Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.08.2010., 08:03   #6061
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor agent orange Pregled postova
pogledao Bronson
film o najnasilnijem zatvoreniku u V. Britaniji (navodno je kostao kraljicu 8 miljona funti radi stete) i koji je proveo posljednje 34 g. svog zivota u zatvoru (od toga 30 u samici)

pogledao Bronsona

moja ocjena 6.5/10....
Staro 16.08.2010., 10:47   #6062
McT.
Premium
Moj komp

McT.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Zone Of The Dead 2009

Zombie hororčić s Kenom Foreeom, radnjom smješten u Srbiju, za one koji nisu gledali...uglavnom, sve osim zombija je srednja žalost. 4/10.

McT. je offline   Reply With Quote
Staro 16.08.2010., 11:45   #6063
Jerry Drake
Premium

Datum registracije: Sep 2005
Beyond a Reasonable doubt
Remake noir filma iz 50-ih.

Pogledao jučer. Dobar film, ispao je bolji nego što sam očekivao, dobra gluma, zanimljiva radnja i neočekivani preokreti. Bolji je nego što ocjena na IMDB-u sugerira (5.7)...
Staro 16.08.2010., 12:14   #6064
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Pogledao jučer na Ljetnoj u Opatiji film 'Kao rani mraz' Đoleta Balaševića. Film je lagan, spor, dugačak (cca. 2.45h) sa ljubavnim pričama, humorom i happy endom. Kao što je Đole rekao, 'Ovo je film za publiku'. Oni koji vole Đoleta i njegove pjesme, voljet će i film. Zbog happy enda i nekoliko ljubavnih priča, idealan za gledanje sa curom. Suzice zagarantirane. Preporuka.
Staro 16.08.2010., 14:40   #6065
Z-man
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Moj komp

Z-man's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Odgledao jučer:

1. The Shawshank Redemtion - pročitao sam da netko u ovoj temi spominje film kao najbolji i reko idem pogledat iako mi se žanr odmah na početku nije svidio. Film je genijalan stvarno jer sviđa mi se njegova kompleksnost.

2. Bronson - žali Bože vremena

3. American Pie: The Book of Love - odlgedao sam sve američke pito pa sam naravno morao i ovu...i čak me i nije razočarao film za razliku od nekih prošlih nastavaka...ide na bolje.... ali ono, pola film sam gledo sa majcom prek lica je rje meni bilo neugodno haha

4. The Island - dobra ideja kao i većini SF filmova ali realizacija i nije baš naj naj ...no pošto obožavam SF filmove svejedno preporučam pogledat
Staro 16.08.2010., 15:55   #6066
ibojanic
Registered User

Datum registracije: Jan 2009
Memories of Murder

- predobar film, korejski, meni jedno od najvećih izanađenja, preporučam ga svima
ibojanic je offline   Reply With Quote
Staro 16.08.2010., 16:24   #6067
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
The Blind side - iznenadjujuce dobra 'sportska' drama, totalno me ganuo film.
Router je offline   Reply With Quote
Staro 16.08.2010., 21:10   #6068
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Z-man Pregled postova
Odgledao jučer:

1. The Shawshank Redemtion - pročitao sam da netko u ovoj temi spominje film kao najbolji i reko idem pogledat iako mi se žanr odmah na početku nije svidio. Film je genijalan stvarno jer sviđa mi se njegova kompleksnost.
Rijetko se dogodi da je film bolji od književnog predloška. Ali meni je u ovom slučaju.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 16.08.2010., 21:43   #6069
maky111
Premium
Moj komp

maky111's Avatar

maky111 je offline   Reply With Quote
Staro 16.08.2010., 22:43   #6070
njoka.
Registered User
Moj komp

