Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.08.2010., 01:11   #451
trancer
Premium
Moj komp

trancer's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Dali su riješili onaj bug na ATi karticama da se pri izlasku iz igre zatamni ekran kao što je bilo u demo verziji?
trancer je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2010., 01:22   #452
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Nisu to rijesili.

' alt='' border=0>
Vejita je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2010., 01:39   #453
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
nisu riješili to ali možeš sa ctrl+alt+delete riješiti sam to,tako ja radim barem svaki put nakon izlaska iz igre...
nego šta reći jednostavno uživam u igri,upravo prešao šesti chapter,predobar chapter,neću spoilati da ne upropastim igru onima koji nisu došli do toga još...već se dugo nisam ovako uživio u neku igru
slavonac90 je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2010., 13:31   #454
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor imaticx Pregled postova
Trebaju se ovi iz Rockstara malo ugledati na tvorce Mafie. Optimiziranost i detalji iz Mafie + GTA prica, ispala bi predobra igra
Da zbilja!?
Kako onda tumacis cinjenicu da se npr. GTA IV (sve low) vrti normalno na mojoj konfi, a demo Mafie 2 (isto sve low) se vuce/trza ko krepana lisica "sprzena" s LR 22 mm.? Da nisu mozda ceski cudotvorci optimizirali Mafiu 2 cca100-200% u odnosu na demo?! Evo FYI GTA IV je na listi The way its mean to be gayed (pa dobro pusi "neVidi-je" a ne "srATI-ce"). Dakle da rezimiram ko mi je kriv sta Mafia 2 nije u ovom nVidijnom programu pa da je mogu normalno igrat, odnosno tebi sta GTA IV ocito bas i ne lezi starijim ATI-jevkama (uz pretpostavku da si je zaigra na toj 2600XT a ne novijoj/jacoj). Optimizacija i nase oronule graficke ne idu u isti post kuzis. Vi ostali s novijim hardverom uzivajte (do moje iduce place kad zamjenim grafu - vjerojatno s ATI HD4XXX serijom), tad se vracam natrag s postovima/spamarom u vezi Mafije 2.
BTW nije flejm

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2010., 14:51   #455
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
Nešto nije u redu. Ovo je prva igra koja je ozbiljno uspuhala moju grafu iako klizi.
(Sve do daske od normalnih detalja, apex obavezno off jer mi ubije volju za igranjem koliko performanse padnu. Možda maknem cloth ko na demo verziji ali mi se neda uopće)

Uglavnom gledam ja odjednom grafa na 98 stupnjeva !!!!!!!!!?
U drugim igrama nikad nije došla do tih temperatura iako nisam puno ni gledao.
Moro sam stavit brzinu vrtnje na 50% samo da je smirim.

Igra mi je sjela ono pravo. Odličan posao svaka čast. Ima mi ugođaj filma a ne
igre. Jedino me brine zašto mi je ovako grafu uznemirila. Istina clockana je
ali nedavno ispuhana i očišćena od prašine.
Michel je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2010., 15:38   #456
knez|boy
Premium
Moj komp

knez|boy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Michel Pregled postova
Ovo je prva igra koja je ozbiljno uspuhala moju grafu iako klizi.
(Sve do daske od normalnih detalja, apex obavezno off jer mi ubije volju za igranjem koliko performanse padnu. Možda maknem cloth ko na demo verziji ali mi se neda uopće)
Mogu ti rec da je i kod mene tak bilo i da mi se je jednom slika jednostavno zamrznula zbog temperature i moro sam komp restartat
knez|boy je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2010., 15:48   #457
RaWeN
Premium

RaWeN's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
I meni se također smrzla par puta, ali sam vratio clockove na stock i od onda nikad problema.
Temperatura grafe kroz cijelu igru 60 stupnjeva.
RaWeN je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2010., 16:04   #458
DJ Distinctive
Feelin Distinctive Shit

