|
![]() |
#511 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja sam zato uzeo najtežu razinu pa da malo dulje igram. Sad sam na nekih 50% (12. poglavlje). Nadam se da se mogu duplerice skupit u free roam modu.
![]() |
#512 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Mislim da nećeš moć duplerice skupit jer se pozicija nemože snimit, ispravi me ako griješim.. Radije pricekaj official dlc za free roam ili neki bolji mod.. pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
presao danas igru na nekih 70%...... blago sam razocaran... najveci minusi su kaj nema pucanja iz auta i kaj je igra dosta kratka, tj ja sam presao sve u 8:46h sa time da masa vremena ode samo na voznju i to mi je islo jako na zivce kaj su slozili da svaki put ides sa jednog kraja grada na drugi kraj... mafia 1 mi je ostavila puno bolji dojam, bila mi je kompletnija igra.... gta4 mi je i dalje daleko najbolja igra tog tipa, puno vise slobode i mogucnosti.... sve u svemu mafia 2 je imala zbiljam golemi potencijal, steta sto nije iskoristeno do kraja |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 | |||
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Evo ja sam na 30/50 ![]() Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() Sad kad prelazim ponovo preskacuci filmove, izgleda jos i krace ![]() Potpis...
![]() |
![]() |
#517 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Upravo sam počeo igrat. Čini mi se dobra, samo šta mi negdje šteka, a i nemogu sve imat na max. Mislim mogu, ali nije to to. ![]() ![]() EDIT: E da, kad izađem iz igre taman (kao da nema dovoljno osvjetljenja) mi je ekran u svemu što radim, a kad opet uđem je dobro u igri. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: DiRT. 29.08.2010. u 22:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
evo jos par stvari kaj dosta iritiraju: toliko najavljivana muzika je zbiljam ok, ali opet nakon par chaptera sve se pocne ponavljati tako da sam cesto gasio radio u autu.... trebali su puno vise poraditi na tome pogotovo sto se pol igre bazira na voznji u autu.. opet paralela sa gta di ima puno vise stanica i ima i super muzike ali i super emisija za poslusati.. onda to kaj murjaka suvozaca kaj puca po tebi ne ubijes makar se zaletis u njega (tj u auto bocno) sa 100+ na sat..... samo jednom sam ga tak ubio i to sam isao pun gas sa kamionom i zaletio se frontalno u njih... najzabavnije mi je uzet onaj blindirani kamion za prijevoz novca, murju na 4 zvjezdice i naganjat se.... nis ti nemogu |
![]() |
![]() |
![]() |
#519 | |
Premuim
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#520 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Vjerojatno je zato tak malen postotak jer imam svega 3 duplerice i drugo ništa nije skupljeno. @ DiRT Kod mene radi ovo što je Campeonato stavio. Isto sam imao taj problem Citiraj:
Vjerojatno je zato tak malen postotak jer imam svega 3 duplerice i drugo ništa nije skupljeno. @ DiRT Kod mene radi ovo što je Campeonato stavio. Isto sam imao taj problem
![]() |
![]() |
#524 |
Guest
|
hvala i meni desktop vise nije siv! ![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#528 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
tako je, ovi šta imaju uključenu fiziku nisu mjerilo performansa u ovoj igri fizika mora bit off, osim ak si entuzijast pa ti je bitno kak se kaput vijori bez obzira na FPS, ili imaš 2x4xx SLI
![]() |
#531 |
Guest
|
a blesavog kraja , ja se nadam DLC u sa "razriješnjem" situacije , toliko je toga ostalo nedorečeno... Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 30.08.2010. u 14:05. Razlog: .. |
![]() |
![]() |
#534 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
kao i ostali,tako i ja,puno više sam očekivao od igre,početak je bio fantastičan,bar meni,ona priča,pa snijeg,grafika,ona pjesma let it snow,baš onak predobar ugođaj,al onda sve nešt više manje monotono,vozikanje,ovo ono,nije to to,nema one neke slobode kao u gta iv, mislim da gta niko nikad neće skinit s trona,mafia je razočarala,prekratka je i nedorečena,i prvi dio je bolji i zanimljiviji u svakom slučaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Guest
|
jel se nekome ponekad čini da igra GEARS OF WAR ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Premuim
|
Evo da se javim da sam skupio svih 50 playboya ![]() Evo za mene je ova igrica gotova ![]() Mozda jednog dana zaigram mafiu 1 kak treba, pa da vidim sto je tu vama u ovoj igri toliko losije od prvog dijela...
![]() |
#539 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Meni se osim onog buga s opadanjem health događa još jedan problem, naime, tijekom pucanja iz nekog oružja, isto mi nestane iz ruku... Izvučem oružje,opalim par metaka i opet nestane i tak stalno...huh..??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|