|
![]() |
#451 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Potencijalno dobre vijesti za sve vas robove T-coma: http://www.vecernji.hr/biznis/ht-nij...-clanak-116521 "Odredba Zakona koja pretplatnicima omogućuje da u ovakvim slučajevima kada operator povećava cijene raskinu ugovor bez obveze plaćanja ikakve odštete operateru, čini nam se dobra prilika za sve korisnike koji bi željeli prijeći nekom drugom operateru da do 30. travnja raskinu ugovor s T-Comom i uslugu ugovore s onim operaterom za kojeg smatraju da im je povoljniji." Osobno sam takodjer rob, ali bez mogucnosti izbora drugog gospodara pa je meni tako svejedno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#455 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Nakon mjesec i pol dana zivkanja na 0800 9000 i par mailova na racun@t-com.hr , uspjeh. Danas sam po ne znam koji put zvao i više nemam ugovornu obvezu pošto je prvotni ugovor istekao. Treba biti uporan i oštar, samo na takav način se kod njih može istjerati pravda.
![]() |
![]() |
#456 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Danas sam ih cimao i rekli da mi je ugovorna obveza istekla 07.04.2010 , no pošto nema niceg za ponuditi cura me nije žicala za produljenje nego je rekla da mogu i dalje koristiti DSL bez ugovora , a kad se nekaj pojavi za produljenje ( Fotic, disk, GSP ) da ih cimnem i produljim ..... Slušajuci price hoce li oni meni sami od sebe produljiti ugovor ili ce ipak biti kao što je cura rekla, tj dal postoji neki rok u kojem moram produljiti ugovor ili ga oni automatski ( ako ga ne raskinem ) ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#457 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#458 | |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() Tako da, nevjerujem u ovo sto pisem, al T-com, dobri ste, ma najbolji ISP kad dijelite ovakve poklone ![]() Jos da je fotic crni a ne bijeli, i da je ruter bas simensov, a na sagemov, mislio bi da sanjam, al iovako sam prezadovoljan ![]() T-com ![]()
![]() |
![]() |
#459 |
Too much busy
|
I ti misliš da si na dobitku... Pogledaj si internetski račun, flat+5mbit 180kn, a ja na Iskonu 5mbit, flat, 1500 besplatnih minuta telefona, 40 tv programa, svi potrebni uređaji = 280kn (akcija 3mj za 200kn). S tim da i cura to ima. Imali su 1 dan smetnje na TV-u i dobili račun 90kn. prošli račun malo iznad 200kn, znači 80kn manji... Najbolji ISP my a** ![]()
![]() |
#460 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Vidi odakle si ti, a odakle ja... U ovoj mojoj zabiti nema nist osim tcoma... Nevjerujem da ce u iduce 2-3 god doci nest drugo, a optici se nadam tek za 5 god ![]() A za racun, placamo net 80+80 kn=160, i tel racun nam bude oko 80-100 kn s ukljucenom pretplatom zbog staraca, a drugi provideri to neomogucavaju, tv negledam uopce.. Tako da, meni su dobri... ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Campeonato. 21.04.2010. u 20:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
Too much busy
|
Istina, istina... Optici se ni ja ne nadam, barem dok ne daju nekakvu normalnu cijenu uslugu koja ide uz nju. Neću vezu 10/10 plaćat ne znam koliko... Cura imala t-com optiku do stana, pa onda išlo na router, a i dalje veza 5mbit/500kb (bubam napamet).
It's nice to be important, but it's more important to be nice! Zadnje izmijenjeno od: borny. 21.04.2010. u 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Uskoro mi istice ugovor, pa me zanima da li netko zna da li ce biti kakva akcija u skorije vrijeme? Htio sam ubosti onaj prijenosni HDD jer mi bi bio koristan ali nisam mogao produziti. Drugi provideri mi nisu dostupni. Hvala i LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
trenutno ti daju neki Samsung digitalac ES-65, ali izgleda samo odabranim korisnicima koje telefonski kontaktiraju zbog produženja ugovora, na stranicama im nema nikakav info o dotičnoj akciji, možda da odeš pitati u najbliži t-centar |
![]() |
![]() |
![]() |
#464 | |
Cigan.
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
od artikla imas skoro sve sto je dosad bilo u ponudi, odnosno ono sto je ostalo na zalihama..
![]() |
![]() |
#465 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Mene su doma zvali par puta na telefon u vezi produljivanja ugovora, a pošto su mi oni jedina opcija morao sam produžit ugovor... U stanu u Zgu imam bnet i imam same riječi pohvale za njih te mi je žao što ih i doma ne mogu piknut... |
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Kad je meni ugovor istekao, niko me nije zvao doma ni ništa slično. Ja sam svojevoljno nakon nekih mjesec dana otišao do t-centra i pitao ih da li mogu dobiti prijenosni disk ako produljim ugovor. Naravno, rekli su mi da mogu i pritom mi još ponudili neke popuste ako slučajno ne želim disk već nešto drugo.
