|
![]() |
#1 |
apsolventus
Datum registracije: Oct 2008
|
Screenshot strelicama gore-dolje
Windowsi xp, nemam nikakav dodatni softver za hvatanje ekrana instaliran. Kad pritisnem strelicu gore ili dolje kao da sam pritisnuo Print Screen. Ne mogu prokužiti zašto, ne mogu zguglati. Kad pišem neki tekst, ako se tipkovnicom namještam po tekstu svaki put zaboravim na to pa pejstam sliku, a ne tekst, a kad surfam slika mi se ubaci umjesto teksta pa nemam kaj pejstati. Lagano živcira Jel neki komad softvera, jel neki hotkey, driveri ili normalno ponašanje?
![]() |
#2 |
Why so serious?
Datum registracije: Dec 2007
|
Malo kasnim jer sam bio na godišnjem i bez kompa, ali slično sam i ja imao dok sam imao usb tipkovnicu spojenu na ps/2 port preko adaptera. Ako je i kod tebe takav spoj probaj spojiti direktno na usb ako možeš. Alternativa je da nekako u windowsima disableaš print screen kao takav (to možeš ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
apsolventus
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() kod mene je situacija obrnuta, imam ps2 tipkovnicu preko adaptera spojenu na laptop uglavnom događa se samo preko te tipkovnice, ne i preko tipkovnice na laptopu, reagira na strelice, pgndn/up,ins,del, ali ne i na numeričkom dijelu(mislim s isključenim numlock) najprije napravi print screen,a onda i pravu funkciju tipke, znaci jedan pritisak dvije radnje se izvrše idem dalje guglat ![]() edit: uglavnom nisam jedini, nije softverski problem nego problem usb-2x ps2 adaptera, ali ako se isključi numlock onda radi dobro
![]() Zadnje izmijenjeno od: Oranje. 08.09.2010. u 13:41. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|