|
|||||||||||
|
|
#331 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Odigrao demo i sviđa mi se sve skupa. Nisam igrao jedinicu pa neću ništa uspoređivati. Samo me brine što mi u nekim trenucima teksture "blinkaju u crno" posebice na nekim mjestima kad stojim na mjestu.. ![]()
|
|
|
#332 |
|
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
može se proći demo barijera al se nemože predaleko jer ubrzo javi "mission failed" http://www.youtube.com/watch?v=j_8ch378Jeg |
|
|
|
|
|
#333 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Maloprije odigrao na burazovom kompu. Igrao sam samo misiju, nisam nista istrazivao. Kontrole su mi bas taman sjele Grafika ugodna oku, zvuk odlican, malo cudno ponasanje auta ali to bude sjelo kad se naviknem. Odličan demo, nadam se da ce i finalna verzija biti dobra |
|
|
|
|
|
#337 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
AA-off AF-1x PhysX-off Shadows-medium Geometrics-high Prosjek 40FPS-a na 1680x1050, po benchu iz igre. Iste postavke,samo 1280x1024 - 50FPS-a prosjek..... Ja već stvarno imao namjeru kupit novu grafu,al gura i ova...bitno da ne zapinje niš..juhu..! ![]() Inače,igra je sve što sam očekivao...odlično!! |
|
|
|
|
|
|
#338 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
one suknje ću definitivno dizejblat! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#339 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Nemojte odmah na mene "drvljem i kamenjem", ali nekako mi se cini da ce nas vecina odigrati ovu igru s odgodom. Jedno za godinu ili vise dana kada ce jeftiniji hardver moci sazvakati ovu igru + kada patchevi poboljsaju performanse... |
|
|
|
|
|
#340 |
|
Registered User
|
Performanse i optimizacija je super. Je da ima naznaka konzola , al sta je tu je ![]() Prosjek fpsa je nekih 50 kad nafrljim fiziku, tako da stvrno radi vise nego dobro. Jos padne gt240 samo da vrti fiziku i eto uzivancije preko 180 fpsa ![]() EDIT: Ako ugasis fiziku imas preko 60fpsa sa 4670 tako da stvarno nema potreba za "odgodama" |
|
|
|
|
|
#341 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jel se može igrat iz prvog lica? ![]() |
|
|
|
|
|
#342 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#343 | |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
OT: CoD se nažalost može igrat iz trećeg lica ![]()
|
|
|
|
#344 | |
|
Premium
|
Citiraj:
To je za MP samo. Meni je to bezveze na neki način, iako ne igram MW2 MP. |
|
|
|
|
|
|
#345 |
|
Why so serious
|
Probal malo igricu, vozikal se po gradu i to, sve na higgh kaj se more deti, i fizika na max. Nema nikakvog štekanja ni usporavanja, nisam mjeril frapsom ni pokretal benč jer sad ne stignem bum navečer za točan br slikica. Kak pišete da slažete bijesne kompove i kombinacije sa nVidiom za mafiu mislil sam da bu mi štekala sa fizikom na max, a tak ljepo klizi ko riba... Igra bude prava kad izađe...jedva čekam Da, stavil sam na simulacija(tip vožnje auta) i puno bolje je od normalnog, malo dok se ne privikneš je čudno al poslje je ok, čak mislim da je isto ko na staroj mafiji, jer znam da mi je i tam bilo teško vozit ispočetka. |
|
|
|
|
|
#349 | |
|
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
|
|
#351 |
|
Bazinga
|
|
|
|
#352 | |
|
Nuclear Experiment
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
|
|
|
|
#353 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() Ali kad upalim V-sync sve ide glatko, prosjek 57fpsa, min oko 48... Inace i nema neke razlike sa AA i bez AA. Fizika radi razliku jedino kad je iskljucim, medium i high daju isto fps-a. |
|
|
|
|
|
|
#355 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ne kužim kako igra leti ekipi sa ati grafama. Trenutno imam 17" monitor (1280x1024), igra radi sa svime na high super, no kada upalim fiziku na medium u "zahtjevnijim" senama FPS pada na oko 25 i osjeca se da ne ide glatko. Kada stavim fiziku na high u "zahtjevnijim" scenama FPS pada ispod 15 tako da je to ne igrivo. Ne kužim ova vaša zapažanja "da vam sve leti" kada stavite fiziku na high, a koristite ati grafu. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 13.08.2010. u 23:16. |
|
|
|
|
|
#357 |
|
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 13.08.2010. u 23:17. |
|
|
|
|
|
#358 |
|
Why so serious
|
jel tebi u benču piše HD5800 serija, jer meni piše 4800 -->
, pa mi je to čudno!?Niš nisam diral, samo instaliral i stavil sve na high kaj je išlo.
S tim da je CPU na 3.6GHz, a grafa def. Fraps mi baca 33 AVG 50MAX i 27MIN...ali kažem da za oko nema nikakvog štekanja, jesu mali rezultati ali nema govora o trzanju. No bez brige, dok izađe igra sigurno će doći i pravi driveri pa bu sve to malo bolje... creativo91 ---> jel tebi u benču piše HD5800 serija, jer meni piše 4800 , pa mi je to čudno!? |
|
|
|
|
|
#359 |
|
Premium
|
Ja takodjer nemam nikakvu dodatnu nevidiju za fiziku (inace bi pisalo pod moj komp ), ali moram priznati igra mi radi sasvim fluidno i nema nikakvih trzaja.. Plus sto sam "izbrisa" folder za odjecu, pa jos bolje radi tj. min fps nije ispod 40-tak... Na kraju krajeva, igra bi tribala biti bolje optimizirana nego ovaj demo.Samo me muci zasto svaki put kad izadjem iz igre brightnes mi se smanji totalno ![]() |
|
|
|
|
|
#360 |
|
Premium
|
Skužio sam u čemu je stvar, kad počnem igrati demo (sve na high, ukjučujuči i fiziku) sve radi super, FPS je na 40-60. No nakon nekog vremena igranja sam od sebe prepolovi se FPS i padne na nekih 15-20. Ali ako recimo poginem tokom igranja FPS mi se vrati na normalu tj. na 40-60 i sve opet radi super. ![]() Drugim riječima stvar je vjerojatno do nekog bug-a, nadam se da će to srediti dok igra izađe. ![]() BTW skužio sam da kad kloknem grafu (900/1200) dobijem u prosijeku 10-ak FPS-a. @Dancoo sve mi piše normalno tj. za grafu piše HD 5800 series. Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 14.08.2010. u 11:36. |
|
|
|
![]() |
|
|