njoka.'s Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Citiraj:
Autor Mrk1 Pregled postova
The Deer Hunter iz 78. vrijedi pogledati
Svakako,jedan od najboljih De Nirovih filmova.
Kako sam poceo gledati seriju The X files vise ne gledam filmove svakodnevno,pa sam si tako jucer uzeo vremena i pogledao nekoliko naslova.Pogledam sam Splice,tekken i srpski flm.
Splice je prosjecan film.Ima vrlo dobru glumacku ekipu koja je u tom polju odradila dobar posao.Prica je zanimljiva,ali je nazalost puna rupa i dosta je toga ostalo nedoreceno i neobjasnjeno.Kako sam rekao sve je prosjecno,tu podrazumljevam dijaloge,cinematography-u,reziju itd.Film od mene dobija ocjenu 5/10
Tekken je film od kojega sam ocekivao vrlo malo,a dobio sam definitivno vise od ocekivanog.Nisam neki veliki fan Tekken igara,ali mogu reci da sam potrosio puno vremena igrajuci Tekken 3 i Tekken 5.Odmah da kazem da nisam upoznat sa pricom,cak nisam siguran ni da je uopce bilo price,ali prica u filmu je dosta losa i isklisejizirana,pogotovo pozadinska prica.Gluma je ispod prosjecna iako ima svojih trenutaka.Svidja mi se kako su u poteze prilicno uvjerljivo prenjeli iz igre na film.Neke likove su krivo prikazali,tu bi u prvom redu naveo Heihachi-a i Jin-a.Heihachi je bio zesci borac dok je u filmu prikazan kao obican vladar bez ikakvog borilackog znanja.Jin je takodjer prikazan kao "dobrica" sto u igrama nije bio slucaj.Dijalozi su vrlo jednostavno napisani i zapravo su onakvi kakve sam i ocekivao.Cinematography-a je diskutabilno najjaci dio filma i vidi se da je ulozeno dosta vremena i truda sto se na kraju isplatilo.Film od mene dobija 4/10.Nazalost i ovo je jos jedan od ispod prosjecnih filmova koji se temelji na video igri,jos uvijek se ceka prava adaptacija neke igre(PoP nisam pogledao,TXF uzima previse vremena).
Srpski film Mogu rec da je film stvarno los.Osobno nisam strasljiva ni gadljiva osoba tako da filmu ne spustam ocjenu ako ima nekakvih degutantnih scena.No ovaj film je definitivno los,niti jedan segmenat filma nije dobar,jedino sto mogu ovom filmu priznat je to da je posao sa kamerom odradjen vrlo dobro.Gluma je ispod prosjecna,jedina svijetla tocka je ona zenska sto napadne onu djevojcicu na pocetku snimanja filma.Odabir glazbe je definitivno promasen,gotovo svaka scena je sto se tice glazbenog dijela promasena.Dijalozi su u najmanju ruku smjesni i vrlo lose napisani.Gotovo je svaki dijalog usko vezan uz seks i sve,ali bas sve ima neku referencu sa seksom.Scenarij je takodjer los,na trenutke se moze pohvatat ta neke poruka koju su htijeli odaslati,ali to bombardiranje sa vulgarnoscu sve to prekriva i baca u sjenu.Na temelju zadnjih pola sata filma i solidnog posla sa kamerom ovom filmu mogu dat navucenu 2.5/10.Moja preporuka je da ovaj film propustite,pogledajte ga jedino u slucaju ako zelite pogledat nesto iz domace kinematografije,ali ne ocekujte previse...
Toliko

njoka. je offline   Reply With Quote
Staro 17.08.2010., 00:03   #6071
RaWeN
Premium

RaWeN's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Danas sam pogledao Centurion i stvarno me oduševio, toplo preporučam.
Ide na neki King Arthur štih.
Samo napomena da je film brutala... Ruku, nogu, glava na sve strane.
RaWeN je offline   Reply With Quote
Staro 18.08.2010., 07:44   #6072
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Kick-Ass - 8/10
- odličan film za mozak na pašu i odmor od radnog dana. mislio sam da je bezveze, ali kad je krenula tarapana, nije bilo loše

Srpski film - ??/10
- neću ga ocijeniti niti ikome preporučiti. ovaj film nije za svakoga, no da je napet, je i zbilja zastrašujuća je i sama pomisao na to da takvi filmovi zbilja postoje...

Predator (The Ultimate Hunter Edition) - 9/10
- kao klinac ovaj film sam gledao nebrojeno puta toliko da mi se izlizala videokazeta i nisam ga od negdje 1995. nikada više gledao. i baš sam ga sinoć pokrenuo, 1080p rip meni je taj film i dalje odličan. znam da je isfurana shema sa nabildanim one-man-amry likovima, ali film je odličan.
"GET TO DA CHOPPA"
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 18.08.2010., 09:47   #6073
Dawar
OMG, thats the funky shit
Moj komp

Dawar's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Na moru skočio do Cinestar Šibenika da pogledam Inception i što reći, osim da ga moram bar još jednom pogledati i dati mu ocjenu 10/10
Staro 18.08.2010., 11:25   #6074
Ubleha
Premium
Moj komp

Ubleha's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Sinoc sam pogledao HD verziju Invictus-a, film je definitivno vrh kvalitete, nisam ljubitelj sportskih drama ali ovo je izuzetak.
Neku vecer gledao Centurion vise nego dobar akciono istoriski film, ali krvi do koljena jako realno snimljne scene do sada nisam ovako nesto vidio a da nije bio horor.
Staro 18.08.2010., 12:40   #6075
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
- kao klinac ovaj film sam gledao nebrojeno puta toliko da mi se izlizala videokazeta i nisam ga od negdje 1995. nikada više gledao. i baš sam ga sinoć pokrenuo, 1080p rip meni je taj film i dalje odličan. znam da je isfurana shema sa nabildanim one-man-amry likovima, ali film je odličan.
"GET TO DA CHOPPA"

