|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Backup Windowsa i Partition Manager
Ovako pri prvom pokretanju HP paviliona sam htio uraditi DVD recovery kod Windows 7, ali mi je zafalilo DVD-ova pa ću to sutra. Sad sam mislio kad već imam vremena, ako je to moguće i preporučivo, da unistaliram sve ove bezvezne programe od HP-a koje nikad neću koristiti pa da onda uradim back-up. i Još nešto pošto mi je HDD od 500 gb imam D: Recovery 22 gb, E:HP Tools od 100 mb i C: od 450 gb Dal da prvo napravim backup i DVD recovery diskove pa da onda dijelim hard disk ili obrnuto. Jer ne znam jel se ovaj HP recovery veže za veličinu diska. I čime bi najbolje bilo podijeliti C disk jer 450 gb mi je stvarno previše za particiju na kojoj stoji windows. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Recovery operativnog sistema ce ti se napravit od skrivene sistemske particije. Bez obzira koje ti programe instalirao i obrisao. Kod vracanja sistema, napravit ce ti particije kako je bilo i kad si kupio. Obavezno prvo recovery dvd napravi pa samaraj po disku kako hoces. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Koji program preporucas za dijeljenje hard diska? Neki dobar prilagoden za pocetnike ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pretpostavljam da je 7 mica u pitanju? Desni klik na my computer--->manage--->disk managment i imas onda opciju "shrink volume". Nikakav dodatni software ti netreba, a pogotovo ne PM. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|