|
![]() |
#571 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Moje isprike decki, nije mi bilo u namjerni nego sam samo pisao ne obazirujuci se na sto sam pisao, editirao sam post, ma da vam nisam bas mogao ukazati sta ce se desiti sa dvije rijeci. Ali isprika. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#572 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
instalirao igru, pokrenuo i dobio poruku da mi nedostaje :binkw32.dll , skinuo ga stavio u folder gdje je igra,system 32 i system , pokrenuo opet javlja neki problem...googlao, nasao savijet da kopiram sve fileove iz pc foldera u root folder igre, napravio i to, sada kad pokrenem igru pokrene mi se loader od mafie II zacrni ekran i kao da ce ući u igru ali sve sto se dogodi je ekran koji se zatamni i tako ostane na desktopu. reinstalirao direct x,nista...jel imao tko slican problem da je uspjesno riješio ? probao sam sa prijedlozima koji su već izneseni u ovom threadu no bezuspjesno |
![]() |
![]() |
![]() |
#575 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Da ti sad ne izmisljam, bilo je o tome rijeci na Bug online forum/pc igre/mafia 2. Malo potrazi od 100.str nadalje.. Pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Bi, bilo bi igrivo na medium.
![]() |
#580 |
√uメ丂
Datum registracije: Dec 2008
|
ah..lose lose..evo jedinicu opet instalirao.. u dvojci jedino valjaju oni skokovi preko stepenica ![]() dobro su krenuli s pricom..ali.... brzo ce se zaboraviti ovaj nastavak.. let it snow..let it snow.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Imam problem, došao sam do chaptera u kojem nema više snijega i sad me izbaci iz igre svaki put kad hoću ući u auto. do tada radi savršeno. Jel zna netko u čemu je problem? Imam najnovije drivere, a directx i physx sam instalirao sa igrom.(physx imam ugašen u igri) Hvala EDIT: riješio ![]() Zadnje izmijenjeno od: Speedbreaker. 03.09.2010. u 22:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Ima vec http://mafia-empire.com/forum/index....15ae&board=5.0 Skini Costa freeroam mode i Free ride update #1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Nisam dugo neku igru igrao ali Mafia je u dobrom sjećanju. Kada sam vidio da ne mogu mijenjat sam brzine bio sam razočaran, znao sam i da će vožnja bit mlaka.Stavio odmah na simulation i ne kužim šta je tu simulacija?Ono twitchy ponašanje?Jadno, mogao bih još pisat šta ne valja u vožnji ali će dugo trajat. Priča ide, puca se i vau sve se sjaji... Šta je bilo teško napravit vožnju kao u M1, stavit opciju za man ili auto? Izgleda da su sve ove godine samo polirali izgled. |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Bazinga
|
Danas i ja završio sa "karijerom". Igra mi je sasvim OK, i nemam previše zamjerki. Da je bilo više pucnjave, a malo manje vožnje po gradu bilo bi još bolje. Ali kaj je tu je, za razliku od ostalih proizvoda što izlaze u zadnjih nekoliko mjeseci, ovo je remek-djelo. Nadam se još boljem nastavku.
![]() |
#586 |
Premium
|
Odigro sam obadvije igre, i super su mi. Neznam zašto pljuju toliko po ovoj drugoj, jel je i prva bila totalno linearna, super priča bez stvari sa strane za obavljat, tako da dvojka samo sljedi isto. Tako da sam dobio igru kakvu sam i očekivo, super priča, misije, relativno kratko, al definitivno ne prekratko, čekam DLC za još malo igranja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
2K Games sa svim tim stvarima radi samo debile od ljudi koju su kupili igru. Loša poslovna strategija pa i ne čudi dal će uopće pokriti troškove same izrade igre. Da su bili imalo pametni sa produljenjem kampanje i više sadržaja te kasnijem dodavanjem DLC-a koji bi sadržavao samo oblekicu i takve forice imali bi danas apsolutni hit, a i dlc-ovi bi im donijeli koji profit. Al prodat igru koja traje tako kratko i još nema otključan free ride je totalna debilnost i neprimjerena glad za lovom koja može, a i hoće loše završiti. Barem sa ekonomske strane i sa strane kupaca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Odnosno, trebalo bi biti u DLCovima. Daleko od toga da igra nije dobra, ali te sitnice zaista puno fale.
![]() |
#595 |
Bazinga
|
Da fakat, i na kraju će ispast da igra sa DLC-ovima ispada ko još jedan primjerak igre bez DLC-a. Ko da su igru napravili u dva djela i svaki se zasebno prodaje. Strašno. ![]()
![]() |
#596 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Guest
|
ma još kužim DLC sa dodatnim misijama, ali 10 tak dolara/funti za "melee weapon pack" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#598 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ali za dva dana nam izlazi pravi DLC, sa dodatnim misijama, a pojedinci poput mene, koji jos nisu poceli igrat, imat će posve novu igru kad počnu, bit će bogatija misijama, dužinom trajanja.. bla bla bla ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#599 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Priča je savršena.Svatko tko je igrao i prešao jedinicu će se složiti.Kako sam se naježio na scenu sa Henry-em, ajme! ![]() Kratka je igrica, da - 15 chaptera, ali ono, meni je odlična i igram je ponovno. Odlično je optimizirana igra.
![]() |
![]() |
|
|