|
![]() |
#2492 | |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
zanimljivo da se ne uspijevas spojiti na net, nije neka mudrost. kreiras konekciju na svom kompu, odaberes tip enkripcije, upises user i pass, i spojen si ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2493 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2494 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
ma sigurno ostaje, niti jedan provider nemoze samo tako dizat brzine, to sve treba odobriti HAKOM a HAKOM je to vjerovatno zamislio da prvo manji provideri povecaju brzine pa tek par mjeseci poslije t-com kako bi manji mogli biti konkurentni, tako je bilo kod i prijasnjih povecanja ...
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2495 | |
upgrading...
|
Citiraj:
- t-com i dalje razvlaci optiku i spaja korisnike, bez obzira sto se oko toga digla cijela hajka i bez obzira na to da bi HAKOM to nekako morao rijesiti. jer t-com naravno nece razvuci optiku korisnicima koji nisu njihovi, a opet ako mu se to zabrani onda nema ulaganja opcenito u infrastrukturu, i opet nije dobro - takodjer, nitko ne smije uvesti VDSL protokol dok ga t-com ne ponudi, bez obzira sto svi operatori imaju mogucnost to napraviti, po zakonu ne smiju. i onda se covjek pita ima li ista sto je ucio na faksu veze sa stvarnoscu... all in all HAKOM je najcesce apsolutno beskoristan :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2496 | ||
Chipokemon
|
Citiraj:
ako i spaja i dalje su na adsl2 modulaciji kako to mislis da t-com nece razvuci optiku korisnicima koji nisu njihovi ???? pa oni razvlace optiku do zgrade ili FTTC, a sada u skoro svakoj zgradi imaju nekog koji je kod nekog drugog providera Citiraj:
koliko znam jedino b.net moze za sada ponuditi vdsl dok ostali provideri ovise o t-comu, a oni nemaju kaj nuditi vdsl dok ne pokriju vecinu zagreba IMHO
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2497 | ||
upgrading...
|
Citiraj:
Citiraj:
uostalom, ako bnet ima tu mogucnost, zasto to oni ne ponude i budu bolji od konkurencije? zato sto operator sa znacajnijom trzisnom snagom ocito ima povlastice u zakonu. naravno, pretrazivao sam zakone da bih pronasao citat koji potkrepljuje moju tvrdnju, ali do sada ga nisam nasao. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2498 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2499 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2500 | |
Chipokemon
|
Citiraj:
![]() ostali provideri sigurno nemaju para za to .... pazi sada ovo, cak na amisovoj stranici ![]() uglavnom, procitaj cijeli clanak, nije los http://www.amis.hr/amis_u_medijima/18022010.pdf sto se tice opreme u centrali, vjerojatno ce za vdsl trebati mijenjati dslamove, ali to ionako radi tvoj operater, u nasem slucaju amis zasto bnet ne nudi vdsl, nemam pojma mozda nevidi razlog za to ili im nedaju kako nebi preoteli korisnike ostalim manjim providerima ili t-comu, iako cisto sumnjam u ovo zadnje posto t-com i dalje drzi preko 75% prikljucaka/korisnika i da padnu na 50% i dalje bi mlatili velike pare posto ruralna podrucja niti jedan ostali provider nije pokrio
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2501 | |
Chipokemon
|
Citiraj:
![]() ![]() IMHO izgleda da su ovi skuzili (mislim na hakom i drzavu) da su teze ujebali s prodajom ht-a i da ako se nesto ubrzo ne pokrene informatizacija hrvatskog drustva ce i dalje biti na razini neke zemlje iz sredisnje afrike ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2502 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
1 Mbps ostaje 1, nema promjena 4 -> 8 za 168 kn 6 i 8 -> 16 za 262 kn (niče se skuplji paket) 24 Mbps ostaje 400kn inače u pripremi je neki novi zakon vezan za telekomunikacijsku infrastrukturu, navodno bi svi operatori trebali svima ustupati svoju inftrastrukturu, naravno uz naplatu. To bi trebalo biti rješeno do nove godine pa se možda napokon omogući spajanje korisnika na T-Comovu optiku, ali kod nekog od alternativnih operatora. Živi bili pa vidjeli... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2503 | ||
upgrading...
|
Citiraj:
Procitao sam taj clanak i nekoliko slicnih kod je ta rasprava bila aktualna, neovisno o tome imam informacije da tcom i dalje razvlaci optiku i spaja svoje korisnike (vise od toga ne znam), takodjer mi je receno da je zakonski odredjeno da tcom mora prvi ponuditi vdsl, pa ce to tek smjeti alternativni operatori. dslamove ne treba mijenjati za vdsl, sto se amisa tice. jedino sto bi trebalo za ponuditi vdsl su novi routeri, kao sto sam vec i prije rekao. Citiraj:
![]() vidis, za taj zakon jos nisam cuo, zanimljivo... EDIT: da ne spominjem da slovenci imaju brzine 60Mbit/s down, 25Mbit/s up, jos ranije od 2007. u ponudi za privatne korisnike (izvor en.wiki, VDSL2) Zadnje izmijenjeno od: marauder16. 22.08.2010. u 10:25. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2506 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
promo razdoblje
Amisovci, jesu kome povecali - poduplali brzine kako su obecali u promo razdoblju koje ce trajati do nove godine, povecanje je trebalo biti obavljeno do kraja ovog mjeseca (danas je 26.08.). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2508 |
Savršen sam
Datum registracije: Apr 2010
|
http://amis.hr/obavjest.php Ovu "stranicu" updejtaju svakih par dana. Iz priloženog se vidi da se povećanja protežu i u 9. mjesec. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2509 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2510 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
dizanje brzina bi trebalo biti do 31.08., malo se strpite i dići će brzine svim korisnicima. u najgorem scenariju će dizanje brzina kasniti, ali nema ni tu previše prostora za žaliti se jer je besplatno, ali bilo bi lijepo da bude što prije... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2512 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
jesu i vama promijenili ime wierless mreze pri promjeni firmwarea |
![]() |
![]() |
![]() |