Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.03.2010., 15:50   #451
freddie
Premium

freddie's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Bio neki dan da produljim i da uzmem nesh,kaze mozete samo modem novi dobit.....mozda bi ga i uzeo da ih nemam 5 ispod kreveta

Reko dečko da sačekam da upadnem u neku akciju,te na moj upit o automatskom produljenju pretplate frajer je kimao s glavom i kao: nema šanse da vam MI to napravimo
Da , sad dijele one TG 782i a ti su navodno zaključani tj. imaš opcija samo one koje ti oni dozvole. Hvala lijepo...........
freddie je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2010., 14:05   #452
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Zato treba iskopat admin user i pass ko sto se radilo za Thomson 780 u kojem ko user nisi mogao Dyndns napravit i sl stvari
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2010., 22:12   #453
Los Sam
Premium
Moj komp

Los Sam's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Potencijalno dobre vijesti za sve vas robove T-coma:
http://www.vecernji.hr/biznis/ht-nij...-clanak-116521

"Odredba Zakona koja pretplatnicima omogućuje da u ovakvim slučajevima kada operator povećava cijene raskinu ugovor bez obveze plaćanja ikakve odštete operateru, čini nam se dobra prilika za sve korisnike koji bi željeli prijeći nekom drugom operateru da do 30. travnja raskinu ugovor s T-Comom i uslugu ugovore s onim operaterom za kojeg smatraju da im je povoljniji."

Osobno sam takodjer rob, ali bez mogucnosti izbora drugog gospodara pa je meni tako svejedno.
Los Sam je offline   Reply With Quote
Staro 26.03.2010., 10:56   #454
reboot
Premium

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor Los Sam Pregled postova
Potencijalno dobre vijesti za sve vas robove T-coma:
http://www.vecernji.hr/biznis/ht-nij...-clanak-116521

"Odredba Zakona koja pretplatnicima omogućuje da u ovakvim slučajevima kada operator povećava cijene raskinu ugovor bez obveze plaćanja ikakve odštete operateru, čini nam se dobra prilika za sve korisnike koji bi željeli prijeći nekom drugom operateru da do 30. travnja raskinu ugovor s T-Comom i uslugu ugovore s onim operaterom za kojeg smatraju da im je povoljniji."

Osobno sam takodjer rob, ali bez mogucnosti izbora drugog gospodara pa je meni tako svejedno.
al ovo nije za ISP. dva razlicita ugovora, a samo se za telefoniju trenutno mijenjaju cijene.
reboot je offline   Reply With Quote
Staro 06.04.2010., 22:11   #455
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor borny Pregled postova
Da se "pohvalim" svojim iskustvom oko produljenja.
u 11. mjesecu 2008. (tada izvan ugovorne obveze) smo se odlučili potpisati ugovor na 18mj. kako bi dobili wlan modem. taj ugovor bi trebao biti gotov ove godine, za 2-3 mjeseca. No na moj upit t-scumu do kad traje ugovor, dobio sam odgovor: do 27.4.2011.

Datumi mi se nekako nisu poklapali, pa sam vratio mail sa upitom kako su oni to izračunali. Par min kasnije nazvala me žena iz SZK kako bi mi objasnila u čemu je stvar. prošle godine sam prijavio kvar na modemu (pregrijavao se i resetirao vezu 10 puta dnevno), došao serviser, zamijenio i riješena stvar. Ono što mi nisu rekli je, da ta zamjena modema za sobom povlači i produljenje ugovora za godinu dana, bez ikakvog pristamka, upozorenja, najave, potpisa ničega
Ženska mi je rekla neka se žalim na racun@t-com.hr, što ću i napraviti.
Eto, da znate što se sve događa, ja i dalje ne vjerujem, ovo sam saznao prije 10ak minuta.
Da kolege vide rasplet...

Nakon mjesec i pol dana zivkanja na 0800 9000 i par mailova na racun@t-com.hr , uspjeh. Danas sam po ne znam koji put zvao i više nemam ugovornu obvezu pošto je prvotni ugovor istekao.
Treba biti uporan i oštar, samo na takav način se kod njih može istjerati pravda.

It's nice to be important, but it's more important to be nice!

borny je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2010., 15:11   #456
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Danas sam ih cimao i rekli da mi je ugovorna obveza istekla 07.04.2010 , no pošto nema niceg za ponuditi cura me nije žicala za produljenje nego je rekla da mogu i dalje koristiti DSL bez ugovora , a kad se nekaj pojavi za produljenje ( Fotic, disk, GSP ) da ih cimnem i produljim .....

