|
![]() |
#601 |
Guest
|
sad,gledam,ovaj jimmy dlc uopće nema nikakve veze s Vitom,Joe om ,onim kumom i ostalom ekipom. kaj sad bumo ko u DRAGON AGE ,cekali skoro godinu dana da vidimo kaj je bilo s Morigan,a za to vrijeme ce ljudima servirat dlc-ove s pricom na razini filmova tipa 'ujedinjeni protiv zločina 72' i must do kraja mafiu 2 ko kravu koja štrajka i ne pase travu? a nakon godinu i pol,možda dođe 'free ride' dlc |
![]() |
![]() |
#602 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Gledam malo one misije i mapu prije "the old country" misije (na onom forumu) i nije mi jasno zašto bi netko to servirao kao DLC i što bi s tim što je bilo "prije" svega u igri? Ajde da daju neki kao WW2 DLC pack, ali kakve veze ima to s Mafijom, jedino ako nije nekako povezano s onim don Calo-om, hmm. Vidjet ćemo, čeka se Jimmy's Vendetta ![]() Samo prije moram preći običnu na hard (iako ne vidim za sad što je hard na hard-u ![]() Koja je fora sa skupljanjem Playboya? Nigdje ne piše gdje su (u igri), a ovako ih tražit po svuda mi je malo zamorno :S Isto s onim Wanted posterima, al ajde oni se barem mogu skupit u eventualnom free rideu. I :-][ sam jer si baš namjestim autom, obojam, tjuniram, stavim tablice, glanca se i želim "One careful owner" dobit ( ![]() Ali nema veze, dok makedonac prima sve šta mu dovezem i da pare, sve je OK ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Još od demo-a imam neki color bug.Boje su jako čudne, lol.Mislim, sve je u redu sa bojama, samo na nekim blještavim dijelovima se vide kao kockice i onako neka oštro roza/bijela kombinacija.Stavio igru u windowed mode i sve riješeno. ![]()
![]() |
![]() |
#604 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Kom se neda tražit ovdje ima lokacije svih playboya http://www.gamesradar.com/f/mafia-2-...25181528720026, a ovdje od Wanted postera http://www.gamesradar.com/f/mafia-2-...01142339173074 |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 | |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#607 |
Guest
|
mozda, 'the old country' i ne budu misije 'prije svega'. mozda Vito popizdi pa se vrati na Siciliju. I ne treba zaboravit, Vito je sad 'made man',otkad je dao zakletvu,tj. otkad su mu spalili sliku sveca u ruci,i brijem da će mu trebat dozvola glavnog sicilijanskog capo a da makne 'onog' dona u NY. |
![]() |
![]() |
#610 |
Bazinga
|
U svemu se slažem sa tobom. Ta scena se Henrijem me se najviše dojmila. Prebolesno napravljeno. I meni je isto navukla trnce na kožu.
![]() |
#611 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ma ovo sa DLCovima je gadljivo... Kad izađe ovih par DLCova, to će bit neka sasvim druga igra... Ono netko tko je proša prije toga i netko tko odigra nakon svih DLC izdanja će imat dojmove različite i po 30% jebote. Katastrofa...zaradit će koji dolar više, al će sebi napravit super "reklamu"...
![]() |
#613 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
prekratko...AI malo blesav,pogotovo murije...sve u svemu dobra,ali ne i bolja igra od jedinice... previše sam razočaran na kraju,ipak se čekalo jako dugo...ako pogledamo kada je izašla jedinica...pa šta su radili...
![]() |
#614 |
Premium
|
Izašo Jimmy's Vendetta ![]() Nisam još stigo pogledat šta je i kako je, budem navečer ili kad prođem do kraja na hard (btw. skužio sam što je hard na hard ![]() ![]() Uglavnom, u glavnom meniju se pojavio ispod "The story" Jimmy's Vendetta i nutra ima nešto save slot 1, 2 i 3 :S Klikom se pokreće, ponovno, easy, medium i hard. |
![]() |
![]() |
![]() |
#616 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
pojasni malo free ride mod,pod free ride mod ja zamišljam gta,znači ako neću misiju da mogu imat promenade po gradu,ali čini se da toga kod mafije nema,jer se misije stalno nastavljaju,nema da ja dođem do nekog pa tek onde počne misija. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Addicted to music.
|
Evo počeo sam igrat' Jimmy's Vendetta. Jimmy me na momente podsjeća na Brucea Willisa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#620 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Ane ![]() Nego da su ovaj DLC isporucili skupa s igrom mislim da nebi dobili toliko negativnih kritika, jer je ovo taman ono sta je falilo, nekakav "free choice" izbor misija, "free ride" i sakupljanje sranja naokolo. I supercharged auti naravno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
kako su dosadne misije isuse kriste...onako smeće najgore u svemiru.. edit: kriste nemrem vjerovat da igram ovo smeće..onak svaka misija je ukradi auto ili istuci nekog.. pa učilica ima više akcije neg ovo..dno dna
![]() Zadnje izmijenjeno od: mamutarka. 07.09.2010. u 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Igra je vrlo dobra, prica mi se dosta svidjela, kao i grafika. O duzini kampanje je vec receno sve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#627 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Uzeo si vremena i danas presao (zadnja dva cheptera) Mafija cvaj. Graficki totalno alright, shemice, partikls, lom and khaos (ne predjem chapter dok ne istresem/sasipam svu municiju u zidove), prica nije losa, 4/5 od mene za ukupni dojam, shto je je, pa mogli su ubacit neke sajd misije, al otom potom. U svakom slucaju topla preporuka za kisne dane ![]()
everyone wants to go to heaven but no one wants to die Zadnje izmijenjeno od: Dak1lla. 07.09.2010. u 22:11. Razlog: Jbga, decko se zaneo pa ispisao svega, ;). |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Bazinga
|
Još jedan spojler. Mogao si opisat detaljno chapter po chapter, tak da oni koji još nisu igrali ne bi ni trebali. Doživljaj bi bio potpun kroz čitanje. ![]()
![]() |
#629 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
A, stvarno ljudi... Priča nije loša, pa ćeš nam napisati kraj da ne moramo igrati ![]() Ja polako igrao i sviđa mi se. Sada sam pri kraju, neki 10+ chapter. Uglavnom, stavio na neku prosječnu grafiku, tu i tamo zna zalagati- ali igrivost nije ugrožena. Sviđa mi se igra, pogotovo neki detalji. Tipa da može otpasti ratkapa s auta, snijeg sa kanti za smeće, sa auta... Ima još toga što me ugodno iznenadilo, ali se sada ne mogu sjetiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Bazinga
|
Meni je isto zapelo za oko nekoliko detalja. Npr. dok je auto parkiran i krov mu je pun snijega, pa dok sjedneš u njega i kreneš na put taj snijeg polagano nestaje, tj. pada. Isto tako mi se sviđa kak' baca šljunak dok pokušavaš krenut punim gasom. Oko nekih detalja su se baš potrudili. Jedino su policajce očajno napravili. Bio u jednoj situaciji di su me natjeravali po gradu i pucali po meni. Uglavnom uspio sam im okrenut jedan auto na krov, ali onaj lik što sjedi na prozoru i puca, njemu nije smetalo što je auto na krovu, pa je nastavio pucati po meni ko' da se ništa ni nije dogodilo. ![]()
![]() |
|
|