|
![]() |
#1 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
altec lansing vs3151r ili logitech Z-640?
jel itko od bagre na forumu imao prilike čuti obadva pa da mi malo prokomentira? Ako ne, zanima me mišljenje o Z-640 jer iscrpni opis alteca je napisan na linksovom forumu. Primam i komentare o logitech X-530. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo ja imam Logitech z-640. Pa ono... imaju jak bas..jako jak bas...dobre visoke tonove.. i osrednje srednje tonove(nekad ko da su malo slabo naglaseni kod slusanja mjuze). Uglavnom - za igre i DVD-ove su mi fenomenalni, za mjuzu zadovoljavajuci, a ponekad skoro pafenomenalni(npr. za neku elektronsku mjuzu tipa house, techno i to). Uzeo sam ih pred par mjeseci, dvoumio sam se izmejdu njih i bas tog Alteca..ali lakse ih je ona bilo nabavit, i imaju duze zice od straznjih satelita(oko 4,5m) pa sam ih zato i uzeo. NIsam pozalio...meni je zvuk na njima vise nego zadovoljavajuci. E da..sve ti ovisi i u kolikoj ce sobi bit ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2003
|
Re: altec lansing vs3151r ili logitech Z-640?
Citiraj:
I mene zanimaju dojmovi iz prve ruke o X-530 (najvjerojatnije u pon. idem po njih) ... Pronašao sam 2 dobra review-a : http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rid=82027 http://www.cooltechzone.com/index.ph...1&limitstart=3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
frend je kupio te x-530. Nazalost nisam imao priliku cuti nijedne druge zvucnike iz te cjenovne kategorije, al mozda je ipak bolje da se drzis "provjerene" kvalitete (640). Ovi x-530 su KOMA u usporedbi sa mojima, nije da sad svaki cigo svog konja hvali, al kolko para, tolko i muzike...
![]() |
#6 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
![]() Šta ja znam , za moje potrebe su sasvim dosta . Bas je dosta jak. Preporučio bih ti da zamoliš u dućanu da ti puste nešt na njima pa da sam prosudiš ... Sve u svemu ja sam zadovoljan , a sad koliko si ti zahtjevan ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
NITKOV
|
ma žena i djete me protjeruju iz dnevne s kompom pa bum si na tavanu uredil sobu cca 20 kvadrata (čekić, bušilica i knauf pa udri). zvučnici mi služe prvenstveno za gejmanje. filmove gledam na kućnom kinu. i ja sam pročito par reviewa i ocjene su ok. znam da ih je miato popljuvo ali x530 definitivno izgledaju bolje. znam da izgled nije relevantan al jebiga. da hoću jeben zvuk, istovario bi hrpicu za z680. a izgleda da ovih alteca više nema nigdje ( u linksu su rekli da je artikl u dolasku al odjednom nema ih više pasmater) tak da ću najvjerojatnije ubost x530. za C&C:ZH bi mi bilo dosta i 2.1 al za CoD mi definitivno treba surround. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
NITKOV
|
HA! našo altec u đej pi ateljeu! |
![]() |
![]() |
|
|