Slušajuci price hoce li oni meni sami od sebe produljiti ugovor ili ce ipak biti kao što je cura rekla, tj dal postoji neki rok u kojem moram produljiti ugovor ili ga oni automatski ( ako ga ne raskinem ) ?
Staro 12.04.2010., 15:13   #457
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Ati freak Pregled postova
Danas sam ih cimao i rekli da mi je ugovorna obveza istekla 07.04.2010 , no pošto nema niceg za ponuditi cura me nije žicala za produljenje nego je rekla da mogu i dalje koristiti DSL bez ugovora , a kad se nekaj pojavi za produljenje ( Fotic, disk, GSP ) da ih cimnem i produljim .....

Slušajuci price hoce li oni meni sami od sebe produljiti ugovor ili ?
na istog aktera su i mene lovili,samo ja znam ko mi je bacao mamac pa ga lako ulovim u centru
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 19.04.2010., 14:57   #458
Campeonato
Premuim

Campeonato's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor Ati freak Pregled postova

Slušajuci price hoce li oni meni sami od sebe produljiti ugovor ili ce ipak biti kao što je cura rekla, tj dal postoji neki rok u kojem moram produljiti ugovor ili ga oni automatski ( ako ga ne raskinem ) ?
Ovakva je bila kod mene situacija ovaj 4. mjesec, istekao mi je ugovor za ADSL, a posto nije bilo nikakve dobre stvari za produljenje ugovora, bio sam djubre, te u cetvrtak ujutro sam prekinuo ugovor s T-comom, i zatrazio novi ugovor da dobijem i digitalac i novi router... Sve proslo po planu... Bio sam bez neta par sati u cetvrtak ujutro, vratila mi se dsl lampica vec navecer, jos uvijek koristim stare podatke, tj mogu ih koristit do 30.4. da izbjegnem dupli racun... Dosao mi jutros overseas i donesao mi samsungov fotic i novi ruter, te mi postar donesao nove podatke za ADSL... Fotic se puni, a ruter mi se neda podesavat, spojit cu ga kad se vratim s 1. maja
Tako da, nevjerujem u ovo sto pisem, al T-com, dobri ste, ma najbolji ISP kad dijelite ovakve poklone

Jos da je fotic crni a ne bijeli, i da je ruter bas simensov, a na sagemov, mislio bi da sanjam, al iovako sam prezadovoljan
T-com

| Intel Core 2 Quad Q9650 @3,00 GHz, c.w. Noctua NH-L9x65 |
| Zotac 9300-ITX-WiFi | Mushkin 8GB DDR2 @800 MHz |
| Sapphire Pulse Radeon RX 570 4G, 4096 MB GDDR5 |
| Samsung 860 Evo 500GB SSD | Windows 10 Pro x64 |
| Seasonic Prime Fanless PX-450 | Phanteks Enthoo Evolv ITX TG |
| Dell UltraSharp U2419H @1080p | Dell KB216 | Roccat Kone Pure SE | Roccat Taito | Creative Pebble |
Campeonato je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2010., 14:46   #459
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

I ti misliš da si na dobitku...
Pogledaj si internetski račun, flat+5mbit 180kn, a ja na Iskonu 5mbit, flat, 1500 besplatnih minuta telefona, 40 tv programa, svi potrebni uređaji = 280kn (akcija 3mj za 200kn).
S tim da i cura to ima. Imali su 1 dan smetnje na TV-u i dobili račun 90kn.
prošli račun malo iznad 200kn, znači 80kn manji...

Najbolji ISP my a**

Staro 21.04.2010., 20:34   #460
Campeonato
Premuim

Campeonato's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Vidi odakle si ti, a odakle ja... U ovoj mojoj zabiti nema nist osim tcoma... Nevjerujem da ce u iduce 2-3 god doci nest drugo, a optici se nadam tek za 5 god ...
A za racun, placamo net 80+80 kn=160, i tel racun nam bude oko 80-100 kn s ukljucenom pretplatom zbog staraca, a drugi provideri to neomogucavaju, tv negledam uopce..
Tako da, meni su dobri...

| Intel Core 2 Quad Q9650 @3,00 GHz, c.w. Noctua NH-L9x65 |
| Zotac 9300-ITX-WiFi | Mushkin 8GB DDR2 @800 MHz |
| Sapphire Pulse Radeon RX 570 4G, 4096 MB GDDR5 |
| Samsung 860 Evo 500GB SSD | Windows 10 Pro x64 |
| Seasonic Prime Fanless PX-450 | Phanteks Enthoo Evolv ITX TG |
| Dell UltraSharp U2419H @1080p | Dell KB216 | Roccat Kone Pure SE | Roccat Taito | Creative Pebble |

Zadnje izmijenjeno od: Campeonato. 21.04.2010. u 20:39.
Campeonato je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2010., 21:00   #461
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Istina, istina...

