|
![]() |
#4021 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo jedno pitanje za sve imaoce Panasonic plazme p42x20 ili p42c2e: Imam "slučaj" da mi je slika s internog DVB-T-a puno lošija od slike s vanjskog DVB-T-a prištekanog prek HDMI kabla. Postavke i program kojeg gledam isti su. Na internom DVB-T-u prek svih programa ko da je neka siva mrena prevučena i puno je mutnije. Da li još netko ima takav slučaj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4022 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
U prilici sam dosta povoljno dobiti tv od lg-a 32le5300 i 32le5500 pa me zanima jel se isplati dati 600 kn više za 32le5500 Primarna mi je kvaliteta samog prikaza a posebno crne boje što znam da je boljka svakog lcd-a, a manje bitno net, usb i ostale pikanterije. 32le5300 je vjerojatno obični edge led e sad nisam siguran jel 32le5500 ima implementiran local dimming? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4023 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo male demonstracije onoga o čemu pričam: Na prvoj slici je slika s RTL hrvatska... Lijeva strana: DVB-T ugrađen u TV Desna strana: vanjski DVB-T (vivax 410) priključen prek HDMI ![]() Na drugoj slici je HRT logo... Gore: DVB-T ugrađen u TV Dolje: vanjski DVB-T (vivax 410) priključen prek HDMI ![]() Slikano je s iste udaljenosti uz iste postavke TV-a (razrada panela), isti aspect "Just" i iste postavke fotića. Razlika je još puno uočljivija u živo nego na fotkama. Dakle ugrađeni tuner je evidentno mutniji i sivlji što me navodi na zaključak da je loše riješen "put" od tunera do dekodera. Stvar se vjerojatno nalazi na istoj štampanoj pločici koja je šlampavo napravljena... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4024 |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4025 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4026 |
Game, PC ,motobikes, bike
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4027 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
I trpio 2 daljinska upravljača? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4028 |
Premium
|
Kada spustim externog vivaxa na 576i slika je identična sa oba tunera (vanjskog i unutarnjeg). Očito je neš drugo u pitanju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4029 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Izbor velicine ekrana prema daljina gledanja
Bok svima, citao sam malo po forumu ali nisam naisao na konkretno objasnjenje.. Kako izabrati velicinu ekrana??? Plazmu koju bi kupio gledala bi se sa udaljenosti od nekih 2,5-3 metara Hvala unaprijed
![]() |
#4030 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
|
Već sam ovdje stavio sa HD televizije udaljenosti iz kojih se gledaju televizori i koje su veličine, ali sad neznam di je to više jer se već puno puta reklo. Po meni najbolje bi bilo 37" (94 cm) sa tvoje udaljenosti. A što se tiče plazma, one se većinom rade od 42". Sad neznam do koliko novaca misliš ić i dal misliš uzet stariji model ili noviji od ove godine...Moja preporuka ako oćeš "taman" televizor onda uzmi 37", a ako oćeš malo veći (opet moja preporuka jer imam 42" i gledam sa 3-4 m i nije mi dosta, mogao bi čak i 50" stat lijepo ![]()
![]() |
#4031 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Susjed , ja juče kupio 37 i gledam sa oko 2,5 m ,meni taman a i tebi bi bilo al ak je 3 m ni 42 ti nebi bilo loše |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4032 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4033 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Ovako, treba mi TV (LCD po mogucnosti) koji bi koristil ko TV i ujedno bi ga koristil i kao ekran za svoj laptop, da na njemu gledam filmove. Imam lenovo r60 i sad me zanima kakav mi TV preporucate (neki manji, ne prevelik) i kakav mi kabel treba za to? Unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4035 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Pozdrav dečkovi. Ja bih vas zamolio da mi preporučite neki lcd tv za dnevni boravak. Veličina bar 40'', oko 6000kn.. Danke.)) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4037 | |
Premium
|
Citiraj:
dosta sam citao po forumima i s obzirom da ne mislim igrati konzolu na TV-u mislim da bi mi bolje odgovarala plazma i to Panasonic TX-P42S20E . Imas kakvu zamjerku ili bolju preporuku??? Hvala unaprijed
![]() |
![]() |
#4038 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4039 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Koja je najbolja preporuka LCD televizora do 3000 kuna Hd ready? ima dosta modela pa ne znam za sto se odluciti ,a volio bi da ima USB ulaz. prelazim sa obicnog tv-a na LCD, novcane mogucnosti su mi do 3000 kuna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4042 |
Premium
|
Ima i D320 USB s kojim čita sve živo no "problem" je što je zaključan i služi samo kao servisni usb dok ga ne otključaš. Imaš o otključavanju dosta toga na netu a i prelistaj ovdje par stranica nazad, mislim da ima par kolega koji su to uspješno izveli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4044 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4046 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
ako ovaj philips ima nešto da valja... to je upravo ravnomjerna osvjetljenost ekrana.... zato ne govori napamet.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4047 |
FORD Fix Or Repair Daily
|
Otključavanje LG LCD TV-a
Kupio sam LG 32LD320 sa softwarem v03.64.00, znači kao jedan od novijih. U HAMI ima daljinski univerzalni (model 12047) za 79kn s kojim se bez ikakvog problema u 1 min BEZ MJENJANJA FIRMWAREA otključa USB, mp3, jpeg, mpeg4, h264 i ostale điđe. Ušteka se u USB slot szick, hard, mob i sve radi ko beba, isprobao 5-6 najčeščih fajlova. Postupak je isti za sve nove LG telke i jako brz i bez straha za TV. Na univerzalcu se postavi kod 0119 (LG), onda se stisne SHIFT pa -/--, to aktivira Pin chek na TVu, onda se original daljinskim ukuca pin (0000) i na meniju se odabere TOOL OPTION3 gdje se ukljuce postavke za Jpeg, mop3 i Divix. Čas posla ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4050 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|