Mene zabrinjava što još nema nikakvih informacija o prikazivanju The Expendablesa, jedino piše da počinje sutra....
Emissary je offline   Reply With Quote
Staro 18.08.2010., 15:31   #6076
Dr. Faustus

Dr. Faustus's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Black Swan (2010)

TRAILER

Film kojeg neki iščekuju samo zbog lezbijskih scena Natalie Portman i Mile Kunis. Triler Darrena Aronofskog nudi puno više od toga, prije svega jezovitu atmosferu u stilu filmova Romana Polanskog.

Trebao bi doći u kina krajem godine.
Und in des Schiffbruchs Knirschen
nicht zu zagen.
Dr. Faustus je offline   Reply With Quote
Staro 18.08.2010., 16:37   #6077
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor Dr. Faustus Pregled postova
TRAILER

Film kojeg neki iščekuju samo zbog lezbijskih scena Natalie Portman i Mile Kunis. Triler Darrena Aronofskog nudi puno više od toga, prije svega jezovitu atmosferu u stilu filmova Romana Polanskog.

Trebao bi doći u kina krajem godine.
Kad si već spomenuo Romana, obavezno pogledat The Ghost Writer, najbolji film godine do sad, s genijalnim soundtrackom.
Staro 18.08.2010., 17:17   #6078
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Un Prophete - francuski film, odlican u svakom pogledu, 9/10 kod mene i preporuka.
Router je offline   Reply With Quote
Staro 18.08.2010., 17:41   #6079
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
"GET TO DA CHOPPA"

Ja sam ga prije tjedan dana gledao u najboljem kokice+kola+fotelja+sound-do-jaja ritualu, i jos jednom 2-3 dana prije nego sto sam u kinu gledao Predators... Predators mi je do jaja, al' nije ni do koljena Arnijevom Predatoru. Koliko god ljudi govorili da Arnold ne zna glumit, jednostavno je tip rodjen za neke filmove koje nitko drugi ne bi mogao tako odglumit. Predator je jedan od njih.
Staro 18.08.2010., 20:37   #6080
maky111
Premium
Moj komp

maky111's Avatar

Citiraj:
Autor RaWeN Pregled postova
Danas sam pogledao Centurion i stvarno me oduševio, toplo preporučam.
Ide na neki King Arthur štih.
Samo napomena da je film brutala... Ruku, nogu, glava na sve strane.

Odličan film - sinoć gledao HD.... preporuka za gledat.... 10/10
maky111 je offline   Reply With Quote
Staro 18.08.2010., 22:26   #6081
rodriguez
....
Moj komp

rodriguez's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Un Prophete - francuski film, odlican u svakom pogledu, 9/10 kod mene i preporuka.
Potpis i do boldani!

Priča o arapu koji se sa samog dna podiže do glavne "čunke" u zatvoru...preporuka,nećete požalit!
rodriguez je offline   Reply With Quote
Staro 19.08.2010., 00:02   #6082
tictac
Premium
Moj komp

tictac's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor rodriguez Pregled postova
Potpis i do boldani!

Priča o arapu koji se sa samog dna podiže do glavne "čunke" u zatvoru...preporuka,nećete požalit!
Bas cu ga pogledat

Jel mi moze preporucit neki brazilski film ili neku jako dobru komediju?

Ove sam nedavno pogledao:
Killers 2010 - komedija 7,5/10 *
How To Train Your Dragon 2010 - komedija 7/10
Hot Fuzz 2007 - komedija/akcija 8/10 *
Black Dynamite 2009 - komedija 6/10
The.Informant! 2009 - drama/triler 9/10 *
The.Joneses 2009 - komedija 7/10
Centurion 2010 -akcija 9/10 *
Prince of Persia The Sands of Time 2010 -po igri 9/10 *
Defendor 2009 -komedija 6/10
Fear And Loathing In Las Vegas 1998 9/10 *
Rampage 2009 - akcija/dokumetarni 8/10 *
Furry Vengance 2010 -obiteljska komedija 6/10
After Life 2010 -drama 9/10 *
Vampires Suck 2010 -parodija 7/10
Inception 2010 -neki psiholoski 9,1/10 *
Getting High In The Barrio 2010 -komedija (isfurano na film petak i to lose) 5/10
Diary Of A Wimpy Kid 2010 -komedija 6/10
The Hurt Locker 2008 -drama/akcija 8,5/10 *
Cop Out 2010 -komedija 9/10 *
Grown Ups 2010 -komedija 6,5/10
Ip Man -drama/akcija/biografski 9/10 *
Ip Man 2 -drama/akcija/biografski 9/10 *
The A-Team 2010 -akcija/komedija 7/10
The Book Of Eli 2010 -akcija 9/10 *
Ghosts of Girlfriends Past 2010 -komedija/drama 6,5/10
*-preporucam