Optici se ni ja ne nadam, barem dok ne daju nekakvu normalnu cijenu uslugu koja ide uz nju. Neću vezu 10/10 plaćat ne znam koliko...
Cura imala t-com optiku do stana, pa onda išlo na router, a i dalje veza 5mbit/500kb (bubam napamet).

Zadnje izmijenjeno od: borny. 21.04.2010. u 21:55.
Staro 09.08.2010., 18:32   #462
RS_BuRnOuT
Premium
Moj komp

RS_BuRnOuT's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Uskoro mi istice ugovor, pa me zanima da li netko zna da li ce biti kakva akcija u skorije vrijeme? Htio sam ubosti onaj prijenosni HDD jer mi bi bio koristan ali nisam mogao produziti.

Drugi provideri mi nisu dostupni.

Hvala i LP
RS_BuRnOuT je offline   Reply With Quote
Staro 09.08.2010., 18:56   #463
zdravko_c
Premium

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor RS_BuRnOuT Pregled postova
Uskoro mi istice ugovor, pa me zanima da li netko zna da li ce biti kakva akcija u skorije vrijeme? Htio sam ubosti onaj prijenosni HDD jer mi bi bio koristan ali nisam mogao produziti.

Drugi provideri mi nisu dostupni.

Hvala i LP
trenutno ti daju neki Samsung digitalac ES-65, ali izgleda samo odabranim korisnicima koje telefonski kontaktiraju zbog produženja ugovora, na stranicama im nema nikakav info o dotičnoj akciji, možda da odeš pitati u najbliži t-centar
zdravko_c je offline   Reply With Quote
Staro 13.08.2010., 11:11   #464
Rimac
Cigan.

Rimac's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor zdravko_c Pregled postova
trenutno ti daju neki Samsung digitalac ES-65, ali izgleda samo odabranim korisnicima koje telefonski kontaktiraju zbog produženja ugovora, na stranicama im nema nikakav info o dotičnoj akciji, možda da odeš pitati u najbliži t-centar
ta kampanja je iskljucivo da se ociste zalihe sa skladista, ukoliko budes pozvan od strane HT-a dat ce ti se na izbor zelis li artikl ili ne..

od artikla imas skoro sve sto je dosad bilo u ponudi, odnosno ono sto je ostalo na zalihama..
Staro 13.08.2010., 12:27   #465
grmix
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2008
Mene su doma zvali par puta na telefon u vezi produljivanja ugovora, a pošto su mi oni jedina opcija morao sam produžit ugovor... U stanu u Zgu imam bnet i imam same riječi pohvale za njih te mi je žao što ih i doma ne mogu piknut...
grmix je offline   Reply With Quote
Staro 13.08.2010., 12:40   #466
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Kad je meni ugovor istekao, niko me nije zvao doma ni ništa slično. Ja sam svojevoljno nakon nekih mjesec dana otišao do t-centra i pitao ih da li mogu dobiti prijenosni disk ako produljim ugovor. Naravno, rekli su mi da mogu i pritom mi još ponudili neke popuste ako slučajno ne želim disk već nešto drugo.
Staro 13.08.2010., 12:41   #467
Rimac
Cigan.

Rimac's Avatar

Citiraj:
Autor grmix Pregled postova
Mene su doma zvali par puta na telefon u vezi produljivanja ugovora, a pošto su mi oni jedina opcija morao sam produžit ugovor... U stanu u Zgu imam bnet i imam same riječi pohvale za njih te mi je žao što ih i doma ne mogu piknut...
a dobro nisi morao produziti ako ti se artikl ne svidja.. a bnet imas preko kabelske ili ? bnet koliko vidim ima ok usluge za pristojnu cifru.. jedino ne znam za kvalitetu.. mora da je isto kao kod t coma, ovisi o podrucjima.. kod mene kuci je t com ali moram priznati da nikad nisam imao nikakvu smetnju ni sa adslom niti sa maxtvom.. al dobro, kod mene u selu je centrala relativno nova tako da nema smetnji..
Staro 13.08.2010., 15:04   #468
khm
Banned

Datum registracije: Dec 2006
^^ baš to.
Što ne bi uzeo nešto ako ne planiram prelazit kod drugog providera?
Kakvo crno ropstvo?
khm je offline   Reply With Quote
Staro 13.08.2010., 15:40   #469
hitsugaya10
Premium
Moj komp

hitsugaya10's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Moje misljenje je da se ne isplati uzimati nikakav "poklon" za potpisivanje ugovora na dodatne dvije godine... Vrijednost tog dara u promotivnoj akciji je 400-500 kn, a vežete se na jos 24 mjeseca što je puno! Recimo, u roku pola godine se proširi dostupnost za nekog drugog operatera, a vi ste još godinu i pol vezani ugovorom za T-HT...znate kolika je penalizacija za prijevremeni raskid ugovora - puuuno...
Uostalom, raspitajte se, recimo, u vezi Iskona jer je Iskon sestrinska firma od T-coma te dijele istu infrastrukturu te ne vidim razloga zašto vam Iskon ne bi bio dostupan kao i T-com
Staro 15.08.2010., 00:26   #470
Rimac
Cigan.

Rimac's Avatar

Citiraj:
Autor hitsugaya10 Pregled postova
Moje misljenje je da se ne isplati uzimati nikakav "poklon" za potpisivanje ugovora na dodatne dvije godine... Vrijednost tog dara u promotivnoj akciji je 400-500 kn, a vežete se na jos 24 mjeseca što je puno! Recimo, u roku pola godine se proširi dostupnost za nekog drugog operatera, a vi ste još godinu i pol vezani ugovorom za T-HT...znate kolika je penalizacija za prijevremeni raskid ugovora - puuuno...
Uostalom, raspitajte se, recimo, u vezi Iskona jer je Iskon sestrinska firma od T-coma te dijele istu infrastrukturu te ne vidim razloga zašto vam Iskon ne bi bio dostupan kao i T-com
a gledaj penalizacija ti je u iznosu artikla koji dobijes. obicno je to iznos ~550 kn i onda se na taj iznos radi penalizacija.. 100% ako raskidas u prvih 8 mjeseci, 75% ako raskidas u drugih 8 mjeseci, ili 50% u zadnjih 8 mjeseci..
Staro 15.08.2010., 11:04   #471
luka_os
Premium

Datum registracije: Mar 2009
kolega ja sam u predgrađu Osijeka i na iskon bi trebao platiti dodatnih 40kn ht-u. Tako da je to ne isplativo, no evo ovaj mjesec su nam uveli optimu i sad mislim preći na njih. Teta iz ht-a me je zvala prošli mjesec za produljenje u govora i na moje pitanje jel dobijem kakav poklon. Rekla je ne, samo će mi se smanjiti pretplata sa prijapnjih 145, na 129kn. Rekoh da to nije pogodnost i da to imaju svi korisnici. Dakle cimala me za čisto produljenje ugovora, bez ikakvih poklončića. Također sam čekao verbatima, al sutra prelazim na optimu
luka_os je offline   Reply With Quote
Staro 15.08.2010., 11:28   #472
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor luka_os Pregled postova
kolega ja sam u predgrađu Osijeka i na iskon bi trebao platiti dodatnih 40kn ht-u. Tako da je to ne isplativo
Uzmi Iskon.Duo pa će ti ispasti jeftinije jer gubiš t-com tf pretplatu tj. u cijenu ti je uključen i tf i adsl. Još ako si učenik ili studoš možeš za 100kn uzeti Duo.CARNet sa tf+flat adsl.
Staro 15.08.2010., 12:31   #473
Rimac
Cigan.

Rimac's Avatar

Citiraj:
kolega ja sam u predgrađu Osijeka i na iskon bi trebao platiti dodatnih 40kn ht-u. Tako da je to ne isplativo, no evo ovaj mjesec su nam uveli optimu i sad mislim preći na njih. Teta iz ht-a me je zvala prošli mjesec za produljenje u govora i na moje pitanje jel dobijem kakav poklon. Rekla je ne, samo će mi se smanjiti pretplata sa prijapnjih 145, na 129kn. Rekoh da to nije pogodnost i da to imaju svi korisnici. Dakle cimala me za čisto produljenje ugovora, bez ikakvih poklončića. Također sam čekao verbatima, al sutra prelazim na optimu
ovjde ti se radi o produljenju uo na paket prometa, odnosno najvjerojatnije imas 15gb posto se radi o toj cifri.. znaci nebi produzio ugovor na adsl nego samo na tih 15gb a to bi ti znacilo da slijedecih godinu dana bi koristio taj paket po smanjenoj cijeni.. ukoliko bi odustao, morao bi platiti iznos pogodnosti za preostale mjesece koje trebas koristiti.. znaci cijena 15gb ti je 148 a ti uz ugovor dobijes za 138, pogodnost je 10 kn i to pomnozis sa brojem mjeseci koji ti je preostao..

