovih gore bi izdvojio departed i body of lies ostalo je po meni tako tako, slicno kao i ja bas nedavno pogledao goodfellas gdje recimo Ray Liota ima ulogu zivota da budem iskren nemrem se sjetit di mi je on ostao tako zapazen u nekome drugome filmu (osim Revolver koji sam prije godinu dvije pogledao)... Citiraj:
Recimo meni je Liam Neeson jedan od boljih glumaca (valjda sam sklon prosjecnim glumcima koji glume u Star Wars-u dati vise kredita) no evo bas pogledao prije tjedna dana A - Team, pa ono obrisi onu prasinu sa njega i imas istoga Ras Al Gula ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uglavnom se svodi sve na to kako glumci sami odaberu uloge, za cisti primjer ovaj nedavno GOVNO film The Wolfman, evo sto je glumcima tipa Hopkinsu i Del Toru to trebalo u zivotu ![]() Pa cak niti oni nisu uspjeli spasiti film da kod mene dobije solidnu ocijenu 4\10 ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 11.09.2010. u 09:52. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6236 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
The Expendables. Koja ekipa glumaca, šora i pucačina u stilu Ramba, no zanimljiva akcija(nekoliko dobrih scena s avionom i šora u hodnicima) za razbibirgu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6237 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Pogleda Robin Hooda. Nije me oduševija....ne znan, nit šušta ni gušta, akcijski film od 2 ipo sata, sa akcijom u zadnjih 20 minuta ne raččunajući par sitnih scena na početku. I to treš akcijom, Marion Loxley na konju predvodi patuljke iz šume u posljednji juriš, jebote... Robin Hood sa Costnerom mi je za klasu bolji film ![]()
![]() |
#6238 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Ma ide se na zaradu para samo na osnovu imena, iako je već snimljeno 150 filmova o robin hoodu moralo se snimit još i ovo smeće. Nabrijavanje u vizualnom smislu kao i 99% novih filmova i to je sve. Sve u svemu film bez mozga, kao i onaj The Expendables, majko mila pa to ko da se neko ruga zdravom razumu. Pa jel oni likovi u holivudu stvarno misle da je rješenje za dobar film natrpat što više skupih i poznatih glumaca, a nema veze što je priča na razini karate kida i Van Damovih filomova prije 20 godina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6239 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
meni je bas drago sto je robin hood ovako krenio, prije imas ona sranja da napamet znas (sve nabubali u 1h i 30 min), ovako su malo produzili. Samo nek razvuku pricu, ako treba i trilogiju samo nek dobro odrade posel...da je netko snimio LOTR u 1 nastavku nebi nikad bio popularan kao sto je u trilogiji (moje mišljenje)
![]() |
#6240 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|