|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
![]() pozdrav! razbila sam monitor na FUJITSU SIEMENS laptopu, starom godinu dana. iznutra je popucao i razlio se. monitor je neupotrebljiv. pa ako ima koga dobre volje da mi napise najjeftiniji nacin da to popravim.. ?? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
kojie je to model fujitsua? ako je star godinu dana mogu će je da je lcd 15,6" i da ne paše od stare generacije ekran. Naravno ni cijena nije ista. 15,6" koštaju preko 1000kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
fujitsu siemens esprimo mobile V 5535, 15,4 inča. Nude mi popravak za 600 kn, plus rad 200 kn. To mi je malo previše, a ne mogu nigdje nac monitor za kupiti ili neki laptop u rasulu pa da je monitor ok,, katastrofa .. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
neznam koliko bih dobila za laptop da ga prodajem? ako netko zna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
laptop je u odlicnom stanju, sve radi, 2 gb ram, 250gb hard disk, jedino sto mi je monitor razbijen... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Problem je što ti to neće uzeti nitko tko ne zna zamijeniti ekran, a ti koji znaju gledat će da maksimalno spuste cijenu kako bi prodali dalje i zaradili. ![]() Čisto radi procjene cijene, na jednom od foruma neki dan bio je ovaj oglas "Prodajem Fujitsu Siemens Mobile Esprimo v5535 laptop, core 2 duo t5850 proc, 2 GB ram-a, 320 GB HD, DVD RW, WiFi, Win 7, star 10 mjeseci za 1600 kuna ... HITNO" i otišlo je odmah. Ako se ravnamo po tome, 1.000 kn je plafon za tvoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ili jednostavno za sitnis (ukoliko ga eventualno nemas) uzmes stolni monitor, spojis laptop na njega i deres (kao recimo ja ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|