DJ Distinctive's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
malo da ja kažem svoje dojmove
nisam igrao puno, nekih 2 sata sveukupno, i nije ispunila očekivanja, bar ne moja, jer sam računao da će bit bolja od gta 4, a nije, i nekak mi je prvi dio bolje lego nego ovaj, da ima dobrih fora - ima, al nemože se mjerit sa gta, bar ne po nekim detaljima i mogućnostima, koji se ne čine da su tolko bitni, ali ipak nedostaju. svaka im čast na optimizaciji, što je je, stvarno je dobro optimizirana, dok mi je gta na sve low šteko, ova na medium leti. da ću ju preć - oću, al nije mi ni približno gušt kao kod gta.
Staro 26.08.2010., 16:34   #459
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Citiraj:
Autor trancer Pregled postova
Dali su riješili onaj bug na ATi karticama da se pri izlasku iz igre zatamni ekran kao što je bilo u demo verziji?
Na shortcut ili direktno na mafia2.exe pod properties na Compatibility stavi kvacicu na Disable desktop composition i pri izlasku iz igre ekran se nece zatamniti.
Staro 26.08.2010., 16:46   #460
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Citiraj:
Autor DJ Distinctive Pregled postova
malo da ja kažem svoje dojmove
nisam igrao puno, nekih 2 sata sveukupno, i nije ispunila očekivanja, bar ne moja, jer sam računao da će bit bolja od gta 4, a nije, i nekak mi je prvi dio bolje lego nego ovaj, da ima dobrih fora - ima, al nemože se mjerit sa gta, bar ne po nekim detaljima i mogućnostima, koji se ne čine da su tolko bitni, ali ipak nedostaju. svaka im čast na optimizaciji, što je je, stvarno je dobro optimizirana, dok mi je gta na sve low šteko, ova na medium leti. da ću ju preć - oću, al nije mi ni približno gušt kao kod gta.
mafia i gta nisu uopće igre koje se mogu uspoređivati,mafia je sasvim drugačije osmišljena od gta,mafia je rađena u filmskoj atmosferi,orijentirana posebno na priču zato i je linearnija od gta,dok je u gta veća sloboda kretanja u prvom planu i otvoreni svijet...uglavnom obje igre su odlične ali ih se nikako ne može staviti u isti koš i uspoređivati.

uglavnom ja sam zadovoljan igrom,ima sitnih detalja koji me malo malo razvesele,kao npr. kad se zabijem u tuđi auto pred murijom i lik me izbaci iz auta da me oće mlatit i onda na kraju on najebe od strane murije
misije su predobro napravljene,baš se lagano uživiti u igru i u priču,atmosfera predobra itd.,uglavnom ovo što sam za sada vidio mi se sviđa,trenutno sam na chapteru 8,predobra fora s prodajom cigara
Staro 26.08.2010., 17:03   #461
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Očekivao sam puno više od igre.
Zasad ništa posebno.

Glavni lik je ogavan, priča točno onakva kakvu svaki film prenesen u to vrijeme ispričava.
Vožnja je horor, a nije ni predobro optimizirana.
1920x1080 i sve na high te Physx na medium i dvije GTX275 ne mogu zakucati 60 FPS-a
50 je prosjek.

Odigrat ću ju jer sam Mafiu 1 obožavao.
Staro 26.08.2010., 17:06   #462
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Meni je vožnja lagana skroz otkako sam skužio da se mogu zaletiti k'o manijak i čim vidim murju, ili oštri zavoj, stisnem L i brzina se ograniči na 40, samo lagano skreneš/zaobiđeš, što već.
lololololol.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2010., 17:22   #463
DJ Distinctive
Feelin Distinctive Shit

DJ Distinctive's Avatar

Citiraj:
Autor slavonac90 Pregled postova
mafia i gta nisu uopće igre koje se mogu uspoređivati,mafia je sasvim drugačije osmišljena od gta,mafia je rađena u filmskoj atmosferi,orijentirana posebno na priču zato i je linearnija od gta,dok je u gta veća sloboda kretanja u prvom planu i otvoreni svijet...uglavnom obje igre su odlične ali ih se nikako ne može staviti u isti koš i uspoređivati.