@coconut on da bi imao iskon, mora imati tf pretplatu u t comu, tako da minimalno mora placati 45kn + pdv t com i onda na to ide cijena od iskona
Staro 15.08.2010., 14:03   #474
luka_os
Premium

da trenutno mi je istekao ugovor max adsl od 15gb. U ht-u nema nikih pogodnosti, osim sto je sad svim novim korisnicima manja cijena. Iskon mi se nazalost nikako ne isplati jer se u predgrađima na one cijene placa dodatnih 40kn. Da sam u gradu, onda bi to bilo ok. Student sam, ali opet nikako ne bih uzimao carnet, jer sam cuo da oni ogranicavaju download filmova i ostalog. Tako da mi jedina opcija ostaje optima- 89kn flet od 2mb. Meni koji skinem mjesecno 4-5 filmova sasvim dovoljno + pretplata za telefon 67kn. Mislim da je to svakako povoljnije i bolje od max adsl-ovog paketa od 15gb po 130kn
Staro 15.08.2010., 14:09   #475
Rimac
Cigan.

Rimac's Avatar

Citiraj:
da trenutno mi je istekao ugovor max adsl od 15gb. U ht-u nema nikih pogodnosti, osim sto je sad svim novim korisnicima manja cijena. Iskon mi se nazalost nikako ne isplati jer se u predgrađima na one cijene placa dodatnih 40kn. Da sam u gradu, onda bi to bilo ok. Student sam, ali opet nikako ne bih uzimao carnet, jer sam cuo da oni ogranicavaju download filmova i ostalog. Tako da mi jedina opcija ostaje optima- 89kn flet od 2mb. Meni koji skinem mjesecno 4-5 filmova sasvim dovoljno + pretplata za telefon 67kn. Mislim da je to svakako povoljnije i bolje od max adsl-ovog paketa od 15gb po 130kn
sto se tice optime na podrucju osijeka tu ima je infrastruktura najbolja posto su preuzeli infrastrukturu od vodovoda.. vjerujem da neces imati problema sa vezom, a cijena svatko gleda svoj interes.. da sam ja na tvom mjestu ja bi presao na optimu..
Staro 15.08.2010., 14:33   #476
luka_os
Premium

hvala kolega rimac. Ja sam iz višnjevca, dakle ne bih trebao imati problema sa optimom
Staro 15.08.2010., 19:11   #477
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Iz osobnog iskustva znam da kod Optime sve ovisi o ulici u kojoj živiš. Sretno.
D1viry je offline   Reply With Quote
Staro 16.08.2010., 14:03   #478
simke
Premium

simke's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Imam ja jedno pitanje u s vezi penalizacije.Koliko sam pročitao par postova ranije da se ona odnosi na dobijeni poklon.Ja sam prije godinu dana produžio ugovor i uzeo sam Verbatima od 250 GB.Što je sa penalizacijom što se tiče same pretplate,jel se i ona plaća prilikom raskida za preostale mjesečne pretplate ili ne ?
simke je offline   Reply With Quote
Staro 16.08.2010., 18:04   #479
Rimac
Cigan.

Rimac's Avatar

za verbatim ti je iznos za penalizaciju 549kn. ako si prije godinu dana produzio ugovor znaci da ti je trenutno penalizacija 75% od tog iznosa, a to u krznenim oznakama znaci ~320kn
Staro 12.10.2010., 14:54   #480
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Tko čeka-dočeka

Tak sam i ja sve odgađal promjenu ISP-a dok t-com ne ponudi pakete.
http://www.t-com.hr/privatni/paketi/

Guzičari prokleti nude flat tek u paketu od 360 kuna, nevjerovatno...

Citiraj:
Halo Super 150
ADSL 4 Mbit/s
MAXadsl Flat
MAXtv Osnovni Extra paket
MAXtv Sportski paket
Dakle ako hoćeš flat moraš uzet i Halo Super 150 i MAXtv Sportski paket trebali ti ili ne.

Da ne bude zabune, to su sve "pogodnosti" za postojeće korisnike a za samo 100 kunića extra može se dobiti 10Mbit/s veza sa mizernim uploadom (kojeg ni ne navode)

Vidio sam svašta u životu ali je ovo malo žešće guzičarenje.

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno