|
![]() |
#5281 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Ima tih pedera kaj se uvrijede ak ih ubiješ, danas sam ja ih ja skinuo par sa tenkom i dolazi mi poruka nakon par sekundi: You have been kicked from the game. The reason is: Noise.... ja ono... wtf? :s kakv noise, ak se misli na onaj preko mikrofona, ona je nemoguće, jer ga nemam uključenog.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5283 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Gle DeadMan, on se spawnao na squadmatea i ti si ga ubio, nije on lagao. ![]() Ima te on prevo kickat i ako se to desi pored tvog mcoma ![]() Bolje bi mu bilo da je kickao cijeli svoj tim nego tebe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5284 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5285 |
Guest
|
meni je najjace kad high-level ekipa koja igra s abakanom ili m60 vajna kad poberu cg ili kad stavis c4 na m-com ![]() |
![]() |
![]() |
#5286 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5287 |
LateralusX
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5290 |
Premium
|
Znate koliko je žena potrebno da igra BC2 na jednom kompu? Čini se dvije ![]() http://www.youtube.com/watch?v=myPBnuP-9GU |
![]() |
![]() |
![]() |
#5291 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Ja sam odlučio da se idem naći sa Deadmanom i nosim kameru. ![]()
![]() |
![]() |
#5292 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
e koji je server od PCE? danas ga tražio pa nisam mogoa nac :S
![]() |
#5293 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Niti jedan.Nema PCE servera više.
![]() |
![]() |
#5298 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Kad sam negdje u lipnju citao kak ce izaci Vietnam ekpanzija za BC2 mislio sam da ce se raditi o pravoj ekspanziji kak Bog zapovjeda, nove mape, single player, itd... A kad ono tek malo deblji DLC iz DICE-a za pokupit lovu nabrzaka, steta. Ocekival sam vise. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5299 |
LateralusX
|
sa bloga: "Vietnam is an expansion pack to Battlefield: Bad Company 2 with 4 brand new maps built in Frostbite, as well as Vietnam specific weapons, vehicles, persistence, unlocks, and achievements/trophies." u principu, premalo, prekasno i vjerojatno preskupo a koliko sam citao na sluzbenom forumu, DICE se jos uvijek bavi problemom hitboxeva, vise od pola godine nakon objave igre ![]() a ostalih 30-a bitnih problema cekaju u redu (i vecina ih nikad nece biti popravljena) primjer: http://forums.electronicarts.co.uk/b...l#post18183282 post je iz teme gdje je DICE-ov QA manager trebao zajednici odgovoriti na konkretna pitanja u vezi popravaka/poboljšanja gameplaya, odgovorio je na ovih 5 oznacenih, nakon 220 posteva thread je zakljucan, zapravo bez ijednog konkretnog odgovora) Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 08.09.2010. u 15:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5302 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5303 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Jeli previše tražiti da je moguće projektile, tipa rpg, CG ili UAV skinuti u zraku? ![]() Hrpu puta mi se dogodilo da sam tracean i vidim kako rpg leti prema meni i nemoš mu ništa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5305 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Onda su fkt neobzirni.Mislim,pa zar ja puno trazim ako kazem da hocu normalno registriranje metaka i da mi granata upadne u prozor kad ga pogodim.Trebalo im je jos par mjeseci poliranja igre jer je jos ostalo previse problema koje su mogli uz malo vremena rijesiti.Nadam se da ce bit bolje u Vietnamu,ali posto je EA izdavac i to je vrlo tesko za ocekivati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5306 | |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5307 | |
LateralusX
|
Citiraj:
jesi probao predloziti na sluzbenom forumu? (znam da nikad nece to implementirati, ali mislim da bi vecina igraca bila za to) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5310 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Dobar je ovaj, moram probat ovo iako znam kako će završiti ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |