|
![]() |
#5221 | |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Vidis ja uopce nisam skuzija da mi se soldier umara, trcim koliko me volja, pa cak i stafetu od jedne baze do druge bez da me slezena zaboli i jos reloadam u trku, neki super soldier. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5223 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Trčanje je dvosjekli mač. Naravno brže dođeš gdje hoćeš, ali za aim će ti trebati barem duplo više vremena. Tako da ako naletiša na nekoga dok trčiš si nahebo. Naravno, na stranu realnost toga da trčiš maratone... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5224 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5226 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5227 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Napokon sam nasao rjesenje za smrzavanje igre uz onaj iritantni zvuk. Nazalost, potrebna je druga zvucna ili USB slusalice (kao u mom slucaju). U device manageru se treba disable-at Realtek onboard zvucna i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5228 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5230 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Pa naravno da sam to probao, ali nije do toga, imas cijeli thread negdje na EA forumu sa identicnim problemima. Evo jedan od njih, pogledaj rjesenje pod section 2: http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/436128.page |
![]() |
![]() |
![]() |
#5231 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
I ja imam slicni problem jedino kaj me ne baca na desktop, nego nakon recimo 2~3 sekunde mogu normalno nastaviti. Zanimljivo, dok nisam stavio prije dva dana Catalyste 10.8 sve je sljakalo kak spada. Danas bum se ziher vrnul nazad na verziju 10.7. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5232 |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
To se i meni dešava, ali sa svi driverima koje sam ima do sad, svakih 5 minuta padne fps na 0,5 i tako 5 sekundi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5233 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#5234 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
do prije par dana je sve sljakalo normalno, niti sam drivere druge stavljo niti prcko po postavkama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5236 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5237 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
e a kad smo već kod bad company 2 setupa, ja neznam al definitivno je igra s NAJLOŠIJIM interfaceom ikad napravljena, onak kad god se spojiš čekaš 4 sata UPDATING YOUR STATS a nit si igro nit niš, onda history i favorites radi ak im se da radit, kad uđeš u igru nemožeš vidit ime servera i dodat ga u favorites užas kolko su loše to sve rješili
![]() |
#5238 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Team Speak je sad pod passwordom, javite mi se na PM za pass Citiraj:
tako je to kad portas s konzole na PC ![]() ali napravis dobar marketing pa kazes kako ce PC iskustvo biti nesto posebno, i jos uvijek je nesto posebno, za ubit se taj dio sa serverima je tako debilan da je to strasno ![]() apsolutno nepregledna statistika oruzja u igri ![]() friends lista koja je zbugirana do bola, svi na istom serveru, a svakom pise drugo... ![]() 80% 32 slotnih servera jos uvijek zestoko rubberbenda, a poslo je vec pola godine da nisu nista napravili... ![]() sto da kazem, a da ne spomenem benzin i djecu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5241 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Potpis na sve šta si naveo, a pogotovo na ovu zadnju rečenicu. ![]() Mislim da je to i jedan jedan od glavnih razloga zašto sam prestao igrati BFBC2. Onaj dugo isčekivani peč je ostavio jako gorak okus u ustima i nikako ga isprati. Sve u svemu support prema PC korisnicima je nikakav i kao da nam govore tko vas h*be. E pa da znaju tko njih jel h..., slijedeći put ću si dobro promisliti prije nego što kupim neki DICE-ov proizvod. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 31.08.2010. u 15:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5242 |
Guest
|
malo da pohvalim dice: F2000 je najgluplja puska ikad nacinjena u nekoj relevantnoj pucacini. apsolutno sve je u kurcu: damage, preciznost, recoil... a zvuk...zvuk prelazi granicu retardacije i ulazi u double facepalm zonu ![]() treba znat takvo smece napravit, to nije slucajno! |
![]() |
![]() |
#5244 | |
LateralusX
|
Citiraj:
F2000 uopce nije tako los, samo ga treba pravilno primjenjivati, bez problema sam dosao do platine s njim prvo, tih je, sto daje prednost ako se pametno kreces, drugo: mozes lako srediti rambo-isuse na close range jer ima brutalan rate of fire na long range se treba nauciti, ali je odlican jer kratki brzi burstevi jako malo rasipaju metke da se razumijemo, noobakan i m60 ga ownaju, ali to dvoje owna i sva ostala oruzja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5245 |
Guest
|
pa sta pricas, ima mizeran dmg, veliki rasap i nisku preciznost. na blizinu moram cijeli sarzer ispraznit za ubit jednog. nema ama bas nijedan razlog za igrat s njim. |
![]() |
![]() |
#5246 | |
LateralusX
|
Citiraj:
ima najmanji spread i spray, i to se da fino iskoristiti ![]() na blizinu pucas zoomed ili s boka? ma ima, naucis se igrati sa underpowered oruzjem, kad opet predjes na neko oruzje s vise damagea imati ces osjecaj da varas ![]() Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 31.08.2010. u 16:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5247 |
Guest
|
i jedno i drugo sam probao. mislim dmg je ocito prejadan, ali ovo za spread i spray vara, jer iako ima manji od ostalih dok pucas full auto, uzasno je neprecizna u rafalima. kad jos dodas opcenito da treba previse metaka za ubit nekoga i izvrstan hit detection... |
![]() |
![]() |
#5248 |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam umro od smjeha kad sam vidio ovaj video. Sjetio sam se starog CS-a i situacije identicne ovoj u filmicu. Koliko puta sam bio u kozi onog skakaca, dok sam bjezao ispred ekipe sa aimbot-om... Ali nekad imam isti takav feeling i kod ove igre... di je ekipa supernadmocna (pogotovo lvl.50 koje je nekad nemoguce ubit)... evo i video ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5250 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|