Zadnje izmijenjeno od: tictac. 19.08.2010. u 00:16.
tictac je offline   Reply With Quote
Staro 19.08.2010., 07:46   #6083
Mrk1
Premium

Datum registracije: May 2010
Salt .......onako rusko američki đir ima dosta akcije.......6.7/10
Mrk1 je offline   Reply With Quote
Staro 19.08.2010., 11:34   #6084
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Kod mene doma je tjedan akcijskih junaka iz djetinjstva sa videokazeta, kopiranih u lokalnoj videoteci predatora sam već objasnio.

Red Scorpion - 7,5/10
- meni bolji film od bilo kojeg Ranba priča nije loša, ima humora, naravno happy ending. doduše nema puno weapons reloading tijekom filma, no nije bitno. mislim da je ruska brutalnost prikazana poprilično realno i njihov odnos prema kolegama komunjarama sa Kube. Na kraju Nikolai i onaj puškomitraljez-prototip...
"Nikolai, you WERE Spetznaz"
- "I am Spetznaz, but I'm no longer one of you..."
Hell yea!!!

Total Recall - 8,5/10
- nikad kao klinac ga nisam mogao skužiti, no nakon mnogo godina, postalo mi je sve jasno. Švarc u jednom od svojih najboljih izdanja. Također i Michael Ironside.

Die Hard - 9,5/10
- nije tip filma kao ovi gore, ali da je akcija dobra, je. Pravi čovjek u krivo vrijeme na krivom mjestu...i još k tome bosonog zanima me koliko bi čovjek izdržao onako krvav bez da padne u nesvjest. Odličan Willis i odličan Alan Rickman (jedan od meni najboljih glumaca).
"Geronimo, motherfucker!"
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 19.08.2010., 17:26   #6085
AbAdd0n
Premium
Moj komp

AbAdd0n's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
srpski film 5/10 - film prepun vulgarnosti koje nisu sa svakoga , puno scena koje nisu za one slabljeg zeluca.
no ipak film me drzao u neizvjesnosti i na kraju iznenadio raspletom i izdajom.

test konfa
AbAdd0n je offline   Reply With Quote
Staro 19.08.2010., 17:53   #6086
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Total Recall - 8,5/10
- nikad kao klinac ga nisam mogao skužiti, no nakon mnogo godina, postalo mi je sve jasno. Švarc u jednom od svojih najboljih izdanja. Također i Michael Ironside.
ogroman potpis, svarci se full pokazao u drugom svjetlu u tom filmu + sam film je nekako drugaciji od danasnjih SF filmova. u svakom slucaju film kojeg sam pogledao jako jako puno puta, i svaki put cu ga pogledati kad naletim da je na TV-u. nesto kao dobar, los, zao; 12 zigosanih, crveno usijanje, cak i policijska akademija.......... End of Days mi je isto cist ok film, itekako dobar za ubiti neko vrijeme.

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 19.08.2010., 18:50   #6087
njoka.
Registered User
Moj komp

njoka.'s Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Izvukao sam ovu pjesmu s inception glazbenog CD-a i trebali bi ste ju poslusati,ja sam odusevljen
LINK

njoka. je offline   Reply With Quote
Staro 19.08.2010., 21:46   #6088
The Fury
Premium
Moj komp

The Fury's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
The Pursuit Of Happyness - odlican film!
The Fury je offline   Reply With Quote
Staro 19.08.2010., 22:33   #6089
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor njoka. Pregled postova
Izvukao sam ovu pjesmu s inception glazbenog CD-a i trebali bi ste ju poslusati,ja sam odusevljen
LINK
Upravo danas u kinu pogledao Inception, film i soundtrack 9/10

Zadnje izmijenjeno od: kasko. 20.08.2010. u 14:36.
kasko je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2010., 02:15   #6090
rak21
COD2 expert
Moj komp

rak21's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Dawar Pregled postova
Na moru skočio do Cinestar Šibenika da pogledam Inception i što reći, osim da ga moram bar još jednom pogledati i dati mu ocjenu 10/10

bas htjedoh pohvaliti film pa procitao tvoj post, nema potrebe za prepisivanjem

definitivno najjaci film kojeg sam pogledao u zadnjih par godina, top 3 na mojoj listi ikad..
rak21 je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na