|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Jednostavna obrada videa???
Naime trebao bih neki jednostavan program (ako postoji) s kojim bi mogao editrati video. Naime imam neke video formate u 720x480 a ja bi ih htio staviti u 720x585 (ne pitajte me zašto baš u tu, radi gluposti...) pa ako postoji neki jednostavan programčić s kojim to mogu napraviti bio bih zahvalan ako netko zna.... thx.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja za takve stvari koristim Video Convert Master ili Win Avi. Malo naprednija opcija bi bila Corel Video Studio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
evo ovako, ja koristim Sony Vegas 9c, kada malo proguglaš i malo youtube tutoriale pročaćkaš, vidjet češ da je aplikacija savršena. Stvorena je za obradu multimedije a nije komplicirana. Radio sam u njoj mjesec dana ne aktivno i znam je od A do ŽBLJ ! SRETNO ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
Za to što tebi treba, Any Video Converter je savršen. Besplatno i ne može jednostavnije. A općenito za malo detaljniju obradu videa (ali i dalje prejednostavnu, kao za glupe) koristim CyberLink Power Director. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2010
|
pozzz svima imam problem sa bootanjem nekog racunara,ukratko sve ide ok zavrsi copiranje fajlova i kada se restartuje i treba da pocne sa instalacijom windowsa on se ponovo vrati na boot from dvd a ako tu nista ne pritisnem nakon nekoliko sekundi pise disc read eror occured pres ctrl ale i del da restart.imali iko rjesenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Mislim da si pogresio kategoriju problema ![]() Dobro... koji operativni sustav koristiš ? i šta si htio napraviti ? Jesil instalirao windowse ? jeli ih instaliravaš na novo ? ili je to prva instalacija ? Opiši malo točnije |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
ma prvi put sa na ovom forumu ne znam kak ide a htjeo sam da izbrisem windows 7 i da instaliram xp i radio sam ovo mnogo puta ali ovo mi se nikad nije desilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ok, u biosu ti je znaći podešeno da ti boota prvo CD/DVD pa HDD ? i stavio si instalacijski CD od windowsa i u njegovom izborniku izabrao C particiju kao System install particiju i napravio NTFS Format ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
da sve tako i on zavrsi i formatiranje i ono kopiranje filova i restartuje se ali onda nece da nastavi sa instalaciom, vrati ponovo na boot sa dvd i sve ispocetka |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
ustvari c particija nije dovoljno velika za sistema pored nje pise u zagradi (system res) . ima jos e i d particija pokusao sam na obadvije ali isto i na e particiju kad sam instalirao pisalo je da je to sistemska particija i da na njoj ima inst win |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
onda odi u BIOS i podesi da ti je prvi boot device HDD a ostalo iskljuci (disable) EDIT: Onda opet stavi WIN cd i kada dodjes do djela kada te pita za particiju, jednostavno IZBRIŠEŠ oba 2 ili koliko ih već imaš, zatim ti se pojavi sveukupan iznos memorije hard diska i klikneš na Create partition... i fino si odabereš veličinu C particije, možeš i D ako ti šta ostane i instaliraš fino... ako tako kako ti kažeš da ti je C particija premala za instalaciju winsa |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
znaci mora na c ici windoows pokusao sam ovo da sve ostale iskljucim ali nije uspjelo |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
fino ti izbrisi sve particije i onda od toga raspodijeli fino na 2 particije i onda nebi trebao imat problema! sretno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|