uglavnom ja sam zadovoljan igrom,ima sitnih detalja koji me malo malo razvesele,kao npr. kad se zabijem u tuđi auto pred murijom i lik me izbaci iz auta da me oće mlatit i onda na kraju on najebe od strane murije
misije su predobro napravljene,baš se lagano uživiti u igru i u priču,atmosfera predobra itd.,uglavnom ovo što sam za sada vidio mi se sviđa,trenutno sam na chapteru 8,predobra fora s prodajom cigara
tu si u pravu, al pošto svi uspoređuju pa onda i ja, kud svi tam i mali mujo, recimo to što kažeš kad se u nekog zabiješ, oštećenje auta su loše napravili, moglo je puno puno bolje!
Staro 26.08.2010., 17:35   #464
Exe
Premium
Moj komp

Exe's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Odigrao 7 Chaptera, meni je to dosadno nema oupče akcije samo gledam one cut scene non stop. Mafia 1 prema ovome nebo i zemlja, nije ni čudo da je u nekim review-ima dobila slabu ocjenu.
Exe je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2010., 17:55   #465
Flikoman
Guest
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Mogli su to i bolje odraditi ... Nisam previše impresioniran.
Flikoman je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2010., 17:58   #466
Klokan
Premium
Moj komp

Klokan's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
jel se može staviti dva profila za mene i buraza ,da svako svoje save-a?
Staro 26.08.2010., 18:02   #467
fran123456
Premija

fran123456's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor Klokan Pregled postova
jel se može staviti dva profila za mene i buraza ,da svako svoje save-a?
To sam i ja htio, no nije moguće. Eventualno bi se moglo preko Steama možda ako imaš original, pa svako sa svojim profilom na Steamu igra.
Staro 26.08.2010., 18:25   #468
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Citiraj:
Autor Exe Pregled postova
Odigrao 7 Chaptera, meni je to dosadno nema oupče akcije samo gledam one cut scene non stop. Mafia 1 prema ovome nebo i zemlja, nije ni čudo da je u nekim review-ima dobila slabu ocjenu.
Baš sam i ja došel do čapter 7, i da točno, do sad malo akcije no veli mi frend da tek sad počinje....
Citiraj:
Autor Flikoman Pregled postova
Mogli su to i bolje odraditi ... Nisam previše impresioniran.
Uvjek može bolje, ali da nisi impresioniran to lažeš

Kad pogledaš ostale gluposti koje su izalzile proteklih godina ovo je ONO PRAVO.

NIsam očekival savršenstvo i odigranim sam čisto zadovoljan, sve je na svojem mjestu, nema bugova, rušenja, nestajanja tekstura....a ostalo je odlično.

Eto jedina manica je kaj do čaptera 7 nema baš previše akcije, više upoznavanje i vozikanje te četanje s drugim ološima.
danc00 je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2010., 18:38   #469
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ocekivao sam puno puno vise jer je previse kratka (malo deblje od 8h), nema slobodnje vožnje ,extreme vožnje ,pucanja dok vozis i najdraza stvar u slobodnoj voznji a to je vožnja izvan grada. Mogli su unaprijediti igricu a oni unazadili i maknuli najbolje stvari iz igrice. Za one koji su presli igricu dali ste primjetili da ima jedna misija koja ima veze s jedinicom.

' alt='' border=0>
Vejita je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2010., 19:10   #470
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Citiraj:
Autor DJ Distinctive Pregled postova
tu si u pravu, al pošto svi uspoređuju pa onda i ja, kud svi tam i mali mujo, recimo to što kažeš kad se u nekog zabiješ, oštećenje auta su loše napravili, moglo je puno puno bolje!
a uspoređuju svašta ali nije uopće za uspoređivati,jer koliko god slične igre bile jako se razlikuju,a što se tiče oštećenja i ukupno fizike kretanja vozila rekao sam još kad sam demo vidio da je gta bolji po tom pitanju,ali tako i gta ima svojih mana...znači najbolje bi bilo da se ujedine gta i mafia i onda kontam da bi svi bili sretni i dobili bi savršenu igru

Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova

Kad pogledaš ostale gluposti koje su izalzile proteklih godina ovo je ONO PRAVO.

NIsam očekival savršenstvo i odigranim sam čisto zadovoljan, sve je na svojem mjestu, nema bugova, rušenja, nestajanja tekstura....a ostalo je odlično.

Eto jedina manica je kaj do čaptera 7 nema baš previše akcije, više upoznavanje i vozikanje te četanje s drugim ološima.
potpuno se slažem s ovim,a što se tiče "manjka akcije" meni je i bolje ovako nego da ima samo bezglavog napucavanja,barem se uživiš u priču...trenutno sam na devetom chapteru i za sada sam zadovoljan ali kada pređem igru dati ću konačnu ocijenu
Staro 27.08.2010., 01:38   #471
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
meni je igra okej, al mi fali akcije. do neke 8me misije su bile dve pucnjave :S
i sto me mnogo nervira je ova suluda vožnja. jebote kad obavis misiju moras autom doc doma i lec spavat.. pa ko je tu lud. igram mafiju ne simse jebote

dobro da i zube nemoram oprat pred spavanje ::!:S
Staro 27.08.2010., 02:09   #472
NortonCommander
Orthodox file manager
Moj komp

NortonCommander's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Michel Pregled postova
Nešto nije u redu. Ovo je prva igra koja je ozbiljno uspuhala moju grafu iako klizi.

Uglavnom gledam ja odjednom grafa na 98 stupnjeva !!!!!!!!!?
U drugim igrama nikad nije došla do tih temperatura iako nisam puno ni gledao.
Moro sam stavit brzinu vrtnje na 50% samo da je smirim.
Ista grafa, isti problem. Clockana na nekih 710/1100 i vent na Auto, imao sam velikih problema sa zagrijavanjem i trzanjem. Čak i kad sam stavio vent na 80%, igra je nastavila trzat. Kad sam vratio na stock, framerate se masu popravio i zagrijavanje je opalo. Prva igra kod koje mi se ova graficka tako ispekla.

Inače, odlična igra, prezadovoljan.
NortonCommander je offline   Reply With Quote
Staro 27.08.2010., 02:40   #473
mitra
Premium

mitra's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor Vejita Pregled postova
Za one koji su presli igricu dali ste primjetili da ima jedna misija koja ima veze s jedinicom.
Da bas me je prisjetila ta misija 1. mafije.
Za mene igrica je ok, inače rijetko pratim priče u igrama ali ovdje nisam preskakao filmiće, a što kažete na skupljanje "sličica" =)
mitra je offline   Reply With Quote
Staro 27.08.2010., 09:27   #474
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
Da se slije mogu materijalizirati pa da igramo na poklape...
Michel je offline   Reply With Quote
Staro 27.08.2010., 12:30   #475
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Evo ja malo igrao. Stigao do 4. poglavlja i mogu reći da mi se sviđa. Samo me malo živcira vožnja po ledu. Sve u svemu solidna igra za ubit vrijeme.
Postavke:

Bench:
Staro 27.08.2010., 12:51   #476
Reedy
Premium
Moj komp

Reedy's Avatar

Završio sam igru, sve 5, jedina stvar koja me nervira je završetak, sasvim mi je nejasan + nakon toga nema free roama i nista... Očekivao sam potpuno drugi rasplet. I užasno me živciraju murjaci glasovi murjaka. užasno su ih izveli. Sve u svemu jedna od naj ako ne i naj igra 2010 (meni)
Reedy je offline   Reply With Quote
Staro 27.08.2010., 13:22   #477
Flikoman
Guest
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Da, murjaci me pogotovo živciraju Totalno su glupo napravljeni. Trknem auto, vide me i oni sami polupaju 5 auta dok dođu do mene da mi napišu ticket, haha ...
Flikoman je offline   Reply With Quote
Staro 27.08.2010., 13:36   #478
ivan77
Guest

ajde više ...chapter 3 , akcija nikakva do sad , očekivao sam gangstersku igru a ne dijeljenje bonova za hranu po gradu
  Reply With Quote
Staro 27.08.2010., 13:43   #479
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Nisu za hranu nego za benzin. Pa biti će valjda kasnije, sad se tek priča razvija.
Staro 27.08.2010., 15:10   #480
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
e sad na kraju mogu reći da ovoj igri jako fali freeride mode a usudio bih se reći i multiplayer (i sam sebe posrati).....u svemu osim u grafici i fizici ova igra zaostaje za mafijom 1
gnomisa je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na