|
![]() |
#541 | |||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo jedna zanimljivog rijesenja za hlađenje Colorful Unveils GeForce GTX 460 iGame Graphics Card Citiraj:
![]() ![]() ![]() @demetrius - to je oc, link Citiraj:
![]() Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: bluefluid. 01.09.2010. u 09:13. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
stigle gig 460 1gb u ADM :-). finaly ![]() i uzeo sam seasonic 620w. pozdrav. BTW sinoc sam skuzio kad pokrenem MSI kombustor da i meni Corsair crvci :-(. neznam zasto, ali vidim da se mnogi zale na to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#544 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
btw, stigle su i "Ciklonke" u ADM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Premium
|
pa sta ja znam. sinoc sam onako nabrzaka skuzio slucajno jer istinu za volju moja zotac je prilicno glasna kad igram igre pa ni ne primjecujem to. ne brine me toliko sto to crvci vec zasto cvrci odnosno da nije mozda nesto u banani. anyway bodem novi gpu i psu tako da... hopefully novo nece cvrcat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#546 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Frames: 14834 - Time: 319476ms - Avg: 46.432 - Min: 31 - Max: 287 Ovo je na 1920x1080, high, physx medium, gtx460 1gb. Znaći da na 1680 ide nešto bolje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
K: 7950GX2, 8800 Ultra, GTX295 Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 01.09.2010. u 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#548 | |
Premium
|
Citiraj:
pozdrav. moze malo pojasnjenje sta se ustvari desava jer me strah sada dali ce mi se taj problem manifestirat. pisali su na thread-u da se dogada na Pxx chipsetima, a onda je uletio jedan koji tvrdi da i sa 790GX ima probleme? koliko sam skuzio radi se o stabilnosti kompa i performansama u 2D-u? Kad je Aero ukljucen jel ide win u 2D ili ostaje u 3D? hvala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#549 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Atrebao bih i zamjeniti proc mislim da e6750 ne može dati powera gtx460 da bi ona mogla raditi u punoj snazi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Zvijer : MSI Announces the N460GTX HAWK 1 GB High-Performance Graphics Card "The world's first graphic card with triple overvoltage function supporting core voltage, memory voltage and PLL voltage adjustments, the N460GTX Hawk is also the only model on the market that has successfully achieved 1GHz under air-cooling during overclocking. " http://www.techpowerup.com/img/10-09-02/15b.jpg Clanak : http://techpowerup.com/130113/MSI_An...hics_Card.html
![]() |
#551 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
problem je kad gpu udje u "power save mode", dok su clockovi dignuti nema nikakvih problema, ali kad ih spusti onda DPC spike-ovi krenu nije strasno, i navodno ce novi driveri to srediti, ali trenutno je malo iritantno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Premium
|
pozdrav dali koristiti sa gtx460, HDMI mini to HDMI normal adapter ili DVI - HDMI adapter (do sada sam ovako na 260) za slati na LCD TV ili je sasvim ista stvar. HDMI audio me ne interesira i iskljucio sam ga jer saljem preko optike na reciever. hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 | |
Mucki provokator
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#556 |
Premium
|
zvuk saljem u Yamaha reciever, a ne u LCD TV. zvuk iz kompa saljem analogno (za igre) + optiku za DD i DTS (kod filmova). nisam niti siguran dali preko HDMI mogu slati "obicne" formate audio-a odnosno neke osim onih HD, ŽNJ, FLJ i sta ja znam audio-a. adapter DVI to HDMI ionako vec imam uboden u komp pa mi svejedno, zato sam htio potvrdit da je sve isto da to i ostavim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Why so serious
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#562 | |
Magnum P.I.
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
danas dobivam 2dvije grafičke gainwardovu i point of wiev 768mb, verzija--nebum ih imal vremena testirati jer jedna odma ide u druge ruke-a jednu si ostavljam--po vašem iskustvu ak ga imate koju bi ostavili??obje su stare par dana!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Magnum P.I.
|
Imam POV, vrlo tiha i vrlo hladna (ako senzor ne laže) ostavi si POV. Kolko ti toga već imaš čovječe? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Premium
|
jednu gainwardicu prodal-pred par dana..jbga lik ima na lageru još te dvije pa cu uzet obje,a jedna opet ide legi odma... zato i pitam koju da ostavim....uzeo od njega i vtx 5850 ta mi u drugom kompu-nju nemislim prodavati....jbga imal je nenadani smrtni slučaj pa mu je lova hitno trebala nažalost!!!!!pa uz pov se mislim dobije i jedna igrica-bar tak piše po cjenicima ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Premium
|
pozdrav svima. evo stavio novu grafu Gig 460 1gb + seasonic 620W. radi sve iz prve, bez greske ![]() imam par pitanja/obzervacija: PSU ima samo 2 linije molex (3 konektora na svakoj liniji). e sad meni je jedna linija vec zauzeta. sta ako stavim jos jednu grafu i potrebna su mi 2 x 6pin 12V linije? ne kuzim kako su stavili cjelu hrpu SATA napajanja, a ovo ovako malo. isto tako stavili su 1x8pin 12V i 2x4 pin 12V. koliko sam skuzio ova dva su ista samo je jedan splitan. ovaj puni sam uboo u maticnu, a splitani je spare. srecom, koliko sam vidio po specsima sve GT240, GTS250 i 9800GT traze samo po jedan 6pin 12V pa mozda tu nece bit problema. Everest (5.30.1900) mi ne vidi ni brzinu fan-a, ni temp, ni voltazu. pokazuje samo GPU temp i to je to. jel to zbog stare verzije ili treba negdje nesto resetirat? odoh promjenit "moj komp" i u krpe ![]() update1: mini HDMU to HDMI adapter ne stane isto kao kod vecine ljudi. izrezbario sam ga. morao sam probati jer izgleda da nesto nije u redu sa signalom. ako pomicem lagano HDMI konektor od kabela, slika mi ponekad nestane i ne uspijevam skuzit dali je kabel u banani (moja pretpostavka) ili nesto drugo. nemam na cemu drugome isprobat kabel pa sam na cudu. gdje u RI copit povoljni,kvalitetni HDMI do 1m? edit2: stavio sam zadnju verziju everest-a i dalje vidim od graficke samo GPU temp, onih drugih nema, ali koliko vidim u GPU-Z isto ima samo GPU temp. sta ostali ne postoje na GTX 460? posebno sam uvjek pazio na VRM koji mi je znao biti prilicno visok. Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 04.09.2010. u 12:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#569 | |
Magnum P.I.
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
pitanje za vlasnike gig 460gtx 1gb - koliko je glasna u idle-u? da li se cuju njeni ventovi kroz kejs (moju 275gtx u idle-u cujem, doduse imam papir na kucistu ![]() evo bio bi zahvalan ako neko moze ugasiti sve ventove i probati da li se cuje gigabytica slozio bi si sto tisu konfu zato i pitam |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|