|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
(riješeno) Firewire ne radi pod Windows 7
Daklem, na ploči imam VIA6308 firewire chipset i nikako ga ne mogu upogoniti, ne prepoznaje mi uređaj spojen na njega. Također sam ubacio PCI firewire karticu (isto s VIA chipsetom, nažalost) te mi ni on ne radi. Pokušao sam u Windowsima prebaciti driver na 1394 Legacy kako savjetuju određeni forumi, ali ne pomaže. Pod Windows 7 i TI firewire chipsetom mi je sve OK radilo. Imate li neko riješenje osim kupovine TI FW kontrolera? Hvala.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Hmm, gadan problem. Probaj s driverima koji si dobio ponovo instalirat ili potražit neke druge na internetu. Probaj, možda ti se posreći ako problem nije hardverske prirode! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Na staroj Gigabyte ploči imao sam TI Firewire chipset. Sada sam promjenio ploču u Asus s VIA firewire chipsetom te sam čitajući na netu skužio da ljudi imaju podosta problema s VIA chipsetom tako da... Iako mi taj VIA chipset uredno prepoznaje stariju Digital8 kameru, dok ovu miniDV sada neće prepoznati iako je prije 2 tjedna uredno radila na staroj ploči. Hebemu, da se ništa više pošteno ne može proizvesti... ![]()
![]() |
#4 |
Premium
|
Riješeno. Bio mi je riknuo firewire izlaz na kameri, sve povezano s problemima koje sam imao zbog HAF-X kućišta. Koštalo me živaca i novaca.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|