![]() |
#467 |
Cigan.
|
a dobro nisi morao produziti ako ti se artikl ne svidja.. a bnet imas preko kabelske ili ? bnet koliko vidim ima ok usluge za pristojnu cifru.. jedino ne znam za kvalitetu.. mora da je isto kao kod t coma, ovisi o podrucjima.. kod mene kuci je t com ali moram priznati da nikad nisam imao nikakvu smetnju ni sa adslom niti sa maxtvom.. al dobro, kod mene u selu je centrala relativno nova tako da nema smetnji..
![]() |
#468 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
^^ baš to. Što ne bi uzeo nešto ako ne planiram prelazit kod drugog providera? Kakvo crno ropstvo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Moje misljenje je da se ne isplati uzimati nikakav "poklon" za potpisivanje ugovora na dodatne dvije godine... Vrijednost tog dara u promotivnoj akciji je 400-500 kn, a vežete se na jos 24 mjeseca što je puno! Recimo, u roku pola godine se proširi dostupnost za nekog drugog operatera, a vi ste još godinu i pol vezani ugovorom za T-HT...znate kolika je penalizacija za prijevremeni raskid ugovora - puuuno... ![]() Uostalom, raspitajte se, recimo, u vezi Iskona jer je Iskon sestrinska firma od T-coma te dijele istu infrastrukturu te ne vidim razloga zašto vam Iskon ne bi bio dostupan kao i T-com
![]() |
#470 | |
Cigan.
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#471 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
kolega ja sam u predgrađu Osijeka i na iskon bi trebao platiti dodatnih 40kn ht-u. Tako da je to ne isplativo, no evo ovaj mjesec su nam uveli optimu i sad mislim preći na njih. Teta iz ht-a me je zvala prošli mjesec za produljenje u govora i na moje pitanje jel dobijem kakav poklon. Rekla je ne, samo će mi se smanjiti pretplata sa prijapnjih 145, na 129kn. Rekoh da to nije pogodnost i da to imaju svi korisnici. Dakle cimala me za čisto produljenje ugovora, bez ikakvih poklončića. Također sam čekao verbatima, al sutra prelazim na optimu |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#473 | |
Cigan.
|
Citiraj:
@coconut on da bi imao iskon, mora imati tf pretplatu u t comu, tako da minimalno mora placati 45kn + pdv t com i onda na to ide cijena od iskona
![]() |
![]() |
#474 |
Premium
|
da trenutno mi je istekao ugovor max adsl od 15gb. U ht-u nema nikih pogodnosti, osim sto je sad svim novim korisnicima manja cijena. Iskon mi se nazalost nikako ne isplati jer se u predgrađima na one cijene placa dodatnih 40kn. Da sam u gradu, onda bi to bilo ok. Student sam, ali opet nikako ne bih uzimao carnet, jer sam cuo da oni ogranicavaju download filmova i ostalog. Tako da mi jedina opcija ostaje optima- 89kn flet od 2mb. Meni koji skinem mjesecno 4-5 filmova sasvim dovoljno + pretplata za telefon 67kn. Mislim da je to svakako povoljnije i bolje od max adsl-ovog paketa od 15gb po 130kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#475 | |
Cigan.
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#476 |
Premium
|
hvala kolega rimac. Ja sam iz višnjevca, dakle ne bih trebao imati problema sa optimom |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Imam ja jedno pitanje u s vezi penalizacije.Koliko sam pročitao par postova ranije da se ona odnosi na dobijeni poklon.Ja sam prije godinu dana produžio ugovor i uzeo sam Verbatima od 250 GB.Što je sa penalizacijom što se tiče same pretplate,jel se i ona plaća prilikom raskida za preostale mjesečne pretplate ili ne ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Cigan.
|
za verbatim ti je iznos za penalizaciju 549kn. ako si prije godinu dana produzio ugovor znaci da ti je trenutno penalizacija 75% od tog iznosa, a to u krznenim oznakama znaci ~320kn
![]() |
#480 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Tko čeka-dočeka ![]() Tak sam i ja sve odgađal promjenu ISP-a dok t-com ne ponudi pakete. http://www.t-com.hr/privatni/paketi/ Guzičari prokleti nude flat tek u paketu od 360 kuna, nevjerovatno... Citiraj:
Da ne bude zabune, to su sve "pogodnosti" za postojeće korisnike a za samo 100 kunića extra može se dobiti 10Mbit/s veza sa mizernim uploadom (kojeg ni ne navode) ![]() Vidio sam svašta u životu ali je ovo malo žešće guzičarenje.
![]() |
![]() |
|
|