|
![]() |
#6061 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
moja ocjena 6.5/10....
![]() |
![]() |
#6062 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Zone Of The Dead 2009 Zombie hororčić s Kenom Foreeom, radnjom smješten u Srbiju, za one koji nisu gledali...uglavnom, sve osim zombija je srednja žalost. 4/10.
![]() |
#6063 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Beyond a Reasonable doubt Remake noir filma iz 50-ih. Pogledao jučer. Dobar film, ispao je bolji nego što sam očekivao, dobra gluma, zanimljiva radnja i neočekivani preokreti. Bolji je nego što ocjena na IMDB-u sugerira (5.7)...
![]() |
#6064 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pogledao jučer na Ljetnoj u Opatiji film 'Kao rani mraz' Đoleta Balaševića. Film je lagan, spor, dugačak (cca. 2.45h) sa ljubavnim pričama, humorom i happy endom. Kao što je Đole rekao, 'Ovo je film za publiku'. Oni koji vole Đoleta i njegove pjesme, voljet će i film. Zbog happy enda i nekoliko ljubavnih priča, idealan za gledanje sa curom. Suzice zagarantirane. Preporuka.
![]() |
#6065 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Odgledao jučer: 1. The Shawshank Redemtion - pročitao sam da netko u ovoj temi spominje film kao najbolji i reko idem pogledat iako mi se žanr odmah na početku nije svidio. Film je genijalan stvarno jer sviđa mi se njegova kompleksnost. 2. Bronson - žali Bože vremena 3. American Pie: The Book of Love - odlgedao sam sve američke pito pa sam naravno morao i ovu...i čak me i nije razočarao film za razliku od nekih prošlih nastavaka...ide na bolje.... ali ono, pola film sam gledo sa majcom prek lica je rje meni bilo neugodno haha 4. The Island - dobra ideja kao i većini SF filmova ali realizacija i nije baš naj naj ...no pošto obožavam SF filmove svejedno preporučam pogledat
![]() |
#6066 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Memories of Murder - predobar film, korejski, meni jedno od najvećih izanađenja, preporučam ga svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#6067 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
The Blind side - iznenadjujuce dobra 'sportska' drama, totalno me ganuo film. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6068 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Rijetko se dogodi da je film bolji od književnog predloška. Ali meni je u ovom slučaju.
![]() |
#6069 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6070 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Svakako,jedan od najboljih De Nirovih filmova. Kako sam poceo gledati seriju The X files vise ne gledam filmove svakodnevno,pa sam si tako jucer uzeo vremena i pogledao nekoliko naslova.Pogledam sam Splice,tekken i srpski flm. Splice je prosjecan film.Ima vrlo dobru glumacku ekipu koja je u tom polju odradila dobar posao.Prica je zanimljiva,ali je nazalost puna rupa i dosta je toga ostalo nedoreceno i neobjasnjeno.Kako sam rekao sve je prosjecno,tu podrazumljevam dijaloge,cinematography-u,reziju itd.Film od mene dobija ocjenu 5/10 Tekken je film od kojega sam ocekivao vrlo malo,a dobio sam definitivno vise od ocekivanog.Nisam neki veliki fan Tekken igara,ali mogu reci da sam potrosio puno vremena igrajuci Tekken 3 i Tekken 5.Odmah da kazem da nisam upoznat sa pricom,cak nisam siguran ni da je uopce bilo price,ali prica u filmu je dosta losa i isklisejizirana,pogotovo pozadinska prica.Gluma je ispod prosjecna iako ima svojih trenutaka.Svidja mi se kako su u poteze prilicno uvjerljivo prenjeli iz igre na film.Neke likove su krivo prikazali,tu bi u prvom redu naveo Heihachi-a i Jin-a.Heihachi je bio zesci borac dok je u filmu prikazan kao obican vladar bez ikakvog borilackog znanja.Jin je takodjer prikazan kao "dobrica" sto u igrama nije bio slucaj.Dijalozi su vrlo jednostavno napisani i zapravo su onakvi kakve sam i ocekivao.Cinematography-a je diskutabilno najjaci dio filma i vidi se da je ulozeno dosta vremena i truda sto se na kraju isplatilo.Film od mene dobija 4/10.Nazalost i ovo je jos jedan od ispod prosjecnih filmova koji se temelji na video igri,jos uvijek se ceka prava adaptacija neke igre(PoP nisam pogledao,TXF uzima previse vremena). Srpski film Mogu rec da je film stvarno los.Osobno nisam strasljiva ni gadljiva osoba tako da filmu ne spustam ocjenu ako ima nekakvih degutantnih scena.No ovaj film je definitivno los,niti jedan segmenat filma nije dobar,jedino sto mogu ovom filmu priznat je to da je posao sa kamerom odradjen vrlo dobro.Gluma je ispod prosjecna,jedina svijetla tocka je ona zenska sto napadne onu djevojcicu na pocetku snimanja filma.Odabir glazbe je definitivno promasen,gotovo svaka scena je sto se tice glazbenog dijela promasena.Dijalozi su u najmanju ruku smjesni i vrlo lose napisani.Gotovo je svaki dijalog usko vezan uz seks i sve,ali bas sve ima neku referencu sa seksom.Scenarij je takodjer los,na trenutke se moze pohvatat ta neke poruka koju su htijeli odaslati,ali to bombardiranje sa vulgarnoscu sve to prekriva i baca u sjenu.Na temelju zadnjih pola sata filma i solidnog posla sa kamerom ovom filmu mogu dat navucenu 2.5/10.Moja preporuka je da ovaj film propustite,pogledajte ga jedino u slucaju ako zelite pogledat nesto iz domace kinematografije,ali ne ocekujte previse... Toliko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6072 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Kick-Ass - 8/10 - odličan film za mozak na pašu i odmor od radnog dana. mislio sam da je bezveze, ali kad je krenula tarapana, nije bilo loše ![]() Srpski film - ??/10 - neću ga ocijeniti niti ikome preporučiti. ovaj film nije za svakoga, no da je napet, je i zbilja zastrašujuća je i sama pomisao na to da takvi filmovi zbilja postoje... Predator (The Ultimate Hunter Edition) - 9/10 - kao klinac ovaj film sam gledao nebrojeno puta toliko da mi se izlizala videokazeta i nisam ga od negdje 1995. nikada više gledao. i baš sam ga sinoć pokrenuo, 1080p rip ![]() "GET TO DA CHOPPA" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6074 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Sinoc sam pogledao HD verziju Invictus-a, film je definitivno vrh kvalitete, nisam ljubitelj sportskih drama ali ovo je izuzetak. Neku vecer gledao Centurion vise nego dobar akciono istoriski film, ali krvi do koljena jako realno snimljne scene do sada nisam ovako nesto vidio a da nije bio horor.
