|
![]() |
#2011 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
danas mi stiglo nes i gledam ovu kutijicu u kojoj je stiglo i na njoj zig pusteno u slobodni promet i josh ispod nes neka obaveza donosenja sta to znaci da je bilo na carini ? @ laytime ne moze sta tamo pise pise |
![]() |
![]() |
![]() |
#2014 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Btw, DHL posiljka iz Ljubljane u Zagreb ide avionom preko Italije i Njemacke??? Tako da nista nije cudno.
![]() |
![]() |
#2015 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2016 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
"Pušteno u slobodan promet bez obaveze podnošenja" - zeleni žig na zadnja 3 paketa, od kojih je na jednom bilo označeno 60 dolara vrijednost. Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2018 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
![]() |
#2019 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2020 |
Premium
|
![]() |
#2021 |
Premium
|
pozz! trebam savjet, nov sam u ovome ebay kupovanju. gledao sam neke majce na ebay-u (to je valjda US) i recimo da kostaju nekih 10$ kom i kad bi je slao u hrvatsku postarina bi mi bila 17$ ![]() Njemacki i Talijanski ebay su puno blizi (pa bi valjda postarina bila manja), al kaj kad ne kuzim bas tal i njem jezik. kaj mi predlazete? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2024 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
hm meni treba stići taj isti 8Gb mp3 player i s obzirom na ovo što čitam zabrinut sam što ću dobiti. Javim čim stigne koja je priča. Znam da je jeftilen no jesu li vas gnjavili na carini i sl.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2025 |
Premium
|
Moj nije ni bio na carini jer ga je lik izvadio iz originalne kutije i prepakirao ga. To je bio dio dogovora pa sam na taj način uspio izbjeći carinu. A da je tamo došao vjerojatno bi ga vratili natrag kad bi vidjeli da je kopija/krivotvorina ipoda |
![]() |
![]() |
![]() |
#2026 |
Premium
|
a vidjet cemo kad dodje koja je prica.Jel ti bar radi ok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2027 |
Premium
|
Ne radi i u tome jest stvar. Sat se ne može postaviti jer se svako malo stilta i postavi ga sam na 0:00AM, video nekad radi nekad ne, ima bruma prilikom reprodukcije i sl. Uglavnom nisam zadovoljan i trenutno se sporim s prodavačem. Inače player izgleda ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2028 |
Premium
|
Stigao i moj fake mp3 player dakle umjesto 8Gb tu je samo 2Gb memorije.Prema onom tvom progiju pukao ja na zapisu od 1.9Gb ![]() je da je jeftilen ali opet živcira me varanje. Iden Kinezu *ebat sve po spisku, prijavit ga na sve strane itd. Čisto da se malo ispušem..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2029 |
Premium
|
Nakon ovog testa se zbrejkao i neda se upalit. Stoji ekran s pješčanim satom i to je to, ko da boota ali nema promjena. Ima li neki workaround za ovo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2030 |
user na kvadrat
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma to njima ostane u kombiju, a nije prioritetna pošiljka pa se ostane vozikat okolo dok ne dođe do svog odredišta... Ista stvar je i s avionima jer nemaju direktne veze nego postaje okolo... ugl. to je sasvim normalno za obicnu poštu koja nije ekspres ili prioritetna.
![]() |
#2031 | |
user na kvadrat
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Šalu nastranu, možeš mu ga sad vratiti natrag uz posredovanje PayPal-a i pritom tražiti puni refund. Ali ti moraš platit troškove poštarine za Hong Kong i to slat sa tracking numberom koji ćeš priložiti PayPalu kao dokaz slanja. Možeš i prijaviti na PayPal da si dobio lažni item (kopiju), nakon toga će te PayPal zamoliti da ga slikaš i pošalješ im sliku i onda će ti reći da ga uništiš čekićem i ponovno im pošalješ sliku uništenog itema i onda bi valjda trebao dobitu puni refund ali nisam siguran.
![]() |
![]() |
#2033 |
Premium
|
@laytime jesam jebiga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2034 |
Premuim
|
Evo i ja naletio na "super" proizvod iz kine... Naime, kupio sam si jedan lijepi rucnik za plazu, posto mi je stari ostao na zici ![]() ![]() Pa me sad zanima, sto da radim? Da se javim selleru da je rucnik katastrofa ili da se pravim da nije dosao? Shipping je sam platio 6,99$ i vjerujem da bi me toliko dosao da saljem tamo, ako ne i vise... Rucnik sam osvojio na ukciji za nest malo vise od 2$... Ak nista drugo, rucnik je stigao nakon 8 dana, iako je seller naveo da se ceka izmedju 14-60 dana...
![]() |
#2035 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ehm, trebao si kupiti i pakiranje kineskog praska za pranje. Ovaj nas je predobar i prejak ocito. Pogledaj da nema etiketu na kojoj pise "不要洗粉與克羅地亞".
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#2036 |
Premuim
|
Na etiketi je na latinici napisano si fuang hui il tak nest... A na drugoj strani je napisano kak se treba prat, 100%cotton, a to isto pise i na drugim rucnicima i oni se peru normalno i ostanu citavi ![]()
![]() |
#2037 |
Premium
|
a sta si ocekivao od kineskog rucnika i jos kupljenog preko ebaya ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2038 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Mislim da bi se iznenadio kakve sve kvalitetne kineske robe (kao artikala) sve ima. Zna se nać i odjevne robe. To kaj je kod njih standard manji, ne znači da je sva roba u banani, čak dapače. Već sad je Kina najveći svjetski izvoznik, za jedno 10-... godina će kineska roba bit cijenjena i uopće u to ne sumnjam. Samo ne znam gdje će onda monopolističke tvrtke slat materijal na obradu, jer će se i njima podić standard. Vjerojatno na Balkan ![]()
![]() |
#2039 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2040 |