|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ploča i grafa ne žele raditi bez ventilatora
pozdrav forumaši ![]() ovak složil sam nakon 3 mjeseca projekta svoju konfu sa vodenim hlađenjem,ali problem je što ne radi kak spada.Vodeno hlađenje je no name sastoji se od akvarijske pume radiatora iz auta klime ![]() http://www.xbitlabs.com/articles/coo...es1plus_3.html vodeno hlađenje radi fukcionira cirkulira voda kroz sistem nema curenja ali komponente od kompa ne rade kak spada.Da budem precizniji kad upalim komp ploča i grafičaka ne žele raditi bez ventilatora , kak sam montirao na oba dve grafičke kartice blokove za vodu.Neznam šta da radim ako netko zna riješenje mog problema ![]()
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje Zadnje izmijenjeno od: lkw_pkw. 17.08.2010. u 22:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Vjerojatno ploča ima neku zaštitu kad riknu ventovi da ne da kompu da se dalje kuri. Spoji te ventove da pušu po tom hladnjaku od auto-klime, a da su spojeni na svoje konektore. To bi trebalo srediti stvar, samo da komp misli da ga hladiš kako je navikao. Ako treba, produži žice. Šta nema u bios-u neka opcija za to srediti?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
evo stavio sam drugu grafu koja ima pasivno hlađenje pokazala se slika komp radi ali kad vratim svoju grafu Ati HD2600pro komp ne radi priključio sam vent na grafičkoj vrti se ali nema slike??? grafe rade ispravne su jer sam ih probao na drugom kompu
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
isprobao sam grafičke na drugom kompu kad upalim komp grafička ne radi nema slike vrti se samo ventilator od nje i cuje se jedan dugi i tri kratka zvučna signala.Znači nema im spasa više ![]()
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Za award BIOS, bi to trebala biti greska sa tipkovnicom.. A za AMI da DRAM memorija nije u redu (odnosno u kvaru je). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Sro se tice da ti radi bez venta udji u bios i i tamo stavi ono halt on i makni sve , mislim da je opcija none, pa probaj ![]()
![]() |
#8 |
Premium
|
probao sam i sa drugom memorijom ist stvar nebi htio još da mi odu i Ballistix ![]() grafičke sa probao na drugo računalu i tam su pištale jer ja na svom kompu neam zvučnik
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Beeper je glavna stvar kod petljanja po kompu. Najmiliji mi je onaj jedan beep kad je sve ok. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
da čteta za grafe da je barem jedna otičla nego dve u cross fire-u neču ih moć nikad prežaliti bile su mi izvrsne sve su vrtile hebeno to me koštalo vodenog hlađenja ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|