|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
G15 vs. Lycosa
Lijep pozzdrav iz zagorja... Situacija je sljedeča: Dvoumim se u kupnji 2 tipkovnica, u pitanju su Razer Lycosa ili Logitech G15, a ako niš od toga, onda Roccat Valo, pa bi molil nekoga ko ima Razer Lycosu da ju opiše, ponašanje tipkovnice, odaziv tipki, dali su mekane tipke ili treba čekić da se pritisne tipka isto tak i za Logitech G15, a ako ima ko Roccat Valo nek neš i za nju veli, drugim riječima nek opiše tipkovnicu u detalje.... ![]() i di bi se dalo zabavit... ja sam iz okolice Varaždinskih Toplica. Zadnje izmijenjeno od: Sendy_CTc. 04.09.2010. u 17:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Imam G15 i ful sam zadovoljan. Nekima bi mogle smetati dublje tipke, ali meni su ok. Nije baš pretiha dok tipkam (pogotovo space i enter), ali navikneš se. Narančasto osvjetljenje je odlično, dovoljno diskretno da ne "bode oči" u mraku, a opet vidljivo. Jedini pravi problem predstavljaju zalijepljeni hrvatski znakovi koji ne svijetle i ružno izgledaju, a to mi najviše smeta u mraku kad ne mogu pogoditi zagrade (EN layout su na 9 i 0, a HR na 8 i 9, eto i sad sam se zbnuio ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Ja imam lycosu. Nju sam uzeo bas zato jer ima onaj klasican layout tj nema g tipke koje bi mi smetale kod ''trazenja'' ESC tipke. Tipkovnica ima gumirane tipke i tri moda osvjetljenja od kojih jedino je koristan onaj di sva slova svijetle,isto tako ima ugodno plavo svjetlo koje nije ni prejako ni preslabo. Moja lycosa nije imala hrv znakove pa sam morao nabavit naljepnice al ok je to, i ima malo kraci hod tipki sto je za mene plus u igrama.Lycosa ima ulaz za mikrofon i slusalice na sebi,i jedan usb port neznam jel to ima g15,a valjda ima... Uzmi onu koja ti se vise svidja,po mojem misljenju lcd ti na tipkovnici netreba a ni neke posebne g tipke ... Zadnje izmijenjeno od: viper. 04.09.2010. u 18:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
meni g tipke nisu baš tolko potrebne, ali im se nebi žalil ako bi kupil g15... i to mi se isto dopada na lycosi kai ima tanke tipke i svijetlo lijepo, ali kod g15 mi je bolje kai mogu biti tipke svakojakih boja... ![]() e i to isto, ako nema hrv tipke kad bi kupoval, onda nebudem ju kupil, to mie osnova na tipkovnici... i to isto znam za mic i sluške i usb i dopada mi se... ![]() znam i to, nije mi neka sila za tim tipkama i lcd, za cpu i ram imam na pc na gadgetu... hvalla na info i korak više i za kupnju lycose... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
lcd na tipkovnici je koristan, pogotovo kod starije verzije g15 koju ja imam. fino si slozis display da i prikazuje koja pjesma svira, temperature od cpu-a, hdd, vga, zauzece cpu-a i memorije. uglavnom mozes stavit dosta korisnih stvari. na taj nacin imas monitoring na ovome gore sto sam naveo dok igras, a to je najveca prednost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
jel zna ko di ima za kupit Razer Lycose???? kupil bi si ju, a u par dučanima koje sam zval nemaju.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|