![]() |
#6075 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() Mene zabrinjava što još nema nikakvih informacija o prikazivanju The Expendablesa, jedino piše da počinje sutra.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6076 |
|
Black Swan (2010)
TRAILER Film kojeg neki iščekuju samo zbog lezbijskih scena Natalie Portman i Mile Kunis. Triler Darrena Aronofskog nudi puno više od toga, prije svega jezovitu atmosferu u stilu filmova Romana Polanskog. Trebao bi doći u kina krajem godine.
![]() |
#6077 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6078 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Un Prophete - francuski film, odlican u svakom pogledu, 9/10 kod mene i preporuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6079 | |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() Ja sam ga prije tjedan dana gledao u najboljem kokice+kola+fotelja+sound-do-jaja ritualu, i jos jednom 2-3 dana prije nego sto sam u kinu gledao Predators... Predators mi je do jaja, al' nije ni do koljena Arnijevom Predatoru. Koliko god ljudi govorili da Arnold ne zna glumit, jednostavno je tip rodjen za neke filmove koje nitko drugi ne bi mogao tako odglumit. Predator je jedan od njih. ![]()
![]() |
![]() |
#6080 | |
Premium
|
Citiraj:
Odličan film - sinoć gledao HD.... preporuka za gledat.... 10/10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6081 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6082 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Jel mi moze preporucit neki brazilski film ili neku jako dobru komediju? Ove sam nedavno pogledao: Killers 2010 - komedija 7,5/10 * How To Train Your Dragon 2010 - komedija 7/10 Hot Fuzz 2007 - komedija/akcija 8/10 * Black Dynamite 2009 - komedija 6/10 The.Informant! 2009 - drama/triler 9/10 * The.Joneses 2009 - komedija 7/10 Centurion 2010 -akcija 9/10 * Prince of Persia The Sands of Time 2010 -po igri 9/10 * Defendor 2009 -komedija 6/10 Fear And Loathing In Las Vegas 1998 9/10 * Rampage 2009 - akcija/dokumetarni 8/10 * Furry Vengance 2010 -obiteljska komedija 6/10 After Life 2010 -drama 9/10 * Vampires Suck 2010 -parodija 7/10 Inception 2010 -neki psiholoski 9,1/10 * Getting High In The Barrio 2010 -komedija (isfurano na film petak i to lose) 5/10 Diary Of A Wimpy Kid 2010 -komedija 6/10 The Hurt Locker 2008 -drama/akcija 8,5/10 * Cop Out 2010 -komedija 9/10 * Grown Ups 2010 -komedija 6,5/10 Ip Man -drama/akcija/biografski 9/10 * Ip Man 2 -drama/akcija/biografski 9/10 * The A-Team 2010 -akcija/komedija 7/10 The Book Of Eli 2010 -akcija 9/10 * Ghosts of Girlfriends Past 2010 -komedija/drama 6,5/10 *-preporucam Zadnje izmijenjeno od: tictac. 19.08.2010. u 00:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6083 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Salt .......onako rusko američki đir ima dosta akcije.......6.7/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6084 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Kod mene doma je tjedan akcijskih junaka iz djetinjstva sa videokazeta, kopiranih u lokalnoj videoteci ![]() Red Scorpion - 7,5/10 - meni bolji film od bilo kojeg Ranba ![]() ![]() "Nikolai, you WERE Spetznaz" - "I am Spetznaz, but I'm no longer one of you..." Hell yea!!! ![]() ![]() Total Recall - 8,5/10 - nikad kao klinac ga nisam mogao skužiti, no nakon mnogo godina, postalo mi je sve jasno. Švarc u jednom od svojih najboljih izdanja. Također i Michael Ironside. Die Hard - 9,5/10 - nije tip filma kao ovi gore, ali da je akcija dobra, je. Pravi čovjek u krivo vrijeme na krivom mjestu...i još k tome bosonog ![]() "Geronimo, motherfucker!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6085 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
srpski film 5/10 - film prepun vulgarnosti koje nisu sa svakoga , puno scena koje nisu za one slabljeg zeluca. no ipak film me drzao u neizvjesnosti i na kraju iznenadio raspletom i izdajom.
![]() |
#6086 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6089 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: kasko. 20.08.2010. u 14:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6090 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
bas htjedoh pohvaliti film pa procitao tvoj post, nema potrebe za prepisivanjem ![]() definitivno najjaci film kojeg sam pogledao u zadnjih par godina, top 3 na mojoj listi ikad.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|