|
![]() |
#4054 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Prije bacanja love na nepoznate i skupe komponente treba vidjeti sto se da izvući od postojećeg sistema sa razmještanjem u prostoru i prema potrebi sa apsorberima i difuzorima zvuka (najčešće na zidove gdje je prva refleksija zvuka). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4057 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ja ti mogu preporučit Audioperformance Supersonic DAC, ima ga jos Flikoman i on je svoj platio 900 kn, ako se ne varam. Samo je bad sto to moras cekati da ti uleti negdje na oglasniku, mislim da ga nema vise za kupiti, a ako i ima onda je to ona druga verzija koja kostala oko 2000 kn. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4060 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
bu...bu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4061 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
Supersonic USB DAC je odlična stvar za novac koji košta. Al kako je već srale rekao, teško da budeš se načekao. Preporuka je da pošalješ oglas na audiopuls da kupuješ dotični DAC i počekaj tjedan dva, ako se nitko ne javi, uzmi NuForce onda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4062 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ljudi, molim vas pomoc. Zapeo mi je u akciji u Provoxu: WHARFEDALE PRO Diamond 8.1 za nesto preko 600kn Trenutno slusam glazbu na staroj liniji Aiwa NSX-v50. Siguran sam da bi mi zvucnici bili pobosljanje. Pitanje je zapravo ako imate kakvu bolju preporuku u toj cijeni. Slusam pretezito metal glazbu s izletima u blues i jazz, cak i klasiku. Ali vise manje pravce u kojima je instrument bitan, a ne glas. I sam sviram, pa dok slusam, najvise se usredotocujem upravo na instrumentalni dio. Bi li mogla moja Aiwa linija pokretati te zvucnike dovoljno kvalitetno ili moram kupiti odvojeno pojacalo? Ako moram, mozete li predloziti neki super best-buy. Znaci, isto ne preko 1000kn ako je moguce (imam osjecaj da nije).
![]() |
#4063 |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Čim je PRO sigurno se radi o aktivnoj verziji pa slobodno zaboraviš liniju... btw, govorim napamet pa češ za provjereni informaciju trebat sačekat kakvog stručnjaka odavde...ili bar nekog kome se gugla ![]()
![]() |
#4064 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ma guglam ali sve je naopako ![]() Ja jednom sajtu piše da ima i aktivnih i pasivnih. Na stranici od provoxa u opisu piše Active Pro, a u specefikacijama pise: - Type: 2 WAY PASSIVE - Loudspeaker in Kevlar of 5 inches + 1 Inch. - Power Handling (Watts): 100W - Recommended amp power: 30-150W - maximum SPL = 106dB. - Impedance 4 ohms. - Sensitivity 1W/1M: 86 dB. - Frequency response: 50Hz with 24 Khz. - Iridium color laminate. Ea. - Dimensions: 295 X 198 X 252 mm. - Weight: 5,2 kg. (Navedena cijena je za komad) Uostalom, kakva je ovo "cijena za komad". Dva zvucnika 1300kn? Ko kupuje jedan zvucnik ![]()
![]() |
#4067 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4068 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
U Merkuru u Sesvetama na akciji Heco Metas 500, za 1999Kn, imaju na sebi koju crticu i oštečenje na rubovima al ništa pre strašno. Prava cijena u leocommercu im je 4600Kn http://fera.ru/img/image/Metas-500.jpg Heco Metas Sub 30A u istom ili sličnom stanju kao samostojeći za 13xx kn, a u leo commercu 4100Kn http://dream-car-center.at/privat/hi...o/CIMG4581.JPG http://www.soundshop.ee/img/items/285_4.jpg I jedno i drugo u boji tamna ruža |
![]() |
![]() |
![]() |
#4069 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4070 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4072 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() |
#4073 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4077 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4078 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4080 |
Premium
|
Ako čovijek kaze da novi kosta 2000 onda je to vjerovatno druga verzija koja se od prve razlikuje po prednjoj stranici od pune orahovine i laserom ugraviranog loga. Unutrasnjost je manje vise identična. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|